Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Lambda
üzenetére
Ja, láttam ezt is. Szerintem a lehetőségekhez képest elég jól össze van rakva, vannak benne ötletes megoldások! Csak persze kell hozzá néhány plusz library. Igazából egyedi objektumok nélkül nem lehet csodát tenni. FSX minőségű reptérre szerintem nem számíthatunk addig, amíg valamelyik nagyobb név (mondjuk LHS) nem portolja XP-re is.
Gateway-en és így az alap X-Plane-ben viszont csak egy épületek nélküli verzió van. De még februárban próbálkoztam az LHS portolásával [kép] (saját célra), és megtetszett a WED, gondoltam kicsit közreműködök (a fene az opensource múltamba), mert egy update már egyébkét is ráférne.
Mondjuk az első dilemma az volt, hogy a műholdképek alapján (és ha már több szolgáltatónál is az van, akkor valószínűleg nem az van elcsúszva), vagy az egyszer régen valaki által 10+ éve elkezdett hagyományt követve az AIP chart alapján dolgozzak. Igazából csak a két futópálya van kb ugyanott, a C, D taxyway totál máshol megy (akárhogy nyújtja az ember), meg az állóhelyek is rendesen el vannak csúszva (vicces, mert koordináta alapján meg kb a kettő közé teszi). Valószínűleg az online hálózatok miatt folytatja ezt a hagyományt az összes kiadó (mondjuk így is ha valaki default FSX-es verzióval tévedt fel, akkor az volt elcsúszva). Végül maradtam a műholdképnél, mert a gateway-es verzióban nagyon szépen rá van illesztve az összes gurulóút, nem lett volna szívem összegányolni - no meg mégiscsak ez a valóság, screw you FS community. Aki akarja, az felrakhatja az általad is linkelt verziót, amelyik szintén az AIP chartot követi, vagy majd megveszi valamelyik kiegészítő repteret, ha lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest