Új hozzászólás Aktív témák

• wollnerd

aktív tag

Próbálgattam ma az új Honecomb Yoke-t és a Thrustmaster rudder-t a FSX alatt.
    Első látásra kicsit vegyesek az érzéseim, biztos azért mert elég szokatlan még. Valamit nem értek: Direkt jól van az úgy, hogy ha lenyomom a bal/jobb toe féket, akkor bekapcsolódik az összes differenciálfék (is) ?! :F Biztos nem... és így csak a parkolófékkel tudom megszüntetni. Azt hittem, csak akkor van fékezés ha benyomom, és ha elengedem fék is megszűnik... de így akár egy icipici bal féktől is bekapcsolva marad az összes fék, ez taxizás közben zavaró. Ja és bizony elején elég nehéz koncentrálni hogy tényleg megfelelő irányba és intenzitással toljam a pedált (a Z tengelyt), ahogy nézem.
    Másik dolog: A HoneycombYoke-nak vannak kapcsolói, amit úgy nézki a FSX nem igazán támogatja... Mivel egy olyan hogy egy kapcsoló állás más számú gombként definálódik és másik gombként az ellenkező állás is. A FSX controls beállításokban nem találok olyan parancsokat mint pl. Landing gear retact vs Landing gear depoy, AP on vs AP off, switch to NAV mode vs Switch to GPS mode. Csak egybevolt on/off parancsokat találok, ami nem jó az ilyen rocker kapcsolóhoz. (vagy rossz helyen keresem?) :(
    Remélem a FS2020-ban sokkal szélesebb skála.
    Köszi a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés