- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
atala
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jól megszívatott ez a partíció eltolásos XP telepítés.
Először a Win7 lemezkezelőjével töröltem a partíciót az SSD-n, majd létrehoztam egy újat, gyorsformáztam.
XP telepítő berak, telepítés elindít, felmásolja a telepítéshez szükséges fájlokat, majd szokásosan újraindítja magát. Ekkor szépen kiírja, hogy "Nem sikerült betölteni a rendszert"
Ennyi. Nem megy tovább a telepítő.
Próbáltam úgy is, hogy a Win7-el csak partíciót csinálok, és az XP telepítőjével formázom. Ugyan az az eredmény.
Ráadásul amikor újra elindítom a telepítőt, akkor van egy 1 MB-os nem partícionált terület, utána a C meghajtó az alatt meg megint egy 2 MB-os nem particionált terület. Ezt az XP hozta létre.
Úgy néz ki, hogy nem lehet az SSD-re feltenni az XP-t, csak ha azzal particionálom.
Úgy látszik nem fogom elkerülni a win7 telepítését, és használatát.
Még megpróbálom a diskpar progit hátha azzal sikerül a partíció eltolása, bár lehet, hogy akkor sem fog feltelepülni az XP.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest