Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
didyman
őstag
Ebben ugye van egy kis cselesség. Rendszerpartíciót alapértelmezés szerint a telepítő formáz, 4k-s clusterméretre. Ezt utólag nem tudod megváltoztatni, de NTFS rendszert bármikor szó nélkül másolhatsz át másik lemezre/(partícióra, ha a boot.ini-t megszerkeszted hozzá!), amit előtte akármekkora clustermérettel formáztál, csak legyen az aktív bejegyzés megadva neki (és ne az éppen indított rendszert másold, hanem pl. bartpe-vel indított alól). Tapasztalat szerint a 4k jó kompromisszum vegyes fájlméretekhez. Apró fájloknál ugye a helyfoglalás az, ami számít (hiszen a 100B-os txt is 4096B-ot fog foglalni), de a nagy clusterméretet meg rendszerint gyorsabban lehet kezelni. tehát videokonvertáláshoz nagy méret, rendszerhez a közepes, rengeteg apró fájlhoz (html-ek pl!) a kisebb méret optimálisabb. Én a lapozófájlos meghajtónak is nagy méretet adtam anno, mert nem tudom

Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest