- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
Aktív témák
-
birno
addikt
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Van kulonbseg, a WoW-ra gondoltam egyebkent, az feltelepitve ilyen 2-3GB-os fajlokkal rendelkezik, youtube-on rengeteg video van, hogy mennyivel gyorsabban tolt be, de azok kozott is van ahol az SSD eredmenyei kozott viszonylag nagy a kulonbseg(mondjuk itt sokat szamitanak az addonok is), emiatt kezdtem el kerdezoskodni a SATA-k kozti kulonbsegrol.
Meg gondoltam uj teruletek, emberek, spellek betoltesenel szamitana, foleg ha mondjuk egy raidet nezunk, mivel azokat mind az ilyen meretesebb fajlokbol szedi ki gondolom(a cache fajlok is szep nagyok).
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest