- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
De, lehet, csak utólag kell belepréselni és nem kifejezetten egyszerű. Másrészt értelme sincs sok, ha nem beteg az FS ATC-je. Nálam sajna igen, néha jó, de néhe csúnyán elküld az erdőbe. Sajna ezt a hibát még eddig ki sem tudtam javítani így beleraktam a Level-D-be CS-be és PMDG-be is a GPS-t,hogy ismételt gáz esetén legalább odataláljak ahová terveztem.
De ez ha a game jó, ez lényegében egy értelmetlen dolog, ráadásul meg is kínlódtam vele csúnyán.PS.: A linkelt topikban olvasható tanács lame, nem ennyire egyszerű. Kell még beépíteni egy buttont is a GPS-nek, géptípustól függően pozicionálni a panel egy szabad helyén, ami 3Dreduxhoz hasonlóan játékos feladat. ráadásul nem árt a gaugesbe importálni az FS9 GPS-ét és arra patholni, mert az FSX-ével néha Fatal rokona jön látogatóba.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox Series X|S
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Eladó Anker Soundcare Motion Boom Plus hordozható zenedoboz!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 12GB (Beszámítás)
- Arturia KeyStep 32 MIDI USB
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ez ha a game jó, ez lényegében egy értelmetlen dolog, ráadásul meg is kínlódtam vele csúnyán.