- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
petrusz82
üzenetére
igen, ezt a két oldalt beállítod, elmented - erre csak egyszer van szükség
majd felül kiválasztod a Theme Creation-t, választasz theme-t, és esetleg kicsit átalakítod, majd akár el is mentheted valamilyen néven, hogy legközelebb is meglegyen, ha esetleg változtatsz rajta, de mégis jobban tetszik a régi... ha már mindent átállítottál az igényeid szerint, akkor jöhet az Install, ekkor felülírja az FS-ben megjelő felhőket, vizeket, etc... ez eltart pár percig, de túl sokszor nem kell használni ,csak az elején, amíg megtalálod a számodra tökéletes kinézeteket...
majd amit mindig hasznűlni kell, az a Fly Now (vagy Flight Planer fül), ezt ha az FS nem indítja el magától (beállítás), akkor midnen repülés előtt meg kell látogatni... kiválasztod, hogy az aktuális időjárást szeretnéd, majd Fly/Start FS vagy nemtudom milyen gombbal lehet elindítani azt a (GPS kinézetű) programot, ami az FS-t vezérli... ezután a főablakot be is lehet zárni...
én egy darabig a sima online weather-rel (+ VATSIM időjárás) repültem, majd néhányszor REX-el, de végül az ASE-nál kötöttem ki... persze a textúrák maradtak REX-esek, kivéve a felhőket, amiknek egy része Zinertek, másik része meg már nem is tudom honnan van... valahonnan winter rwy/taxiway is van... LEGO

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Óvodások homokozója
- Apple MacBook
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Proxmox VE
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest