- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Nekem is meglesz a tesztalanyom erre az évre, Kingston SNV425 64GB.

Sehol nem találtam teszteket erre a februárban megjelent verzióra, vakrepülés lesz, de nagy elvárásaim eleve nincsenek.....
Arra vagyok kiváncsi, hogy ez a relatíve olcsó /35k/ SSD mennyire jobb a HDD-nél a gyakorlatban és a szintetikus tesztekben. Más SSD-kel való összevetés nem érdekel, ezek kisérleti szériák, a jövőre megjelenők már kiforrottabbak lesznek, addig ezt kitesztelem.Samsung F1 és F3-mal már túl vagyok a szintetikus teszteken, de előbb AHCI-re kellett átállítanom a gépben egy XP 32bit és egy win 764bit rendszert, mivel az SSD-re települő win 7-nek AHCI-ben kell futnia a trim miatt.
Akinek IDE üzemmódban telepített és aktívált XP van a gépén és meg akarja hagyni, az OS alól is átállíthatja egyszerűen IDE-ből AHCI-be itt a mankó! Vista és Win 7 átállítása még ennél is egyszerűbb, mert az OS-ben benne van az MS AHCI SATA driver.
Aktív témák
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Arra vagyok kiváncsi, hogy ez a relatíve olcsó /35k/ SSD mennyire jobb a HDD-nél a gyakorlatban és a szintetikus tesztekben. Más SSD-kel való összevetés nem érdekel, ezek kisérleti szériák, a jövőre megjelenők már kiforrottabbak lesznek, addig ezt kitesztelem.Samsung F1 és F3-mal már túl vagyok a szintetikus teszteken, de előbb AHCI-re kellett átállítanom a gépben egy XP 32bit és egy win 764bit rendszert, mivel az SSD-re települő win 7-nek AHCI-ben kell futnia a trim miatt.