- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
AirBooms
üzenetére
De Neked már az SSD-ről megy az FS? Hát egyenlőre annyit elmondhatok, hogy éjfélkor feltoltam az FSX-et gyorsan, nem bírtam kihagyni. Maga az install annyira nem gyorsult, a sok .bgl sztem lefogta, így 14 perc volt, kb. mint régebben. Ami viszont tuti, hogy 9 másodperc, azaz KILENC másodperc alatt indul az FS.
Eddig volt 2 perc és 10 másodperc. Na jó, kamuzok, mert ez egyenlőre az alap FS, semmi, de semmi kiegészítő nincs rajta, de akkor is pazar. 35 mp alatt indítástól számítva bent ülök KJFK-n a gyári 737-ben a kifutón. Őrület.Ami viszont furcsa, hogy az FPS-em bár magasabb, de nagyon akad a grafika fordulásnál. Majd a service pack-ek után tudom mondani, hogy mi a gond. Driver a legújabb, de lehet még valami teljesítmény visszafogás van a control panelben. Ámde ami nekem anno is furcsa volt (már próbáltam a W7 és FSX kombinációt), hogy amikor elindítom, akkor villog a monitor egy párat és valami színsémát cserél, fogalmam sincs mi ez. Amikor kilépek, akkor meg vissza. Sajnos DX10 tesz nem lesz, mert nem is ajánlja már fel, valószínűleg azért, mert a kártya már nem az.

Feleségemnek tegnap mondtam, hogy már csak egy Sandy Bridge (ejtsd angolul) kellene, erre ő azt mondta, hogy azt nem kapok, de egy szendvicset hoz nekem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig volt 2 perc és 10 másodperc. Na jó, kamuzok, mert ez egyenlőre az alap FS, semmi, de semmi kiegészítő nincs rajta, de akkor is pazar. 35 mp alatt indítástól számítva bent ülök KJFK-n a gyári 737-ben a kifutón. Őrület.