- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gerner1
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Szia,
Villognak nálam is rettentően. A terrain radius jó ötlet, megnézem és neked is köszönöm!
Közben annyit még elárulok, hogy az NGX FS9-ben nem kevesebb mint 30 százalékos
FPS csökkenést eredményezett. Viszont rettenetesen szép repülés közben
, még egy picit darabos ugyan a mozgása (ez gondolom a - még jelenleg - zéró optimalizálásnak és az FS9 elavult repülési modelljének köszönhető). Persze az is lehet, hogy én rontottam el valamit, mert egyelőre nincs önkicsomagolás és install, mindent kézzel kellett pakolgatnom. Szerintem kb egy-másfél hónap és egész használható lesz FS9 alatt is a gép, bár az FPS csökkenéssel nem tudom mit csinálnak, igaz nem is az én feldatom megoldani.Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Tesla topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- Garmin topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Túlélnél egy generációs űrhajón? MIO: Memories in Orbit teszt
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse 2 A1657 Doboz + gyári kábel
- Gamer PC / Intel i7 9700 / RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- Latitude 7440 27% 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbille ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 48 " LG OLED AI B5 4K Smart TV garanciával
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
FPS csökkenést eredményezett. Viszont rettenetesen szép repülés közben
, még egy picit darabos ugyan a mozgása (ez gondolom a - még jelenleg - zéró optimalizálásnak és az FS9 elavult repülési modelljének köszönhető). Persze az is lehet, hogy én rontottam el valamit, mert egyelőre nincs önkicsomagolás és install, mindent kézzel kellett pakolgatnom. Szerintem kb egy-másfél hónap és egész használható lesz FS9 alatt is a gép, bár az FPS csökkenéssel nem tudom mit csinálnak, igaz nem is az én feldatom megoldani.