Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
AirBooms
üzenetére
Szia Te Kritikus!

Most egyet értek mégis Veled, bár ha valóban csak szabadidős tevékenység volt, akkor egy szavunk sem lehet. 25 Euróért kidobtak egy dolgot, amit én meg nem veszek, mert 80 Euróért már sokaltam a 747-et is, mégis ott még belementem, de azért ez már azért komolyan drága így és tökre felesleges.
Ha viszont nem szabadidős, akkor tényleg értelmesebbnek láttam volna én is azt, hogy ha a 737-re, vagy 777-re koncentrálnak...
Más: ki játszik 22"-es monitor felett FSX-et? Nekem ilyen van kettő (és ezzel piszkosul nagy feeling repünk) és most gondolkozom, hogy veszek egy 30-ast, de kérdéseim vannak. Egyrészt persze az, hogy nem folyik majd ki a szemem?
A másik, hogy mivel ez a képernyő baromi nagy, így a paneleket egész kicsiben nyitva is tudom hagyni és mégsem takar le semmit, jól gondolom? Ugye most nekem nincs panel nyitva, mert minden a kettes monitoron nyílik ki (vagy van nyitva eleve folyamatos: CDU, COM)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túraautó topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX1660 Super 6GB!
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A másik, hogy mivel ez a képernyő baromi nagy, így a paneleket egész kicsiben nyitva is tudom hagyni és mégsem takar le semmit, jól gondolom? Ugye most nekem nincs panel nyitva, mert minden a kettes monitoron nyílik ki (vagy van nyitva eleve folyamatos: CDU, COM)