Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baro32
aktív tag
válasz Pyttawrx #47696 üzenetére
igen 50 most is az előbb csináltam dvd fab video konverterrel két filmet akor 52-re ment fel mikor végeztem ismét 50-re ment le mikor migráltam rá akkor elérte a 65-öt de a migrálás a rendszer 4percet vett csak igénybe úgy hogy egy usb type c + Silicon Power PD60 M.2 PCIe és ebben volt az SSD
HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
baro32
aktív tag
-
baro32
aktív tag
válasz Graphics #47692 üzenetére
Esetleg ebben a vékony lapkában kérhetném a segítségedet mert ilyenekkel még nem volt dolgom nézegettem ilyen bordákat csak az igazság az hogy nekem az SSD fordítva megy a csatiba mint ahogy a képeken látom a borda felhelyezését az SSD-re.
Úgy értem hogy a kisebb lába van felém a foglalatban nem pedig fordítva remélem ezt így értedHP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
baro32
aktív tag
Szevasztok szeretnék veletek megosztani egy eseményt:
Ma megvételre került egy Kioxia Toshiba xg7-es 4TB-os PCIe 4.gen-es SSD.
Tehát aki azon gondolkodik vásárlásnál hogy megy a laptopjában egy gen.4-es SSD egy gen.3-as foglalatban akkor tessék én megosztom a tapasztalatomat egy képpel ami mindent elmond :
Használtan vettem ezt az SSD-t itt az Aprón.
Nekem kissé a Hőfok nem tetszik mert alapon is ilyen 46-47'c környékén van majd nézek rá valami vékony hőelvezetőt ami a laptopomban is elfér.
Ja a lényeg ezt mind egy HP OMEN 17-es i7-8750H gtx1070-es laptopban produkálja.HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
Imi1981
veterán
válasz King Unique #47688 üzenetére
Csak kettő patriciokezelő programmal próbáltam (aomei és minitool) de azok már nem látják. Usb3 - sata átalakítóval is próbáltam és gépbe beraktam úgy is. Én csesztem el itt a formázással és partíció törléssel valahogy (előtte még jó volt csak rá volt telepítve a Windows ezért bár törölni tudtam a patriciokat de létrehozni már nem tudtam). Szóval nem klónozás miatt ment tönkre mert igazából nem is klónoztam (nem tudom hogy kell maricum reflect - el) hanem csak lementettem majd kivettem a gépből ezt az ssd - t és vissza állítottam az új ssd-re maricummal.
Most nincs előttem az ssd de 120 GB - os ocz vertex márkájú (pontos típusát majd holnap megnézem).
Holnap megnézem még azokon a helyeken amiket írtál, hogy ott látja e a Windows. Azért jó lenne, ha meg lehetne menteni.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Imi1981 #47687 üzenetére
• Igen, olvastam, ahol az a topik valóban nem túl forgalmas, de ha beesik 1-1 kérdés, akkor arra szokott válasz érkezni, a legutóbbi kérdés meg februárban volt, azért akkori a legutóbbi hozzászólás. Viszont mivel itt is fel lett téve ugyanaz a kérdés, ezért inkább itt lett megejtve a válasz, legközelebb elég lesz egyszerre 1 topikban feltenni.
• A "sehogy nem is látja a Windows" normál esetben úgy értendő, hogy sem az eszközkezelőben, sem a lemezkezelőben, sem a tárolóhelyeknél nem detektálja, valamint a BIOS-ban sem jelenik meg.
• Ha tönkrement az SSD, az érdekes, attól normál esetben nem kellene, hogy klónozva lett a tartalma egy másik SSD-re, majd az utóbbiról bebootolva a Windows. Meg ha eleve hibás lenne, akkor a klónozás sem feltétlen ment volna.
• Nem derült ki a leírtakról, hogy pontosan milyen SSD-kről van szó, a régi SSD 2,5" SATA / M.2 SATA / M.2 PCIe NVMe / USB-s csatlakozású-e, az adatkábel és port rendben van-e, stb. -
Imi1981
veterán
válasz King Unique #47686 üzenetére
Feltettem a patricionálás topikban de ott februárban volt az utolsó hozzászólás. Mondhatni kihalt topik. Szerintem kinyírtam az ssd-t mert már sehogy nem is látja a Windows és a minitool partition wizard is lefagyott. Majd holnap még próbálkozok vele ma már fáradt vagyok hozzá.
-
King Unique
titán
válasz Imi1981 #47683 üzenetére
• Jobb lett volna a Windows lemezkezelőjéről egy screenshot, mert ez a 3rd party program elég semmitmondó.
• Adott a parancssor (DiskPart), ott törölni, majd particionálni és formázni a régi SSD-t, ha nincsen rajta semmilyen fontos adat és használatban lévő rendszerpartíció, normál esetben nem feltétlen kellenek ehhez se AOMEI se MiniTool és társai 3rd party particionáló programok.
• Ha klónozás történt a Macrium Reflect programmal és minden szükséges partíció 1:1-ben megvan az új SSD-n, nincs a régi SSD-n használatban lévő partíció, akkor annak nem kellene gondot okozni.
• Ha újabb Windowsról van szó, akkor érdemes megnézni, nem-e lett a régi SSD tárolóhelyként beállítva, mert akkor nem meglepő a leírt probléma, ahol ilyenkor az első lépés nyilván az eltávolítás a tárolóhelyek közül.
• Az előbb leírtak nem SSD specifikusak, sőt konkrétan semmi közük az SSD témához, mivel ez értelemszerűen Windows téma és ezért legközelebb annak a topikjában (vagy abban a másik topikban) kellene feltenni az ilyen kérdéseket.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Cseréltem ssd-t a gépembe és maricum reflect - el az új ssd-n fut már a rendszer. Ma gondoltam a régi ssd-t formázom és patricionálom de nem engedi patricionálni és még betüjelet se enged beállítani mert Windows volt rajta (formázni engedte de mégis érzékeli). AOMEI partition assistant - al próbáltam ezt megoldani. Hogy tudnám ez ezt patricionálni?
Ezt írja ki kép [kép] . Köszönöm előre is a segítséget! -
Peter668
csendes tag
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Ha a rendszer a következő, 54% kondíciójú SSD-n van, lehetnek ettől instabilitási gondok?
Pl CoD: Warzone-ban egy meccs indulásakor hibaüzenet nélkül az asztalra kilép, valamint WerFault.exe - Application error (The application was unable to start correctly (0xc000012d). Click OK to close the application.) és hasonlók? Vagy ezek a tünetek másra utalnak inkább?
Érdemes lenne az egész rendszert klónozni az újabb, 100/100-as 256-os Samsung SSD-re? Ha igen, gondot jelent-e, hogy nem ugyanakkora méretűek az SSD-k?
A válaszokat előre is köszi
-
Graphics
Jómunkásember
válasz mAtech #47665 üzenetére
BIOSban SATAFIRM S11-et látsz?
Mert akkor összeomlott a vezérlő.
[ Szerkesztve ]
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Silicon Power SP55 típusú 250-es SSD-t nem látja a saját programja. Akartam firmware-t frissíteni vele.
Előzmény: Windows 10 kékhalál. Gondoltam újra rakom. Partíciót nem lehetett törölni Win alól, se Linux alatt. Ingyenes progik se csináljak meg. Olyan mintha írásvédetté vált volna az SSD.
Tipp?
Köszi, A
Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
Egon
nagyúr
válasz Pyttawrx #47660 üzenetére
Még egyszer: a vga hűtése rálóg az ssd foglalatra, nem fér el rajta egy borda (esetleg egy extra lapos, de az sem biztos: nehéz megítélni hogy mennyi hely van ott, de csak pár mm lehet).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy MSI Z59-A Pro alaplap, i7-10700KF proci, és 2 ddb NVME ssd: SN 750 2 TB és egy Plextor PX-1TM9PeGN.
A lapon van 3 db M.2 foglalat, de sajnos az egyiket csak 11. generációs Intel procival lehet használni, így értelemszerűen a másik kettőben van a két ssd. Sajnos a középső foglalatra rálóg a vga hűtése, így oda nem nagyon fér el hűtőborda az ssd-re (talán egy nagyon lapos igen, de nem biztos). A Plextor a régebbi szerzemény, azon van is egy hűtő, így az került az alsó foglalatra. Egy közepes méretű, passzív borda van rajta, 52-53 foknál még sosem volt melegebb. A WD-t beraktam borda nélkül a középső foglalatba, de másoláskor már 66 fokra is felment, pedig nincs is meleg... Igaz, utána gyorsan leesett úgy 55 fok környékére.
A kérdés: megkockáztassam a hűtőborda nélküli felhasználást, esetleg cseréljem meg a két ssd-t, hátha a Plextor jobban bírja borda nélkül (a WD lesz többet használatban), vagy van valami egyéb ötlet a probléma megoldására? A PCI-Express slotok fgolaltak (hangkártya), oda nem igazán tudok kiegészítő kártyát tenni.
Előre is köszi a választ!"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
-
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy m2 wd nvme ssd. A problémám a szoftverével van. Win 11 et használok, és a WD dashboard nem indul el a windowsal automatikusan. A képen látható hogy be van kapcsolva az indítás, de amint kilépek a progiból magátol kikapcsol és szürkére vált,. Valamint alatta a Start Minimalized alapba szürke, kapcsolhatatlan. Valaki tudja mi lehet a hiba? -
shiftac
aktív tag
Elérte az 1000 napot a Samsung 850 Pro SSD-m, 2015 január óta van meg. Ha minden igaz, akkor még több, mint 2 évig van rá garancia (mivel a 10 év/150 TBW közül úgy néz ki az előbbi lesz meg hamarabb). A képen látható 581 nap becsült hátralévő élettartam hihető bármennyire is?
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
HARDVERAPRÓD
-
Hysterycs
tag
Sziasztok,
Van a gépemben egy Kingston A1000 480 GB-os M.2 SSD és rajta egy Be Quiet MC1 Pro hűtőborda. Egészen ma délutánig az üresjárati hőmérséklet 34-37 fok között volt mindig, most pedig stabilan 50 fok felett van és fogalmam sincs mi okozza. A gép többi részének hőmérséklete rendben van, terhelés pedig tényleg nincsen HD Sentinel és Windows feladatkezelő szerint sem. Új programot sem telepítettem, vírust nem jelez a kereső, Windows 10 fut a gépen. Esetleg tudnátok segíteni, hogy mi okozhatja ezt a váratlan növekedést?
Köszönöm! -
Probert75
addikt
válasz ubyegon2 #47645 üzenetére
Nem hiszem, mert egyszer egy billentyűzettel kellett cirkuszolni, hogy nekem nem ismeri fel a gépem, az akkori alaplapomnak nem tetszett, és nem nagyon akarta visszaadni az árát.
Valamint már megy 3 napja és a Samsung Magician Drive Health szerint már 1,5 TB írás van benne. Így ő hogyan tudná tovább értékesíteni. Szóval ez nem járható, de azért kösz a tanácsot. -
-
nagyúr
válasz Probert75 #47643 üzenetére
Nem biztos, hogy odaírtam volna, mert a fene sem gondolta, hogy számít.
Ez is lehet persze, nekem már ugye így utólag sokkal könnyebb okosnak lennem!
Az nem megoldás, hogy élsz a 14 napos elállással és veszel egy nagyobb kapacitásút?
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz Melorin #47642 üzenetére
Tetszik a kezelőfelülete és a csomagok hozzá.
Jó, ezt elfogadom érvnek, én is emiatt használok Mint Cinnamont! Igazad lehet abban, amit a Syno direkt korlátozásáról írsz, éppen érthető is, de amilyen drága egy többlemezes Syno...fene a pofájukat!
OMV-t sokan szeretik, elég nagy tudású OS, de a FreeNAS is tökéletes szerintem. (mondom én, aki lusta volt csinálni home NAS-t, inkább vettem Syno-t)
OMV-t tennék fel saját helyemben, mivel tisztán Debian alapú, de ettől a másik is jó választás persze.
-
Melorin
addikt
-
nagyúr
válasz Melorin #47639 üzenetére
xpenology....super! De ez gyári NAS-ok OS-e, ha jól gyanítom, arra az alaplapra meg amúgy is épített NAS alá olyan tuti jó Linux alapú NAS disztrók vannak.....miért ez a Syno valami? Az olyan, mint egy közepes tudású fájlkezelő. (most esett le, hogy nekem is ez lehet a Syno NAS-on akkor) No de ez is Linux alapú, hogy lehet, hogy ami a kernelben default driver már 10 éve, ebben meg nincs meg?
OpenMediaVault? Nem akarod erre lecserélni?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Probert75 #47634 üzenetére
...mert szerintem senki nem kérdezte volna meg, hány tárolóm van.
Mondjuk ilyen extreme esetnél éppen beírtad volna Te magad ezt: Túl sok tároló vinyóm van és el van aprózva a rendszerben
Ez olyan, mintha másik topikban valaki megkérdezi, mennyi idő átjutni a X. kerületből a IX.-be, ha nem árulja el, hogy két zsák cementet visz a hátán, akkor a válasz sem lesz túl OK és valóban, senki nem fogja megkérdezni, hogy te koma, aztán hány zsák cementet viszel?
-
nagyúr
válasz Doky586 #47637 üzenetére
Linux kernel 10 éve tartalmazza az NVM Express driver-t, mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha a kolléga megnevezné az OS-t kategória elnevezés helyett.
NVMe Host Memory Buffer Linux support is 5 éve működik kernel szinten.
(#47632) Melorin
Ez a NAS OS ez leánykori nevén mi lenne?
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz Graphics #47630 üzenetére
A sebesség kérdés meg. THX! Részben, mert egy 120GB-os SSD-t meg nem lát a fentebb írtak miatt. Ha hamarabb tájékozódom, igaz nem tudom ez hogyan derült volna ki, mert szerintem senki nem kérdezte volna meg, hány tárolóm van. Úgy hogy mindenképp beszerelés után előjött volna a probléma. Túl sok tároló vinyóm van és el van aprózva a rendszerben(1-1db 1 és 2 terrás,1db 500GB-os, 120GB-os samu ssd és az új 500GB-os M2-es samu). A 120GB-os Kingston ssd esett ki a rendszerből.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Melorin #47632 üzenetére
Vannak megoldások ,de nem fogsz ugrálni érte:
Én lehet elgondolkoznék akkor azon ,hogy egy USB3.0-s portról futtassam a rendszert, ha már minden portra szükséged van.
Vagy ha megírod, hogy milyen lap, akkor esetleg m.2 SATA
De ez így csak sötétben tapogatózás.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan átalakítóról ami az alaplapon található csak PCI-E NVMe-t támogató M-key foglalatot átalakítja olyanná ami SATA m.2 SSD-ket támogat? -
nagyúr
válasz Probert75 #47621 üzenetére
Jó tudni, hogy az ember bővíteni akarja a gépét, akkor lehet visszafele fejleszti.
Hát ugye ha a Milyen SSD-t vegyek? topikba leírtad volna, mit tervezel, ma lenne egy 1TB-os SSD-d!
Jó pár alaplapnál van ilyen slot-osztozás, szóval úgy érdemes fejleszteni, hogy régi kis kapacitású meghajtó repüljpáva és nagyobb kapacitású új SSD meg be a gépbe! Sajna ez ilyen.
Akkor ez ezt a sebességet tudja és kész. A boltosról nincs több mondanivalóm. Pedig az esetek 80%-ban ott vásárolok és régóta ott van, de ezek szerint szakértelem nem sok van.
Az a sebesség azért elég jó, főleg azért, mert azt a sebességet nem is sűrűn fogod látni, max nagyobb fájlok másolásánál, OS futtatásánál nem ez a lényeg, hanem a super hozzáférési idő (access time).
Egyébként annyiféle SSD van manapság, ha a boltos faszi nem kifejezetten érdeklődő e témában, akkor sok minden neki is meglepetés lenne. Ha arra jársz kérdezz rá, van-e nekik RAID SSD-jük! Lehet aszongya majd, hogy olyan nem is létezik.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz ubyegon2 #47619 üzenetére
és #47618 Doky586 THX!
"1 db M.2 Socket 3, M Key csatlakozással, 2242/2260/2280/22110 típusú tárolóeszközök támogatása (SATA mód)*2
1 db M.2 Socket 3, M Key csatlakozással, 2242/2260/2280 típusú tárolóeszközök támogatása (PCIE 2.0 x4)*3"
Ebből én meg nem mondanám, hogy mi hogy meg merre.
ubyegon2 köszönöm a kimerítő választ! Jó tudni, hogy az ember bővíteni akarja a gépét, akkor lehet visszafele fejleszti.Akkor ez ezt a sebességet tudja és kész. A boltosról nincs több mondanivalóm. Pedig az esetek 80%-ban ott vásárolok és régóta ott van, de ezek szerint szakértelem nem sok van.
Köszönöm a gyors reagálást mindkettőtöknek!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Probert75 #47617 üzenetére
1 db M.2 Socket 3, M Key csatlakozással, 2242/2260/2280/22110 típusú tárolóeszközök támogatása (SATA mód)*2
1 db M.2 Socket 3, M Key csatlakozással, 2242/2260/2280 típusú tárolóeszközök támogatása (PCIE 2.0 x4)*3Megjegyzés:
*1 A PCIe x16_2 elérhetetlen lesz, ha az M.2_2 foglalatba M.2 PCIe SSD kerül.
A PCIe x16_2 kétszeres módban fog futni, ha a PCIe x1_1 vagy PCIe x1_2 bővítőhelyre eszköz kerül.
A PCIe x16_2 négyszeres módban fog futni, ha a PCIe x1_1 vagy PCIe x1_2 bővítőhelyen nincs eszköz.
*2 Az M.2 foglalat a SATA_5/6 csatlakozókkal osztozik a sávszélességen, emiatt a SATA_5/6 csatlakozók nem használhatók akkor, ha van M.2-es eszköz beszerelve.
*3 A PCIe x16_2, PCIe x1_1 és PCIe x1_2 elérhetetlen lesz, ha az M.2_2 foglalatba M.2 PCIe SSD kerül.Még annyi kérdésem lenne, hogy ezt lehet még gyorsítani valahogy? Mert az üzletben azt mondta a boltos, hogy lehet valami progival, de nem tudta megmondani a nevét. Gondolom nem a Samsung Magician-ra gondolt.
Atyaég, tuti nemrég még zöldségboltban dolgozott az ember. A Sata-s SSD-re kitalált Rapid módra gondolhatott, ami egy Samsung 980 SSD-nél ritka idiótaság lenne, még ha működne is NVME-n, mivel épp ez a modell alkalmaz Host Memory Buffer technológiát, ami quasi ugyanazt a célt szolgálná, mint a rapid mód.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Egyik probléma megoldódott, de generálódott egy újabb!
Nem tudom, hogy az áthelyezés az 1-es m2 szlotba okozza e vagy megfeszítettem az alaplapon az egyik sata csatlakozót, de most meg egy másik vincsesztert nem lát a gép.
Valami ötlet?
Ha másik csatiba dugom, akkor jó, de ezzel az a probléma, hogy még egy másikat ki kell húznom. Szóval minden csati foglalt ahol menne. Az 5-ös és 6-os nem mennek. A kábele jó, mert ha olyan helyre dugom, amiben van működő vinyó, akkor megy, csak a szabad 5-6-osban nem. Amíg az új m2-es ssd a 2-esben volt ment mind az összes rendesen. A BIOS-ban sem látom.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz Doky586 #47615 üzenetére
és #47611 Pyttawrx Big THX!
Most gyorsan a videókártya kivétellel átraktam az 1-esbe és lőn világosság, adja a sebességet.
Még1X köszönöm a segítséget nektek!Még annyi kérdésem lenne, hogy ezt lehet még gyorsítani valahogy? Mert az üzletben azt mondta a boltos, hogy lehet valami progival, de nem tudta megmondani a nevét. Gondolom nem a Samsung Magician-ra gondolt.
-
Probert75
addikt
Ha esetleg valaki hamarabb tud segíteni, mint Graphics fórumtárs ne tartsa magába, szívesen fogadok bárkitől segítséget!
Asus B450 Pro Gaming alaplap, Samsung SSD 980 M2-es foglalatban.
A problémám, hogy kb. a felét mérem sebességben, mint amit tud.
-
Probert75
addikt
válasz Graphics #47590 üzenetére
Üdv!
Először is elnézést kérek, hogy egyből téged zargatlak!
De nekem is az a problémám, mint xDarkBoyx fórumtársnak, hogy a beszerelt Samsung 980 500GB M.2-es ssd-m nem megy csak 1800MB/s alatt picivel.
A fórumban tovább olvasva te adtál neki segítséget, hogy a biosban mit állítson.
De én ezt az x2-es beállítást nem nagyon vágom.
Leírnád pontosan mit keressek az alaplap uefi biosában?
Alaplapon Asus B450 Pro Gaming. Gondolom a Andvanced beállításban kell kutakodnom?
A segítséged előre is köszi! -
Dency01
aktív tag
Hello. M2-es ssd (Kingston A2000 1TB) firmware frissítést dob fel a programja, előtte persze kiírja hogy minden adatok mentsünk le. Ezt mennyire kell komolyan venni? Volt hogy valakinek törlődtek róla az adatok fw frissítés után?
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest