Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
birno
addikt
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Van kulonbseg, a WoW-ra gondoltam egyebkent, az feltelepitve ilyen 2-3GB-os fajlokkal rendelkezik, youtube-on rengeteg video van, hogy mennyivel gyorsabban tolt be, de azok kozott is van ahol az SSD eredmenyei kozott viszonylag nagy a kulonbseg(mondjuk itt sokat szamitanak az addonok is), emiatt kezdtem el kerdezoskodni a SATA-k kozti kulonbsegrol.
Meg gondoltam uj teruletek, emberek, spellek betoltesenel szamitana, foleg ha mondjuk egy raidet nezunk, mivel azokat mind az ilyen meretesebb fajlokbol szedi ki gondolom(a cache fajlok is szep nagyok).
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- BIOS topic
- Sweet.tv - internetes TV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Elden Ring
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest