Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
Nemgéza
üzenetére
"A rendszer telepítésekor még nem, de aztán egy újraindításkor a BIOS-ba belépve a SATA vezérlőt AHCI-ra állítottam (olvastam aztán, hogy ezt még telepítés előtt kellett volna, de késő bánat...), az azóta is változatlan, tehát az szerepel ott, hogy AHCI (most nem tudom, hogy van-e annak jelentősége, hogy ezt nem a telepítés előtt állítottam át, vagy tök mindegy, ha a következő induláskor írtam át)"
Nem vagyok SSD guru, de legjobb tudomásom szerint, az SSD-re történő rendszertelepítés előtt kell a BIOS-ban a SATA vezérlőt AHCI-re állítani és nem utána. Valamint ez után, az operációsrendszer telepítése folyamán betölte(t)ni a laphoz ajánlott (előírt) SATA drivert. Bár ez utóbbi fontosságára nem merek megesküdni, mivel az általam eddig SSD-re telepített rendszer AHCI helyett IDE-n megy, mivel a hardware ezt tudja. Lehet, hogy az oprendszer (amennyiben W7/W8) saját AHCI drivere is megfelelő. Na ezt tényleg a guruk mondják majd meg.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- 500-as vinyók külső USB 3-as tokban
- Samsung 980 PRO Heatsink 1TB NVMe - Garancia 2028.04.13.
- SK HYNIX PC711 1TB M.2 NVME PCI-E 3.0 - 100/100 -as - Eladó!
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest