Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#9651) Wolverine válasza Sk8erPeter (#9650) üzenetére


Wolverine
félisten

Egyébként van 24 topik is :P

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#9652) ngabor2


ngabor2
nagyúr

egy ideje tudom, hogy "alapműveket" nem láttam, pótolom befele. és egyre inkább azt tapasztalom, hogy vagy az átlag filmnézővel, vagy velem, vagy a világ értékrendjével valami nem stimmel. a csapból is az folyt, hogy húúú, milyen jó és 28x nézhető film pl. a Ford Fairlane kalandjai, vagy a ponyvaregény, esetleg a Torrente. az első kettő kb. 4/10 nálam, de abban is van egy adag jóindulat. a Torrente 1. részét se bírtam végignézni, számomra csapnivaló.

a diszkópatkánykat is 2x kezdtem el nézni... nem fejeztem be. és még van néhány hasonló mű.

ugyanakkor leszólt, silány filmek nekem igen erősen tetszettek... a közönséges bűnözők pl. meglehetősen elgondolkodtatott a végén, de eddig elég sok helyről leszólást olvastam róla. (esetleg múmia 3... bár nem tudom, hogy másnak mennyire tetszett, nálam egy erős 7-es).

van bőven azért olyan, amiben én is az átlaghoz tartozom, pl. az elveszett szoba az erősen belekötött a székbe, és úgy vettem észre, hogy elég sokaknak tetszett. sajnos az elmúlt 1-2 hetet leszámítva az elmúlt években alig néhány nagyobb filmet sikerült megnéznem.

megnéztem a napfényt is... de amilyen hülye ttk-s beállítottságú vagyok, az egymást érő tárgyi tévedések és hülyeségek sorozata eléggé lerontotta a hangulatot. azért egyszer meg lehetett nézni.

(#9653) koxx válasza ngabor2 (#9652) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Huu pedig a Torrente 1/2/3, Diszkópatkányok mind nagyon jó filmek. Ford F. is igazából a szinkron miatt jó, a története zéró.

(#9654) ngabor2 válasza koxx (#9653) üzenetére


ngabor2
nagyúr

lehet azért, emrt inkább sorozatnéző lettem a stargate hatására... de nekem egy hosszabb filmben kell, hogy legyen rendes történet, a látvány és a pörgős akció az emellett mellékes. viszont ha a történetvezetés, vagy a szereplők nem egészen odaillőek, vagy "nem szimpatikusak", akkor az egészet megette a fene. a torrente esetén ez volt a bajom, a főszereplő valahogy túlságosan nem odaillő volt. másnak épp ez tetszett benne.

FF valóban egy 1x megnézhető, nem túl kiemelkedő krimi. de Nagy Feró szinkronhangja se bírta kihúzni a mélyről.

(#9655) Wolverine válasza ngabor2 (#9652) üzenetére


Wolverine
félisten

Én pl. a Ford Fairlane-t és a Torrentét egyszer sem bírtam eddig végignézni, a Ponyvaregény és a Közönséges bűnözők viszont alapműnek számít a skálámon :) Ennyit tesz az, hogy különbözőek vagyunk.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#9656) deniro2 válasza ngabor2 (#9652) üzenetére


deniro2
senior tag

A Ponyvaregénnyel kapcsolatban nem mondanék semmit, ha nem jön be az a te bajod... :)
Ford Fairlane-t szerintem, ha valaki nem tizenéves korában látta először, akkor az veszett fejsze nyele.
The Usual Suspects pedig messze nem tartozik a leszólt filmek közé, ha megnézed a ph-s top listán is a 32. helyen szerepel a hétszázmittoménmennyiből.
A Mumia 3. pedig egy..., inkább hagyjuk..., ha láttad az 1. részt, akkor érdekes vélemény, ha nem, akkor nézd meg és utána pontozz.
Torrente vonalon egyetértünk, de én még adok egy esélyt neki, mert régen volt, lehet nem figyeltem eléggé...
Az elveszett szoba szerintem is hatalmas minisorozat, legalábbis a témáját és hangulatát illetően tuti.

