Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok ,
Van egy 500gb-os samu ssd amit nem tudok helyre hozni Windows lemezkezelőben.
Jelenleg ha rá nyomok a jobb klikk-re (Lemez 0) nem engedi sem a megnyitást csak a súgót.Legutóbb Windows 11 rendszeren volt formázva az ssd -ott állíthattam el vlmit....
Köszönöm előre is ,
-
Bitte75
csendes tag
Sziasztok.
Segítsget szeretnék kérni a nállam profibbaktól.
Vettem 2 db InnoLite D2ST-32GJ12C1M ssd-t gondoltam a home assistantnak meg az open media vaultnak jó lesz.De amikor külső házba probálom használni mindig inicializálási hibát kapok és nem működik.Próbátam másik és több fajta külső házat (sata3 házakat) ugyanezekben a házakban egy kington ssd vígan muzsikál. Amikor laptoba teszem ott minden patent, tudok rá telepíteni is de a kulső ház bármejikébe visszatéve semmi.
Tudja valaki mit rontok el?Ha igen árulja el a megoldást
Köszi.Az élet szép.
-
Top cat
addikt
válasz Pyttawrx #46694 üzenetére
Nem érted mit akar.
Nem a hőfokot akarja, hanem ezen a lapon, az Active Time grafikon nem megy neki.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Komplikato #46695 üzenetére
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Komplikato
veterán
válasz ledgeri #46692 üzenetére
Az alaplap az egy AsRock AB350M Pro4 (Bios P5.5), Ryzen 1600 procival.
A rendszer SSD egy Samsung PM961 256GB PCIe M2 MZVLW256HEHP-000H1, Firmware: CXB73H1Q
Az átalakító típúsa Axagon PCME2-N
A benne lévő SSD pedig ADATA XPG Spectrix S40G-4TT-C, Firmware: VB421D57
Nem tudom mire van még szükség? A W10 Pro az 21H2 build 19044.1586"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Komplikato #46691 üzenetére
Konkrétan milyen eszközök?
-
ledgeri
nagyúr
válasz Komplikato #46691 üzenetére
Típusszámot, firmware verziókat fog kérni aki hozzáért és válaszolna... én csak utóbbi vagyok..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Komplikato
veterán
Hello.
Vettem nemrég egy nagyobb SSD-t, az eredeti terv az volt, hogy átklónozom a pici rendszer SSD-t és a fentmaradó helyre telepítek olyan dolgokat, ahol számít a sebesség. Ez technikai okokból módosult, de nem ez a lényeg.
A lényeg az, hogy a jelenlegi alaplapomban (mert 1-2 hónapon belűl cserélni akarom) csak EGY NVMe foglalat van, a másik M.2 SATA, így kénytelen voltam venni egy PCIe-NVMe átalakítót. Persze nem figyeltem oda és kiderűlt, hogy az alaplapi PCIe ami szabad, az csak 2.x-es, így a sebesség felét ideiglenesen bukom.
Viszont ez most nem zavar. Ami zavar, hogy mióta a gépben van az átalakító, a 4-5 másodperces shut down vagy restart idő 3-4 perc lett. Nyilván sima kikapcsolásnál annyira nem érdekel, de sokszor van olyan, mikor többször újra kell indítani a gépet, és olyankor nem vicces.
Van bárkinek tippje, tapasztalata mitől lehet ez és mivel lehet javítani?
A gépen egy rendszeresen frissítet W10 Pro van jelenleg."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Ba cy lus
addikt
válasz Graphics #46686 üzenetére
Gondoltam, nem lehet olyan rossz, az első SSD-m egy 64 GB-os Adata SX900 volt. Az mai napig megy, bár már 0%-os a kondíciója. Különben ettől az esettől eltekintve nekem semmi problémám nem volt ezzel az SU650-nel sem, pedig rendszermeghajtóként volt használatban néhány évig.
-
-
lm83
őstag
Hát akkor jó, nem aggódok
-
lm83
őstag
Sziasztok,
Van egy kb 3,5 éves wd 120 (WDS120G1G0A) ssd.
Eddig 100%-os volt kondíció hds-ben.
Kb olyan régi verzió lehetett fent a programból mikor az ssd-t vettem, mert utoljára amiatt kellett frissíteni, hogy rendesen felismerje stb.
Ma befrissítettem a programot. Egyből leesett a kondíciója 87%-a.
Ezt írja:
A kondíciót a következő SSD-specifikus S.M.A.R.T. attribútum(ok) értéke határozza meg: #230 Media Wearout Indicator, #232 Available Reserved Space
Mit kellene most néznem? -
Ba cy lus
addikt
válasz #82860288 #46679 üzenetére
Nem hiszem. Ahogy utánaolvastam, másnak hasonló gondja akkor volt, ha a firmware-rel valami gondja volt. Dehát ennek az SSD-nek a firmare-éhez hozzá sem nyúltam, a Samsung 980-ét frissítettem. Utána jelentkezett a probléma ezzel az Adata SU650-es SSD-vel. Aztán, mint írtam, elmúlt.
[ Szerkesztve ]
-
Ba cy lus
addikt
Sziasztok!
Történt az előbb valami furcsaság. Van egy Adata SU650 120GB-os SSD-m (a rendszer nem ezen van). Az állapota elvileg 100%-os, mégis az előbb eltűnt, és csak 1 MB-os (ha jól rémlik, ekkora méretű volt) Realtek ... -nak (gondolom, ez a vezérlője) ismerte fel minden, amivel néztem. Lemezkezelő, minitool partition wizard, de még a bios is. Nem lehetett sem inicializálni, semmi. Érdekes, hogy a második vagy harmadik újraindítás után megjelent, mintha mi sem történt volna, az adatok is megvannak rajta. Döglődik az SSD a 100%-os állapotkijelzés ellenére, vagy esetleg valami más lehet a háttérben?
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
-
törölt tag
válasz DeaTHeX #46674 üzenetére
Közben utánaolvastam a saját lapomnak is, hogy mire kell figyelnem és ma is tanultam valamit.
De megnéztem a GPU bottleneck teszteket és a te kártyáddal az x8 miatt még egyelőre nem kell izgulnod.
GTX 1080 teszt
Kártyák összehasonlítása[ Szerkesztve ]
-
DeaTHeX
tag
válasz lenoma #46673 üzenetére
akkor nem lesz 2. m.2 akkor csak "sima" ssd lesz
köszöntem a válaszokatde akkor is ha csak 1 vga van és pci e foglalatba a 2. m.2 felett nincs?
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz ; FORTIS 5 ARGB; ASUS ROG STRIX B450F GAMING II ; 16GB 3200MHz DDR4 RAM G.Skill Trident Z RGB CL16 (4x8GB); ASUS TUF 3070TI 8GB ; Samsung NVMe M.2 500 GB SSD ; WD 500GB Sata II; WD 1TB Sata II, WD 2 TB SATA II, CORSAIR RM650x | Kriptót is elfogadok...
-
DeaTHeX
tag
válasz #82860288 #46671 üzenetére
én se tiltottam hanem auton van...de majd következő restartnál megnézem
AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz ; FORTIS 5 ARGB; ASUS ROG STRIX B450F GAMING II ; 16GB 3200MHz DDR4 RAM G.Skill Trident Z RGB CL16 (4x8GB); ASUS TUF 3070TI 8GB ; Samsung NVMe M.2 500 GB SSD ; WD 500GB Sata II; WD 1TB Sata II, WD 2 TB SATA II, CORSAIR RM650x | Kriptót is elfogadok...
-
DeaTHeX
tag
válasz #82860288 #46669 üzenetére
"Sikerült megtalálni a BIOS-ban a beállítást?
M.2_1 Control
[Auto] If M.2_1 is detected, run X4 mode or SATA mode and disable SATA65
otherwise enable SATA65
[SATA65] M.2_1 X3 mode and enable SATA65.
Magyarul ha visszaveszel egy PCIe szálat az SSD-től, akkor lesz SATA56 portod."ezt a választ kaptam amikor megvettem az nvme s ssd met...és ezért kérdeztem h valaki okosabb meg tudja e mondani ha egy másodikat is beleteszek...ott is lesznek e ilyen korlátozások
-
HARDVERAPRÓD
válasz DeaTHeX #46667 üzenetére
Ez benne lesz itt, user manual mert mi sem tudjuk fejből melyik gyártó mit alkot:
Érdemes átböngészni az erre vonatkozó részt. De ha "csak" tárolás lesz, és nme fogsz sokat nagyfájlokkal dolgozni, pl másolni, vagy videóvágás, stb, akkor elég egy SATA SSD is. Ha mégi kihasználnád, akkor érdemes ilyen m.2 NVMe SSD-t venni, ha nincs más korlát a user manualban. -
DeaTHeX
tag
Nah szoval az aláirasba van a teljes konfing.... asus rog strix b450 gaming2
Samsung 980 500gb os m.2 n van a windows, mellette van 3 vincseszter abbol a legnagyobb, a 2 tb os haldoklik, azt akarom lecserélni egy második M.2 es ssd re. Az 5ös 6os sata port le van tiltva azért h full speeden tudjon menni a meglévő ssd. A kérdés ha lesz egy másik m.2 akkor az tovabbi sata port tiltásokkal tud e csak működni vagy marad minden ugy ahogy a mostani állapotban van.AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz ; FORTIS 5 ARGB; ASUS ROG STRIX B450F GAMING II ; 16GB 3200MHz DDR4 RAM G.Skill Trident Z RGB CL16 (4x8GB); ASUS TUF 3070TI 8GB ; Samsung NVMe M.2 500 GB SSD ; WD 500GB Sata II; WD 1TB Sata II, WD 2 TB SATA II, CORSAIR RM650x | Kriptót is elfogadok...
-
PROTRON
addikt
válasz DeaTHeX #46664 üzenetére
Szia.
Tehát pontos választ szeretnél kapni alaplap kérdésben anélkül hogy megadnád a pontos alaplap típusát?
Attól még mert ott van valami az aláírásodban, sose lehet tudni amíg nem írod be.Meg ez a "azon van a win +3 wincsi" kicsit megkavarod az embereket.
Egyszerűbb ha portonként beírod mire mi van kötve és mi az ami üres.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
DeaTHeX
tag
sziasztok olyat szeretnék hogy...halandóba van a 2 tb os vincsim...és lehet hogy helyére egy m2es ssd t raknék, nah már most van már egy azon van a win + 3 wincsi...ugye azért ennyi mert igy az mint nemrég kiderült hogy az 5ös 6os satát letiltja a gyorsaság érdekében. Ha berakom a 2. ssd-t akkor sebesség vesztés nélkül meg marad az 1-2-3-4 sata vagy megint 2t letilt? illetve a 2. pci e be már csak 2x lesz a sebesség (az oké is) vagy még lassitani fogja??
[ Szerkesztve ]
-
pistabyte
tag
Sziasztok.
A napokban vásároltam egy Kingston A2000 1tb-os nvme ssd-t.
Le is nyomtam rajta egy benchmark-ot.
Szerintetek ezek az eredmények reálisak?
A C meghajtó az a Samu 970 EVO 256gb nvme ssd
Az F meghajtó pedig a Kingston A2000 nvme ssd.
Alaplap Gigabyte B450 Aorus Elite (felső m2 slot-ban a samu,alsó m2 slot-ban a Kingston.
De az alaplap oldala azt írja,hogy a felső M2 slot x4-es az alsó M2 slot pedig X2-es.
-
korcsi
veterán
Van egy számomra érthetetlen probléma.
Asrock B365M Phantom Gaming 4 az egyik szereplő, a másik egy Hynix PC300 1TB-os m.2 SSD.
Péntek este lefagyott a gép, újraindulni se akart (nem százas a vga-m uefi támogatása, ez lehet ettől, mert a CSM ki volt kapcsolva, cirmos klír, elindul, bios-ba nem látom a meghajtót.
Kikapcs, bekapcs látszik, win indul egy percen belül lehal, megint nem látszik.
Szenvedés, próbálkozás, valamikor már induláskor se látja, néha picit jó.
Szétszed, alaplap gyári hűtő lemeze alatt az ssd, átrak másik m.2 foglalatba, jól működik.
Vissza elsőbe, megint szar. Elsőbe berak rágumizott hűtőbordával egész este jó.
Tolómérővel körbe mér minden magasságot, elvileg mindennek megvan a hely, gyári hütőlemezen pad megigazít, összerak, megint nem látja.
Most simán beraktam hűtés nélkül, és jó.
Nem értem mi lehet a gond. Vagy a hűtőlemezen lévő pad nagyon nyomja az ssd-t, bár az igazítás után simán ráhelyeztem a lemezt és nem feszült, vagy a lemezhez való csavaros pöcök valamiért nem jó, bár fizikailag megegyezik a simával.
Nekem ez full magic...
Ha valakinek van ötlete tapasztalata, ne tartsa magába!
Köszönöm előre is!
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
törölt tag
válasz lenoma #46643 üzenetére
Köszi a linket. Ez majdnem 1 centi vastag, nem hiszem, hogy befér, bár látom ez alul felül kiterjed.
Közben bedugtam az ujjam a GPU alá és középen bemegy, a szélein nem, szóval lehet még a fél centis is belefér majd. Ennél pontosabbat már csak úgy tudnék mérni, ha kiveszem a lapot a házból.
De lehet rendelek 2 méretet, és ami nem fér be azt ráteszem a másikra, bár az szabadon van és nem melegszik. -
-
zizidor
őstag
Ez a Kingston NV1 mennyire belépő szintű? Kb. fél éve vettem egy notebookot, és ilyen NV1 van benne. Választási lehetőség nem volt. Azt tudom hogy nem egy szélvész, bár nekem a sebességével nincs különösebb gondom, meg néha hosszabb másolás alatt azért fel tud melegedni. De engem inkább a megbízhatósága érdekelne, erről van tapasztalatotok?
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
törölt tag
Van olyan borda, ami nem fél centi vastag?
Az egyik SSD-m a GPU alatt van, ami azt jelenti, hogy a hely akkora, mint a PCIe slot vastagsága mínusz az SSD távtartó vastagsága.
Ez talán 2-3 mm helyet jelent, szóval nem fér alá a fél centis vagy nagyobb borda. -
Tequila86
tag
Köszönöm a válaszokat!
Megpróbálkozok egy bordával.i5 13400f/Asus TUF B760M-Plus wifi/Asus TUF 3060Ti/2x16Gb Kingston DDR4 3600Mhz/500Gb Samsung 980 Pro m.2 SSD/500Gb Samsung 970 Evo sata3 SSD/1Tb WD Green HDD/Alpenföhn Ben Nevis Black RGB/Seasonic 750W gold modular/Deepcool D-shield v2/Arctic F12 value pack/Samsung C24FG73FQU Monitor
-
PROTRON
addikt
válasz Pyttawrx #46638 üzenetére
Ha jól látom ennél az alaplapnál csak a legfelső PCIe slot kapja meg a full 16 sávot, alatta lévő már nem hogy egyszerűen kevesebbet hanem csak x4-et. Ha x8 lenne és csak 1660Ti vagy gyengébb VGA akkor érdemes lenne próbálkozni, de x4 már teljesítmény csökkenést jelent VGA oldalon.
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Tequila86 #46635 üzenetére
Szia. Egyátalán nem idióta a kérdés. a gyártó szerint [link] 70°C-ig garantálja a hibátlan működést. Viszont a 65 fok már elég magasnak számít, ha hosszabb távon marad így, ezért érdemed rá bordát venned.
