Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
haky
senior tag
válasz
gabitoo88
üzenetére
Én E8500-ról váltottam Core i5-re.. mit mondjak.. jobban melegszik
ennyi.. bár a 4 magnál azt vettem észre, hogy a forgalmat jobban bírja a gép. Vagyis nem esik akkorát az FPS mint az E8500-nál. Van itt a PH-n egy jó pár ember aki váltott i5-750-ről i7-860,870-re és leírta a véleményét. Ha gondolod olvass utána. A lényeg, hogy a plusz 4 HT szálért nem érte meg nekik mivel jobban melegszik a CPU ha húzzák (ez ugye fontos FSX-nél). Ha meg letiltják benne, akkor jobb (melegedés szempontjából) de akkor meg ugyanott vagy és még fesz is nagyobb kell neki. Ha rám hallgatsz akkor veszel egy i5-760-at + ne olyan a hűtőt mint az enyém, mert szerintem gyenge szar (Freezer extreme rev2), hanem valami nagylégszállításút és meghúzod 3.8-4.0Ghz-ig. Én 3.6 fölé nem viszem, mert így is FSX alatt 70-75 között van.. Már ezt sem szeretem. Csak sajnos a Scythe mugen 2 a magas memóriáim miatt meg nem fér el
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ennyi.. bár a 4 magnál azt vettem észre, hogy a forgalmat jobban bírja a gép. Vagyis nem esik akkorát az FPS mint az E8500-nál. Van itt a PH-n egy jó pár ember aki váltott i5-750-ről i7-860,870-re és leírta a véleményét. Ha gondolod olvass utána. A lényeg, hogy a plusz 4 HT szálért nem érte meg nekik mivel jobban melegszik a CPU ha húzzák (ez ugye fontos FSX-nél). Ha meg letiltják benne, akkor jobb (melegedés szempontjából) de akkor meg ugyanott vagy és még fesz is nagyobb kell neki. Ha rám hallgatsz akkor veszel egy i5-760-at + ne olyan a hűtőt mint az enyém, mert szerintem gyenge szar (Freezer extreme rev2), hanem valami nagylégszállításút és meghúzod 3.8-4.0Ghz-ig. Én 3.6 fölé nem viszem, mert így is FSX alatt 70-75 között van.. Már ezt sem szeretem. Csak sajnos a Scythe mugen 2 a magas memóriáim miatt meg nem fér el
.