(#9657) lorcsi


lorcsi
veterán

duna tv MOST : Oldboy

(#9658) bagyulajuve válasza lorcsi (#9657) üzenetére


bagyulajuve
addikt

pont most akartam beírni :)

Resistencia eterna

(#9659) lorcsi válasza bagyulajuve (#9658) üzenetére


lorcsi
veterán

mitől oylan nagy film ez ?

(#9660) Wolverine válasza lorcsi (#9657) üzenetére


Wolverine
félisten

Nincs Duna TV-m, így az m1-en nézek Repülő tőrök klánját :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#9661) szöSsZI


szöSsZI
tag

Ha van még valaki aki ébren van és érdekli, nem látta még...: Stephen King: Végítélet 2.epizód, Viasat3 0:05kor kezdődött... Félni fogok elaludni..? :)
Jó éjt..

(#9662) Tibiajax válasza ngabor2 (#9652) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

Komolyan, sokszor elgondolkodok mostanában, már amikor annyira sok az időm, hogy ez is eszembe jut, miért írnak be emberek ennyire merőben ellentétes dolgokat híres vagy hírhedt filmekkel kapcsolatban, itt ebben a topicban is. Tényleg nem először üti meg a szemem, hogy vki ír le/be olyan dolgokat, amiket egyszerűen nehéz elhinni, akárhogy is próbálom nézni..
Nem tudok egyszerűen dűlőre jutni ezzel kapcsolatban, és most ngabor esete is egy remek példája ennek. Adott egy mű, egy film ugye, ami eszeveszetten zseniális, gyak. tényleg hiba nélküli, mert mind a karakterek, mind a szinészek akik bemutatják, mind a storyline, mind a fényképezés, mind a filmzene, mind a szinkron, blabla egyszerüen perfect, és már régen nem vita tárgya. És akad mindig valaki, aki fogja, és egyszercsak sutty, nna most én azért is lehúzom, vagy csak egyszerüen bejelentem, h engem mennyire nem ragad meg, sőt egyenesen igenis, egy rossz filmnek is tartom.. Nem szó szerinti most az idézet, de kb ez a lényeg.
Amit nem tudok, nem értek, hogy ezeket egyszerűen direkt csinálják az emberek, hogy csak azért is írjak már egy megbotránkoztatót, egy fricskát a népnek, mutassam már meg egy kicsit, nekem nnna mennyire de nem tetszett ez az egyébként mind a nézők, mind a kritikusok körében az elmúlt évtizedben megkérdőjelezhetetlen sikert arató movie, avagy, valóban, tényleg így van, és ennyire földönkívüli az ízlése az egyénnek, hogy egy olyan adu ász, mint pl. a Pulp Fiction, kap egy közepesnél is kevesebb pontszámot.. olyan értékelést, amit tényleg egy átlag alatti filmnek adunk, mondjuk azt, megérdemelten. Tényleg nem akarok megsérteni senkit, ngabor ezen posztja kihozta belőle, de nem most kezdődött ez a kérdőjel nálam.
A választ nem hiszem h megkapom valaha is, mindenesetre talán némi támpontot nyújthat, ha ez az egyén ugyanezen lendülettel megemlít mintegy ellentétként olyan alkotásokat is, melyek már mélyebb tetszést értek el nála, mint pl. most, a mumia 3..

(#9663) Arnold2 válasza Tibiajax (#9662) üzenetére


Arnold2
őstag

Nekem is megakadt a szemem a Ponyvaregény vs Múmia 3-om :F :Y

(#9664) ngabor2 válasza deniro2 (#9656) üzenetére


ngabor2
nagyúr

a múmia 1-2-3 tetszett, mindet jó filmnek tartom.

Tibiajax: az, hogy a kritikusoknak, és a nézők nagy %-ának tetszett, messze nem jelenti azt, hogy kötelezően mindenkinek tetszik. mindössze azt írtam, hogy nekem nem jött be. miért baj az, hogy valakinek más a véleménye, mint a többségnek, és ezt beírja?

tökéletes film nem létezik, mivel az ízlések különböznek. lehet, hogy a történetvezetés jó, csak épp a történet tartalma nem tud megfogni. lehet, hogy a színészek kiválóak, a szerepet zseniálisan alakítják, csak épp a történet miatt nem bír megfogni. lehet, hogy a filmzene a maga nemében nagyszerű, de mivel van, aki a hard rockot szereti, más az operát, vagy techno-t, punkot... ezért nem úgy fogja meg.

tökéletes film nem létezik... és ez így van jól.

(#9665) kicsitomi88


kicsitomi88
őstag

Tegnap este a TV2-őn volt a Gimiboszi c. film.

Egy 10/1-es vígjátékot vártam de aztán halálra röhögtük magunkat a barátnőmmel és még egy csipetnyi Amerikai Szépség utánérzés is volt benne. Mindenképp ajánlott kategória.

90 87.5 87.8 87.5

(#9666) Apollyon


Apollyon
Korrektor

Tegnap megnéztük az Underworld 3-at ami inkább sztem 0. rész.
SPOILER

Hát a történet elég gagyi volt, az egész arról szólt hogy menekülnek a börtönből és je, aztán visszakerülnek megint menekülnek ááá....

Spoiler end

Amúgy meg ami még nem jött be hogy (haverokat idézzem) eléggé teszkógazdaságos animációk voltak, a vérfröccsenések nem voltak valami eredetiek, meg azt sem értettem hogy a vámpírok mért halnak meg ha elvágják a nyakukat.
Az imdb-n jelenleg 6.9/10 hát ez meglepő, én jóindulattal azt mondom hogy 5.2/10

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#9667) Viszlát válasza Tibiajax (#9662) üzenetére


Viszlát
addikt

Megint feleslegesen rágod magad ezen szerintem. :)

Tény, hogy elég sokan szeretik verni a mellüket, hogy ők mennyire eltérnek az átlagtól, no meg ezzel akarják bizonyítani hihetetlenül kifinomult ízlésüket. Itt is van bőven ilyen, az örökké különc és a nagy szaki - no comment. De ngabor pont nem tartozik közéjük - szerintem.

Egyébként meg, mindenki mást vár a filmektől, ezért annyira különbözőek a vélemények. Van aki nem szeret egyáltalán semmilyen gondolkodós, emészteni való filmet nézni, mert részéről az az elvárás, hogy felhőtlen szórakozásban legyen része. De ettől még nem lesz sekélyes az illető.

De aztán sokszor a film körüli felhajtás is megszivatja az embert, túl sokat vársz már mire odajutsz, hogy megnézd. Esetemben a Ford Fairlane tökéletes példája ennek, kismillió embertől hallottam/láttam, hogy kötelező és kihagyhatatlan darab. Kínszenvedve ugyan, de végignéztem, számomra totál zéró a film, Nagy Feró szinkronjával együtt. Persze erre is kapásból beugrik innen is olyan, aki szemforgatós szmájli kíséretében előadná, hogy őt nem befolyásolja a hype, mert hát a szakértelem és a profizmus ugye. :)

Aszondom, take it easy. :)

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#9668) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

Megnéztem a Frontieres vagy mi a fene "horrort", bár egyszer se ijedtem meg. Egyszer fogott el rossz érzés, SPOILER on mikor valami alagútban mászott a két kis csóka és majdnem beszorultak spoiler off.. Egy francia motelnak nevezhető leginkább, értelmetlen hentelés. Sokan fikázzák itt a Fűrész filmeket, de legalább próbálnak valamiféle történetet belevinni. Ami betett nálam az az értelmetlen náci vonal, hát hogy az mennyire gagyi volt, "most kommolyan". A színészi teljesítmények, hát no comment főleg a végén a 2 csaj amit leművel. Akinek tetszett a Motel annak ez is fog sztem, kb 1 szinvonal, ugyanolyan undorító és véres és szadista minenféle mondanivaló nélkül. Szal nálam ez egy nagyon gyenge alkotás. 2/10, a spoilerben találalható rész miatt, amúgy 1/10 lenne.

[ Szerkesztve ]

Resistencia eterna

(#9669) ngabor2 válasza Viszlát (#9667) üzenetére


ngabor2
nagyúr

én kifejezetten szeretem a gondolkodtató filmeket. emiatt is tetszett pl. a belső bolygó (k-pax), mert ott nem igazán rágnak semmit az ember szájába.

nem vagyok szakértő, filmben aztán absz nem vagyok profi, ha nem befolyásolna a hype, nem nézném meg a filmeket, bár próbálom magam a divatoktól távol tartani :D az egyértelmű hülyeség szokott eléggé zavarni, különösen, ha tudományosnak van beállítva.

(#9670) koxx válasza Tibiajax (#9662) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Érdekes, a ponyvaregényt amikor először láttam nem tetszett. Aztán rá pár évre vmiért megnéztem megint és bejött. Azóta biztos láttam még vagy 4x.

Tegnap megnéztem a Kegyenc Fegyenc c. filmet. Sokkal rosszabbra számítottam. Akik szeretik Rob Schneider filmjeit (van itt vki? :D) biztos tetszeni fog.

[ Szerkesztve ]

(#9671) Viszlát válasza koxx (#9670) üzenetére


Viszlát
addikt

Hogy néző' ki fijjam? :D

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#9672) koxx válasza Viszlát (#9671) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Voltam tegnap plasztikai sebésznél :D

(#9673) deniro2 válasza Viszlát (#9667) üzenetére


deniro2
senior tag

Engem meg az idegesít halálra, hogy sokan képtelenek legalább nagyjából objektíven osztályozni egy filmet. Egy dolog az, hogy mi tetszik nekem és egy másik, hogy ettől mennyire lesz jó vagy rossz egy film. Sokan csak azért képesek 1-2-3 pontokat adni, mert nekik nem jön be az adott téma/sztori/műfaj, tekintet nélkül a film egyéb lehetséges erényeire. Hiába tökéletes a rendezés, jók a dialógusok, profi a színészi munka, tuti a fényképezés, mégis van aki rávágja a 2 pontot, mert neki nem jön be a sztori. És fordítva, szemét, szar filmek kapnak 7-10 pontot, csak, mert látványosak és/vagy jó bennük a csaj.
Én pl. nagyon nem szeretem a western filmeket, ezért legjobb esetben 7 pontot tudok rájuk adni, a többi már a filmen múlik, de semmiképpen nem húzom le őket csakazértis. A Kritikus tömegen van egy idióta, aki gondolkodás nélkül nyomja az 1 pontot minden filmre, ami amerikai, nyílván ilyen hozzáállással látatlanban, na ez az ultra no comment kategória.

Persze itt is sokan tudnak objektíven értékelni, nem veletek van a gond főleg, csak, ha már ki-mit-miértnél tartunk, gondoltam leírom a véleményemet. :)

(#9674) Xmodule


Xmodule
őstag

RocknRolla egész jó film. Bár azért a Snatch(Blöff) nekem jobban tetszett. Azért ezt említem meg példának, mert szerintem kb egy kategória.

[ Szerkesztve ]

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#9675) ngabor2 válasza deniro2 (#9673) üzenetére


ngabor2
nagyúr

egy szubjektív dolgot (mennyire tetszik valami) objektíven osztályozni... az érdekes dolog. az én osztályzataim szigorúan szubjektívek, mivel mindössze azt akartam kifejezni, hogy mennyire tetszett nekem 1-1 film. a többi értékelést is ennek fényében olvasom.

(#9676) bandus válasza deniro2 (#9673) üzenetére


bandus
veterán

most kivételesen szerintme teljesen értelmetlen dologról beszélsz :U tök egyértelmű, hogy az alapján osztályoz valaki filmet, hogy milyen hatást gyakorolt rá. nem várhatod el senkitől, hogy ha halálra unja magát a film alatt, közben a színészi játék nagyságát, meg a vágás/rendezést figyelje, és ezek alapján értékeljen. /már ha élünk a feltételezéssel, hogy azért a filmet megnézte :) /
persze az is más, amit a post végén említesz, mert az előítélet.

westernhez:
a napokban néztem meg a 3.10 to Yumát. nekem tetszett, a vége is jó 7/10 szerintem. pedig én sem rajongok a westernekért (kivéve a Mavericket :D/ emiatt a pozitiv csalódűs miatt szerintem megnézem az appalosa-t is.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#9677) bagyulajuve válasza deniro2 (#9673) üzenetére


bagyulajuve
addikt

ez sztem a filmkritikusok dolga, meg egy filmet nem lehet egyszeri nézésre (mert én például a legtöbb filmet csak 1x nézem meg, mert ennyire van időm) ilyen szempontok alapján kiértékelni

Resistencia eterna

(#9678) deniro2


deniro2
senior tag

Oks, akkor én nem vagyok képben, hogy itt mi a szokás. :B
Tehát nem magát a filmet értékeljük, hanem a ránk kifejtett hatását. Mondjuk, ettől kezdve meg azt nem értem, hogy hogyan lehet így filmekről vitatkozni? Nekem tetszett - nekem meg nem, ennyi, mert, ha ezeken túlmegyünk és valaki leírja, hogy miért, az már valamilyen fokú elemzést igényel, és akkor már hol vagyunk a szimpla benyomástól?

Na mindegy, befogom, nem okoskodok, tudomásul veszem amit kell. :D

(#9679) Arnold2 válasza deniro2 (#9678) üzenetére


Arnold2
őstag

Általában az egység sugarú mozinéző az alapján osztályoz hogy milyen hatást fejt ki rá a film. Nem tudja értékelni pl a megvilágítást, a dialógusokat, a díszletet etc, mert nem azért megy a moziba és/vagy nem ért hozzá.
Mi ebben a topicban talán az átlag felett vagyunk, mert tudunk erről beszélni, mert tudjuk mi az :).
De általában a különböző szakmai háttér összefügg a kifejtett hatással. Hisz ha miden klappol díszlet, megvilágítás, szöveg -ügyileg, akkor az nagy valószínűleg egy jó film, és fordítva (kiemelném a valószínűleg szót).

(#9680) ngabor2 válasza deniro2 (#9678) üzenetére


ngabor2
nagyúr

nem vitatkozunk, csak elmondjuk a véleményünket, és meghallgatjuk a másét :D

(#9681) Tibiajax válasza Viszlát (#9667) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

No problem, semmi gondom nincs ngabor-ral, nem is akarom itt bántani. A posztja hozta ezt csak ki belőlem, igaz, közrejátszhatott az előtte való nonstop 3 óra csézés is..kicsit bepöccentem
Na szoval, én megértek mindent, tudtam h ezt fogja Gábor is írni, hogy miért baj az, hogy valakinek más a véleménye, mint a többségnek, és ezt beírja, nem baj, persze, csak ez nekem már kicsit sok volt, ez a példa, a ponyvával. És akkor még jött a kakaó, az ultragagyi (bocs) mumia 3-al.. Egyébként a trilogia első részével nekem szmsz nincs problémám, sőt, annak idején én is nagy szeretettel néztem, többször is, első hifi-sztereo vhs copym volt :D A kettőt moziba néztük meg, pont mert az első bejött, majdnem kijöttem, már a kanyonos résznél, de többiek miatt maradtam, azota se jutott eszembe, a háromból három perc elég volt.. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy akkor valóban ilyen szinten tudunk mi itt ebben a kis világunkban (topic) is különbözni.
De legalább színesítjük az életet..

