Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
AirBooms
üzenetére
Persze, ebben igazad is van. Ha áldozol a hobbydra, jól teszed!
Én szoftverre nem szívesen, ha nem muszáj
inkább különféle járművekbe ölöm a pénzt, vagy kevésbé szívesen hardverbe.. Bár nagyon érik az i7...
Az FSX tényleg eléggé félresikerült, de én szeretek vele legozni, most éppen meglepően jól megy, még light bloommal is szinte mindenhol 20 fps felett vagyok, ezt én sem értem. 
Nekem -bár ez szigorúan csak a magánvéleményem, de az FSX szebb mint az FS9, pedig Andorra áldozatkész segítségének köszönhetően (és te is felajánlottad anno maximálisan fair módon, amiért újfent thx) felraktam párszor, de valahogy nekem sosem jött össze normálisra, szenvedtem vele, ronda maradt.
Megvezetve természetesen nem érzem magam, mert amennyit én áldoztam rá, annyit maximálisan megért ez is.
Akik azonban beleöltek súlyos ezreket ebbe az elkapkodott és sajnos már nem is támogatott játékba, azokat én is sajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
inkább különféle járművekbe ölöm a pénzt, vagy kevésbé szívesen hardverbe.. Bár nagyon érik az i7... 
Akik azonban beleöltek súlyos ezreket ebbe az elkapkodott és sajnos már nem is támogatott játékba, azokat én is sajnálom.