Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Üdvözlet!
Tisztelettel köszönöm válaszod pontosan szó szerint ez a jelenség amit leírtál. Ablak mellett van a gép aminek nem túl jó a szigetelése ezért megy a gépre ha hideg. Ez a hűvös mondjuk játékok alatt előny, de erre nem gondoltam , hogy cold startnál akár probléma is lehet. HD Senti állapot: [link]
Lényegében akkor meg is nyugtattál ezzel a válasszal, kicsit beszigetelem a nyílás zárót
Boltot felhívtam ők is hasonlóan vélekedtek plussz javasoltak egy bios frissítést biztos ami biztos. Asus P8Z77-V LX lapom van 12.01 verziós bios volt fent azóta négy darab jött ki, most 15.01-et tettem fel a legújabbat.Elmegyek befizetem a számláim aztán hazajövök meglátjuk

Köszönöm mindenkinek a segítséget

Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Boltot felhívtam ők is hasonlóan vélekedtek plussz javasoltak egy bios frissítést biztos ami biztos. Asus P8Z77-V LX lapom van 12.01 verziós bios volt fent azóta négy darab jött ki, most 15.01-et tettem fel a legújabbat.