koxx fijam:). Te figyu, ez nem a Maffiózok-ból a faszi, mmm, hogy is hívják, Poly? :D

[ Szerkesztve ]

(#9682) koxx válasza Tibiajax (#9681) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Igen ő lenne :)

[ Szerkesztve ]

(#9683) Tibiajax válasza koxx (#9682) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

tudtam tudtam! :DD Nagyon ott van, gratula :R

(#9684) adalbert1 válasza koxx (#9682) üzenetére


adalbert1
veterán

Hello Paulie. :))

Xmodule : Engem meg a Layer Cake-re emlékeztetett a RocknRolla. Egyszer meg lehet nézni, de voltak már sokkal jobb művei is Guy Ritchienek.

[ Szerkesztve ]

(#9685) Eagle16 válasza koxx (#9682) üzenetére


Eagle16
addikt

Én először azt hittem hogy Sean Connery :) Hasonlít rá az avatarod.

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#9686) adalbert1 válasza Viszlát (#9667) üzenetére


adalbert1
veterán

Tény, hogy elég sokan szeretik verni a mellüket, hogy ők mennyire eltérnek az átlagtól, no meg ezzel akarják bizonyítani hihetetlenül kifinomult ízlésüket. Itt is van bőven ilyen, az örökké különc és a nagy szaki - no comment.

Ki állított ilyet?

Amúgy meg "Eszem-faszom megáll" ;]

(#9652) ngabor2 : A Top Secret legalább tetszett, ha már idiotizmusnál tartunk? :)
A Torrente 1-2 meg szvsz tényleg akkor tetszhet ha számodra mulatságosak az ilyen surmó antihősök. Persze ez megint ízlés dolga.

A Közönséges Bűnözők meg nagyon jó film!
Ha a Sunshine nem tetszett, ajánlom én is az Event Horizon-t, szerintem sokkal jobb film az előzőnél.

[ Szerkesztve ]

(#9687) LOTR


LOTR
addikt

szeretnék feliratot a Platoon Leader c. filmhez
tudnátok segíteni, hol kellene keresnem?
most már ott tartok, hogy angol is jó, csak legyen valami
köszi

One Ring to rule them all

(#9688) Sk8erPeter válasza lorcsi (#9657) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Megvan az Oldboy egy ideje, de nem jutottam még el odáig, hogy belekukkantsak - szóval érdemes megnézni?
Remélem nem baj, hogy megkérdezem itt is, az imdb-t is nézhetném, de franc tudja, kinek van igaza :) Ott mindenesetre 8.3/10 az osztályozás.

Sk8erPeter

(#9689) bagyulajuve válasza Sk8erPeter (#9688) üzenetére


bagyulajuve
addikt

nekem a kedvenc filmem, de nézd meg és eldöntöd majd, hogy érdemes volt e, nagy csalódás biztos nem lesz

Resistencia eterna

(#9690) Tibiajax válasza bagyulajuve (#9689) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

én már semmiben nem vagyok biztos,
bárki csalódhat itt, bármiben

(#9691) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

Hard Candy
objektíven 7/10
szubjektíven 2/10
f8

(#9692) ngabor2 válasza adalbert1 (#9686) üzenetére


ngabor2
nagyúr

a top secret-et végigröhögtem, az jófajta paródia/vígjáték.

idiotizmus: idiocracy :C az is egy veszélyes film :DDD

(#9693) Integra válasza lorcsi (#9657) üzenetére


Integra
titán

aztabúsba....
lemaradtam róla.. :(

mod: bár most jövök rá, már nincsen duna itthon.. :DDD

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#9694) Wolverine válasza Integra (#9693) üzenetére


Wolverine
félisten

DVD-n épp 990-ért vesztegetik. Mondjuk Az utolsó emberig meg 390 a MediaMarktban, nem is hagytam ott :U

szerk: ja igen, ma este 22:15-kor az RTL-en meg Kobra lesz :DDD Stallone bácsi rulez.

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#9695) Integra válasza Wolverine (#9694) üzenetére


Integra
titán

meg is veszem majd:)
de meg van hdd-n is:)

na, kobrát versusnak kell írni, bár szerintem úgyis tudja:DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#9696) sasa134


sasa134
addikt

The Invasion

sokan dícsérték, így hát ma délután sort kerítettem a megnézésére. Lehet hogy "jobban" sci-fit vártam, és ezért nem jött át annyira, de Nicole nagyon dögös volt benne, és egyedinek mondható sztorija miatt megkapja a 7.3/10-et. Sajna nem több...

Avanti Roma

(#9697) Eagle16


Eagle16
addikt

Big Stan

Azt mondták hogy jobb mint a többi Schneider-es vígjáték, én meg azt mondom hogy rosszabb. :U Talán ha 2-szer mosolyodtam el a film alatt, egy kicsit azért többet vártam, pedig direkt off-ba kapcsoltam a film előtt az agyamat.
4/10

Contact

Még nagyon régen láttam VHS-en, most új élmény volt 720p-ben :)
Élek-halok az ilyen sci-fi-kért, meg amúgy is imádom a csillagászattal kapcsolatos dolgokat.
8/10

The notebook

Gyönyörű történet, nagyon jó színészek. Romantikus film, néha-néha ilyet is nézek, mert ezek között is találhatóak gyöngyszemek, na ez pont egy ilyen film. A végén azért ott volt a gombóc a torkomban pedig nem vagyok olyan érzelmes típus :)
9/10

Holnap megpróbálkozom a Max Payne-nel, meg van itt egy Hard Candy is, amit - ha jól látom - Tibiajax kolléga már (le)pontozott :D

[ Szerkesztve ]

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#9698) Viszlát válasza Eagle16 (#9697) üzenetére


Viszlát
addikt

Ne hagyd ki a Hard Candy-t, fantasztikus amit a kiscsaj csinál benne, nálam 8/10 a film. :K

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#9699) Tibiajax válasza Viszlát (#9698) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

jól játszik benne, tehetséges a kislány, ezt bemutatta a junoban is, de ettől függetlenül -szerintem- egy kalap szar film, tekertem többször is benne, pedig ilyet nagyon nem szoktam csinálni film alatt, alig vártam h végre vége legyen
De V-nek tetszett, szoval majd meglátod

(#9700) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

Pár film, amit mostanában láttam és még nem értékeltem

Rembo fia Aranyos kis gyerekfilm, jó poénokkal, egy-két szomorúbb jelenettel. 7/10

Eye in the sky: nagyon izgalmas hong-kongi bűnügyi film. Megfigyelési csoportba új csaj kerül (kínai szépségkirálynő játsza, nagyon ott van), aki mint kezdő belecsöppen egy bankrablási ügybe. 1-2 idegesitő jelenettől eltekintve remek film. Ajánlom nézésre, 7/10

Támadás a Krull bolygó ellen Hát bő 20 éve láttam a helyi közösségi házban és úgy emlékeztem hogy jó film. Így meg is néztem. És nem csak a nosztalgia mondatja velem, de nagyon jó kis film, történet kitűnő, színészi játék is oké. A látvány is megygyőző, talán a harci jelenetek lehettek volna kicsit jobban megcsinálva. fantasy-sci-fi mondanám, 1-2 ijesztő jelenetettel. Azért ahogy néztem egy-egy jelenet csak beugrott. Ajánlatos megnézni: 8/10

Resistencia eterna

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.