Vélhetően a vga is arra fújja a meleget (látatlanban mondom, mert pont oda esik az m.2 slot. Vagy átteszed a vgat a másik slotba, ha ez megoldható, vagy valahogy megoldod a hűtését az ssd-nek. -
Tequila86
tag
Sziasztok!
Három hete vásároltam egy 500GB Kingston M.2 NV1 (SNVS/500G) SSD-t. Terhelés alatt (játék) 65 fokig melegszik. Ez az érték normális? Egy MSI B360 lapban van, nem tudom ez számít e valamit. Bocsi, ha idióta a kérdés, soha nem volt még ilyen SSD-m.
Előre is köszi a választ!
i5 13400f/Asus TUF B760M-Plus wifi/Asus TUF 3060Ti/2x16Gb Kingston DDR4 3600Mhz/500Gb Samsung 980 Pro m.2 SSD/500Gb Samsung 970 Evo sata3 SSD/1Tb WD Green HDD/Alpenföhn Ben Nevis Black RGB/Seasonic 750W gold modular/Deepcool D-shield v2/Arctic F12 value pack/Samsung C24FG73FQU Monitor
-
lenoma
aktív tag
-
lenoma
aktív tag
válasz Graphics #46631 üzenetére
Köszönöm, közben megtaláltam, hogy csak 10 Gbits csak az M.2 sebessége pedig a lap PCIE 3-as.
Az olvasási sebességnél megvan a maximum 1GB/s olvasási sebesség de az írás csak 180MB/s.
Neten keresve ez sokaknak probléma amit csak a firmware frissítés oldana meg.
Valahogy megoldható ezen az OEM laptop M.2 SSD-n PC-ben? -
lenoma
aktív tag
Samsung pm991 256gb lassú sebességének utána járva látom, hogy a meghajtó
PCIE 3 x 4 -re képes de csak 2 x 2 sebességgel fut.
Hol tudom ezt beállítani a biosban vagy windows alatt?
asus h97m-plus alaplap.
Valakinek sikerült már ilyen laptopból kiszedett OEM SSD firmware update-je asztali PC-ben?[ Szerkesztve ]
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz dinka.86 #46618 üzenetére
A legnagyobb gondja ennek a típusnak, hogy szeret megdögleni, S11 hibával.
Illetve be fog lassulni nagyobb mennyiségű fájl másolásánál.
Igaz én is vettem most használtan belőle, mert szeretek szenvedni vele, meg mert régi gépbe még elmegy kategória, tény az újabb revíziókkal már kevesebb probléma volt, a FW-t javították.
-
King Unique
titán
válasz dinka.86 #46618 üzenetére
Pont kb. a létező legrosszabb 2,5"-os SATA SSD-t sikerült megvenni, ami USB-n csatlakoztatva nyilván külső SSD lesz, nem "külső vinyó"...
Ha nincsen inicializálva a külső SSD a lemezkezelőben, akkor először értelemszerűen inicializálni kellene (majd utána particionálni és formázni), viszont ott normál esetben rendesen megjelenik reális kapacitással a meghajtó, nem totál ismeretlenül mint esetedben.
Ha az inicializálás sikertelen, akkor kérdés hogy USB-n az adatkapcsolat (SATA-USB kábel/adapter jó-e) és a tápellátás (USB 3.X port használata javasolt) rendben van-e, valamint maga az SSD (nem-e lett ilyen).[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Pyttawrx #46619 üzenetére
Ezt windowsból lehet visszavonatni, már használatban lévő előkészített lemezről?
-
törölt tag
válasz DonDragonka #46616 üzenetére
Hát, sztem ezt még az előző 7 éves lapomhoz adták. Azóta túlélt egy új lapot és egy új házat. És mivel eléggé merev a kábel így nem csoda, hogy megtört az évek alatt.
Valószínűleg már a szentlélek sem tartotta, csak pont jó szögben volt hajlítva ahhoz, hogy még valamennyire működjön.
Azért kicsit megcsapkodnám az alaplapgyártókat, hogy NVMe SSD slotokat betesznek GPU alá takarólemez nélkül vagy pl. ki kellett szednem a GPU-t, mert a SATA csatlakozók is alatta voltak és nem fértem hozzá.
Persze van már sok olyan lap, ahol ez meg van oldva és nagyon dögösen néznek ki, de ez a lap is anno 31k volt. Mennyibe kerülhet egy rendesen megtervezett lap? 60k? Bah...morog...puffog... -
törölt tag
válasz Pyttawrx #46610 üzenetére
Te nyertél.
Töröltem még pár anyagot, de az nem segített.
A kábel olyan rossz volt, hogy amikor visszaraktam volna még egy mérésre, a rendszer már fel sem ismerte az SSD-t.
Új kábellel most ezeket mértem.#46613 - Doky586
Valóban, de azok a beállítások jók voltak.Köszi mindenkinek a tippeket és a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Doky586 #46609 üzenetére
Csak SATA3 portom van.
A sebességgel nincs bajom gyakorlatban, fel sem tűnt volna, ha nem tesztelek, néha éreztem csak picit lassúnak.
Igazából annyi lenne a kérdés, hogy kezdjek-e aggódni az adataim miatt vagy ez így működik, hogy idővel lassulnak ezek a driveok is és csak ennyi az egész?#46610 - Pyttawrx
Facepalm. Erre nem is gondoltam, jó ötlet, van bontatlan kábelem is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Graphics #46605 üzenetére
Közben megnéztem a doksit, 70 fokig jó a hőmérséklet.
Elindítottam egy játékot, hogy fűtsön a GPU de nem változtak a hőmérséklet értékek.#46606 - Doky586
- eléggé tele van - random változik a foglalt méret, ez a letöltős drive, 3 felhő is ide szinkronizál, ide töltöm a videoszerkesztéshez szükséges anyagokat és a módosítás is itt zalik, ez a mindenes írós driveom, hogy ne a többi SSD TBW értékét növeljem
- trim működik? - igen
- mikor volt utoljára futtatva rajta az optimalizálás? - Win szerint tegnap
- a legfrisebb firm van rajta? - igen, bár a legújabb firmware is legalább 2 éves#46607 - Pyttawrx
Alaplap egy Gigabyte B460 HD3
Ha az első pontos SSD-t kérdezed, akkor az SATA3 porton van. -
törölt tag
Sziasztok,
1. A Samsung 850 EVO-n fura sebességet mértem. Ennek 500-550 körül kellene lennie, igaz volt már rajta 48TBW és 4 éve használom.
Ennyire elhasználódott volna?
Mennyire esélyes, hogy hamarosan elromlik, inkább mentsem le az adatokat róla?2. Van egy Kingston NvME SSD-m is, sajnos az alaplapon ez pont a GPU alá esik, alapból 52C° a hőmérséklete, hűtőbordát nem tudok rá tenni.
Ez a rendszer SSD-m.
Mennyire esélyes, hogy hamarabb elhasználódik?
Mekkora hőmérséklet biztonságos még?
Nem tapasztalok egyelőre nagy rendszer anomáliákat, de jobb félni, mint megijedni.
Illetve nem találtam Kingston SSD-hez appot. Létezik ilyen szoftver? Mint pl a Magician a Samsungoknak vagy a Dashboard a WDC-knek. -
tpeter77
addikt
válasz Raymond #46595 üzenetére
Ez az SSD egy külső adathordozó szerepét látja el. Axagon házban van, és USB portra dugjuk, adatokat mentünk ha a régiről az új gépre kell költöztetni az adatokat, mert mostanában több gépet cserélünk újra.
Így aztán egy nap többször fel-le kell csatlakoztatni szerencsétlen eszközt, ezért 100+ az érték.(#46601) Doky586
Ok, köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest