- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
atala
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jól megszívatott ez a partíció eltolásos XP telepítés.
Először a Win7 lemezkezelőjével töröltem a partíciót az SSD-n, majd létrehoztam egy újat, gyorsformáztam.
XP telepítő berak, telepítés elindít, felmásolja a telepítéshez szükséges fájlokat, majd szokásosan újraindítja magát. Ekkor szépen kiírja, hogy "Nem sikerült betölteni a rendszert"
Ennyi. Nem megy tovább a telepítő.
Próbáltam úgy is, hogy a Win7-el csak partíciót csinálok, és az XP telepítőjével formázom. Ugyan az az eredmény.
Ráadásul amikor újra elindítom a telepítőt, akkor van egy 1 MB-os nem partícionált terület, utána a C meghajtó az alatt meg megint egy 2 MB-os nem particionált terület. Ezt az XP hozta létre.
Úgy néz ki, hogy nem lehet az SSD-re feltenni az XP-t, csak ha azzal particionálom.
Úgy látszik nem fogom elkerülni a win7 telepítését, és használatát.
Még megpróbálom a diskpar progit hátha azzal sikerül a partíció eltolása, bár lehet, hogy akkor sem fog feltelepülni az XP.
Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Iqos cigaretta
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs