Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

- 
			  LOGOUT Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló: 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

wolruf őstag válasz  aviator

üzenetére aviator

üzenetéreAnnó Commodore +4-re kerestem (ebihalként  ) valami szimulátort, hatalmas fellángolás lett, amikor megtudtam, hogy van egy HUB Simulator nevű komoly helikopteres cucc. Megszereztem pár év alatt, majd ledöbbentem, hogy mi is ez ) valami szimulátort, hatalmas fellángolás lett, amikor megtudtam, hogy van egy HUB Simulator nevű komoly helikopteres cucc. Megszereztem pár év alatt, majd ledöbbentem, hogy mi is ez 
 Kizárólag szöveges módban, adatokkal mutatta, hogy épp' mit is csinál a helikopter Ebből akkor annyit tapasztaltam, hogy nincs kép, csak idióta számok és szövegek mindenütt. Most biztos élvezném Ebből akkor annyit tapasztaltam, hogy nincs kép, csak idióta számok és szövegek mindenütt. Most biztos élvezném 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) valami szimulátort, hatalmas fellángolás lett, amikor megtudtam, hogy van egy HUB Simulator nevű komoly helikopteres cucc. Megszereztem pár év alatt, majd ledöbbentem, hogy mi is ez
 ) valami szimulátort, hatalmas fellángolás lett, amikor megtudtam, hogy van egy HUB Simulator nevű komoly helikopteres cucc. Megszereztem pár év alatt, majd ledöbbentem, hogy mi is ez