- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
válasz
ViiiiktorOC #101974 üzenetére
Igen.
Most értem haza róla és jó volt, de már láttam jobbat.Tetszett, hogy tényleg olyan kelebólának ábrázolták Petert, mint amilyen lenne minden hasonló korú serác. Annak örültem volna, ha mikor bemegy a Bosszúállókhoz a végén, akkor legalább összefut még valakivel a nagyok közül. Póki erejét is mintha össze-vissza húzgálták volna, néha mindent elbír, néha meg alig valamit. És hiányoltam még a "pókösztönt".
A CGI néhol kicsit gyengusz volt szerintem, meg mintha sok jelenetet nem vágtak volna jól össze. Gondolok itt mondjuk egy May néni-Peter beszélgetésre. Valahogy nem figyeltek oda, hogy ugyanúgy, vagy ugyanazt a pózt tartsák a vágások között. Nem szokott zavarni az ilyen, de mintha ebben kicsit sok ilyen előfordulna.Összességében azért tetszett, még egy misét megér.
8,5\10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged