Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Korcsii
üzenetére
Lehet, hogy jó lesz a W7, valószínűleg tartom, hogy megveszem és akkor üres particióra fogom feltenni és gondolom jön majd sok javítás is hozzá idővel, de ez most fagyott. Tök random, ha online voltam, ha nem, ha Beaver hidroplánnal, ha Cessnával repültem. Mindig akkor amikor nyitni akartam egy menüt: darál-darál-fatal error. Ilyet az XP32 nem csinált, ott memória miatt fagyott, de ezt ki is írta, hogy "out of memory" - legalábbis leggyakrabban ez volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest