Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Jut eszembe két hihetetlen jó FSX újítás!
Elrepültem Alaszkába, most egészen a Bering-szorosnál vagyok és ha beütöm a GPS-be, hogy DCT LHBP, akkor össz-vissz 4.000 mérföldre írja a távolságot (tájékoztatásul LHBP - KJFK [New York] már maga 3.800 mérföld körül van, Alaszka még onnan normális úton van vagy 2.000 mérföld), merthogy ugye itt más a sarkok körberepülhetőek, azaz full az Északi-sark felett hozna haza. Ez eddig nem volt!
A másik, hogy 33-38 csomós stabil (nem széllökés) szél volt és láss csodát, a propellerek 30% környékén forogtak maguktól, így volt meleg és áram a kis gépem (Flight One C441 Conquest II) fedélzetén. Ilyet sem láttam még, de nagyon örültem neki!

Merry Christmas FSX-esek!
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest