- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
Próbálgattam ma az új Honecomb Yoke-t és a Thrustmaster rudder-t a FSX alatt.
Első látásra kicsit vegyesek az érzéseim, biztos azért mert elég szokatlan még. Valamit nem értek: Direkt jól van az úgy, hogy ha lenyomom a bal/jobb toe féket, akkor bekapcsolódik az összes differenciálfék (is) ?!Biztos nem... és így csak a parkolófékkel tudom megszüntetni. Azt hittem, csak akkor van fékezés ha benyomom, és ha elengedem fék is megszűnik... de így akár egy icipici bal féktől is bekapcsolva marad az összes fék, ez taxizás közben zavaró. Ja és bizony elején elég nehéz koncentrálni hogy tényleg megfelelő irányba és intenzitással toljam a pedált (a Z tengelyt), ahogy nézem.
Másik dolog: A HoneycombYoke-nak vannak kapcsolói, amit úgy nézki a FSX nem igazán támogatja... Mivel egy olyan hogy egy kapcsoló állás más számú gombként definálódik és másik gombként az ellenkező állás is. A FSX controls beállításokban nem találok olyan parancsokat mint pl. Landing gear retact vs Landing gear depoy, AP on vs AP off, switch to NAV mode vs Switch to GPS mode. Csak egybevolt on/off parancsokat találok, ami nem jó az ilyen rocker kapcsolóhoz. (vagy rossz helyen keresem?)
Remélem a FS2020-ban sokkal szélesebb skála.
Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest