- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
haky
senior tag
válasz
gabitoo88
üzenetére
Én E8500-ról váltottam Core i5-re.. mit mondjak.. jobban melegszik
ennyi.. bár a 4 magnál azt vettem észre, hogy a forgalmat jobban bírja a gép. Vagyis nem esik akkorát az FPS mint az E8500-nál. Van itt a PH-n egy jó pár ember aki váltott i5-750-ről i7-860,870-re és leírta a véleményét. Ha gondolod olvass utána. A lényeg, hogy a plusz 4 HT szálért nem érte meg nekik mivel jobban melegszik a CPU ha húzzák (ez ugye fontos FSX-nél). Ha meg letiltják benne, akkor jobb (melegedés szempontjából) de akkor meg ugyanott vagy és még fesz is nagyobb kell neki. Ha rám hallgatsz akkor veszel egy i5-760-at + ne olyan a hűtőt mint az enyém, mert szerintem gyenge szar (Freezer extreme rev2), hanem valami nagylégszállításút és meghúzod 3.8-4.0Ghz-ig. Én 3.6 fölé nem viszem, mert így is FSX alatt 70-75 között van.. Már ezt sem szeretem. Csak sajnos a Scythe mugen 2 a magas memóriáim miatt meg nem fér el
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Family Link
- Google Pixel topik
- Crimson Desert
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ennyi.. bár a 4 magnál azt vettem észre, hogy a forgalmat jobban bírja a gép. Vagyis nem esik akkorát az FPS mint az E8500-nál. Van itt a PH-n egy jó pár ember aki váltott i5-750-ről i7-860,870-re és leírta a véleményét. Ha gondolod olvass utána. A lényeg, hogy a plusz 4 HT szálért nem érte meg nekik mivel jobban melegszik a CPU ha húzzák (ez ugye fontos FSX-nél). Ha meg letiltják benne, akkor jobb (melegedés szempontjából) de akkor meg ugyanott vagy és még fesz is nagyobb kell neki. Ha rám hallgatsz akkor veszel egy i5-760-at + ne olyan a hűtőt mint az enyém, mert szerintem gyenge szar (Freezer extreme rev2), hanem valami nagylégszállításút és meghúzod 3.8-4.0Ghz-ig. Én 3.6 fölé nem viszem, mert így is FSX alatt 70-75 között van.. Már ezt sem szeretem. Csak sajnos a Scythe mugen 2 a magas memóriáim miatt meg nem fér el
.