Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Geryson
üzenetére
Igazából azért adtam hangot a "kritikának", mert ahogy többen is panaszolták, egyelőre FSX-re nincs minőségi középkategóriás repcsi (a PMDG ugye még nem hozta ki a 737-est), ugyanakkor a felhasználók többsége még mindig inkább FS9-el repül. A 747-ről pedig már így is lehúztak épp elég bőrt (az F-et is külön kellett megvenni, nem is kevés pénzért). Szóval persze, szép dolog a magánszorgalom, de nekünk, usereknek tök mindegy, hogy miként készült a termék: a végén akkor is ott van az árcédula, s nem igazán azt a terméket kapjuk, amire a többség legfőképp vágyott.
Sajnos monitorügyben nem vagyok kompetens, egyelőre egy darab 22 colost használok, s szerintem ez jóideig nem is változik... Csak annyit tennék hozzá, hogy ugye a tft-ket natívban érdemes meghajtani, a 30-asnak pedig jó nagy lehet a natív felbontása, tehát elég erős VGA-t kell alá pakolni, s nem tudom, hogy mennyire lesznek kicsik a különböző kapcsolók, műszerek. Szerintem előtte valahogy érdemes lenne kipróbálnod.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest