- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Aktív témák
-
Carline
őstag
Múlt héten én is rendeltem az ipon akciós Kingston SVP200 120GB modellből.
Van egy Lenovo X60s gépem, ami Sata1 vezérlős és azon is sokkal rugalmasabb volt a rendszer. W7 Pro x86 verzió ment rá, de a 2GB memóriával kevésnek találtam a szabad memóriát.
Kipróbáltam még rajtra a W8 RC-t is. Legfőképp az indulás sebessége tetszett. Ezen a viszonylag régi rendszeren kb. 13-14 mp alatt betette a Metro felületet. Ez kétszer gyorsabb boot volt a W7-hez képest.
Feltettem rá próbaképp a netbookokra szánt W7 Starter verziót, majd azt használtam egy napig. Nem rossz, de erre a régi gépre inkább visszatettem a saját vinyóját, rajta az XP-vel.Jött az asztali (fő) gép. Core i3-540 + 8GB ram Sata2 csatolós alaplap.
Feltettem rá szűzen a W7 x64-en, de rengeteg dolgot kellett volna újból feltenni, beállítani, így inkább a régi rendszert klónoztam át, majd abból szedtem ki pár fölös dolgot. Beállítottam másik meghajtóra a Temp könyvtárakat valamint a lapozófájlt, a superfetchet, hibrenálást kikapcsoltam.
Ezek után mint a PH-s tesztekben is írják egy belakott, Eset vírusirtóval felfegyverkezett rendszert a boot cd felírattól számítva 21 másodperc alatt betölt.
A szűz rendszer a gépen ~12-13 mp alatt betöltött. Durva volt látni, hogy amikor a zászló színei még össze sem értek, már levette a képet és az üdvözlő képet bevillantva már be is adta az asztalt.
Nem volt rossz!Már a mostani rendszer alól csináltam tesztet (Sata2 alaplap)
DeFranco Nekem egy csavarral van odafogatva a floppy fölötti helyre. Azért tettem oda egy csavart, hogyha mozgatva lesz ne tudjon leesni. Ennyi.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs