Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
zoleeno1
üzenetére
Ezt olvasva, meg amiről szintén pont volt szó, a SandForce vezerlo tomoritesi eljarasáról; lehet keresnék esetleg egy nem Sandforce vezérlős SSD-t...
Az ajánlottak közül melyik nem Sandforce-os ?
60(bár ha jól sejtem ez mind Sandforce)/64GB-osat keresnék, és lehetőleg 26-27e alatt.
Az OCZ Agility pl. árban nagyon jó, de akkor úgy látszik sajnos van azért oka...
Tudom hogy nem ezt kell nézni elsősorban, de azért a reklámozott kb. 400MB/s-től (egy bolt honlapján olvastam csak, lehet a 60GB-osra már nem ezt reklámozzák) messze van a 80MB/s írás.
Melyek azok, amelyek tömörítés nélkül tudnak 200MB/s feletti írást, 60/64GB-os méretben ?
Bár van egy olyan sejtésem, hogy 30e alatt nem nagyon lesz ilyen.Ja és minden mai SSD-ben amiben Sandforce vezérlő van, alkalmazza a tömörítést ?
Vagy ebben is van több szint ?MOD:
Az OCZ Agility után árban kb. jön a
Corsair Force 3 60GB: [link] (27-28e)
A Corsair Force GT 60GB [link] is kb. ennyi.
Az OCZ Vertex 3 is bolttól függően ugyanennyi, vagy kicsit több (bár ismertebb, megbízhatóbb boltot nézve inkább 30-31e)
Melyik lehet még 26-27e alatt, melyiket érdemes még megnéznem (árgépen) ?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest