Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
BullKoxa
üzenetére
Ez nekem is feltűnt.
Én úgy gondolom, hogy a többiek is inkább csak ismerkednek ezzel a dologgal, és keveseknek van akkora gyakorlati tapasztalata, vagyis használt már sokféle ssd-t, hogy nyugod szívvel tudjon tanácsot adni.
Hisz nem úgy megy, hogy 10K egy 500 gigás darab, amit könnyebben cserélget az ember, hanem bizony még mindíg drága. Én is csak kíváncsiságból vennék egy ssd-t, és az anyagiak miatt 64 gigáig tudok elmenni, még így is luxus kiadás nekem.
Szóval, amit tehetünk, hogy átnézzük a kiszemelt példányok adatlapját, és eszerint választunk, szem előtt tartva a kis file-okra vonatkozó írás/olvasási sebességet.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Napelem
- Mini-ITX
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest