Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gizmo94

veterán

válasz GrooveHero #7742 üzenetére

Egyébként én nem találtam hozzá DHL-es FSX-es liveryt, tehát lehet,hogy a baj az lesz, amit Fatal írt, hogy FS9-es liveryt próbáltál rácibálni. :)
    Ami egyébként lehetséges, megoldható többnyire, de bele kell nyúlnod a livery textures mappájába és kidobálni ezt-azt belőle. :) Át kell írnod a fltsim adatokat is, mert az FS9 itt-ott más értékeket használ és más módon. De kis munkával megoldható az FS9-es liveryk FSX-re alakítása a legtöbb esetben. :) Ha belinkeled ide azt a DHL-es liveryt és ráérek, megpróbálom megkókányolni neked, ha annyira a szíved vágya. :DDD

PMDG vs iFly:

Szerintem is piacot vesztett a PMDG ezzel, amit valljuk meg, meg is érdemel. Azért közel két év hülyítés és hazudozás után sokan úgy vélik, hogy ez azért méltatlan volt.
    Persze sok PMDG fan meg fogja venni a név miatt is, valamint ha egyszer kitántorognak vele,biztosan totál profi leszz, márcsak kényszerűségi alapon is, mert túl kell dobniuk a már piacon levő konkurrencát, ami nem lesz egyszerű....
    Az iFly nem borzolta a kedélyeket, csak kihozta az eddig talán a megjelenés pillanatában legjobb és legkezelhetőbb gépet FSX-re is. Ilyet még nem láttam, hogy abszolút új cucc esetében ennyire bugmentes és finoman kidolgozott, tökéletesen kezelhető legyen.
    A történelem során másodikként (első level-D767) meg is veszem, mert megérdemlik a fejlesztők. :D

Új hozzászólás Aktív témák