- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
AirBooms
üzenetére
Szia Te Kritikus!

Most egyet értek mégis Veled, bár ha valóban csak szabadidős tevékenység volt, akkor egy szavunk sem lehet. 25 Euróért kidobtak egy dolgot, amit én meg nem veszek, mert 80 Euróért már sokaltam a 747-et is, mégis ott még belementem, de azért ez már azért komolyan drága így és tökre felesleges.
Ha viszont nem szabadidős, akkor tényleg értelmesebbnek láttam volna én is azt, hogy ha a 737-re, vagy 777-re koncentrálnak...
Más: ki játszik 22"-es monitor felett FSX-et? Nekem ilyen van kettő (és ezzel piszkosul nagy feeling repünk) és most gondolkozom, hogy veszek egy 30-ast, de kérdéseim vannak. Egyrészt persze az, hogy nem folyik majd ki a szemem?
A másik, hogy mivel ez a képernyő baromi nagy, így a paneleket egész kicsiben nyitva is tudom hagyni és mégsem takar le semmit, jól gondolom? Ugye most nekem nincs panel nyitva, mert minden a kettes monitoron nyílik ki (vagy van nyitva eleve folyamatos: CDU, COM)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, S Pen
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A másik, hogy mivel ez a képernyő baromi nagy, így a paneleket egész kicsiben nyitva is tudom hagyni és mégsem takar le semmit, jól gondolom? Ugye most nekem nincs panel nyitva, mert minden a kettes monitoron nyílik ki (vagy van nyitva eleve folyamatos: CDU, COM)