Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#31651) darál0w válasza hoffman_ (#31650) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

amint letöltöd egyből nézzed is. és akkor nem kallodik el. nagyon jo film :K

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#31652) hoffman_ válasza darál0w (#31651) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Így lesz :) Már kerestem, de rendes ripet még nem találtam, szal várni kék.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#31653) MmDorian válasza darál0w (#31651) üzenetére


MmDorian
őstag

ez nagy igazság.

leszedtem egyszer egy nagy tarantino pakkot, a 4 szoba, és a true romance még mindig várat magára.

(#31654) Cthulhu Dawn válasza hoffman_ (#31652) üzenetére


Cthulhu Dawn
őstag

Azt hogy csináltad? Egyes virágboltokban állat minőségű BDrip is van már hetek óta.

"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy

(#31655) darál0w válasza hoffman_ (#31652) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

BRripek vannak ahogy nézem...ha kkijön egy jobbféle, akkor szedem is lefele :)

(#31653) MmDorian ezért van nekem is 100+film itt a HDDn...

[ Szerkesztve ]

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#31656) F34R válasza hoffman_ (#31652) üzenetére


F34R
nagyúr

jaja szedd le én is megnéztem itthon rögtön must have!

van ilyen ha érdekel de tényleg még nincs normális scene
Limitless.2011.RC.1080p.BluRay.x264.ROsubbed-UGTV

(#31657) hoffman_


hoffman_
nagyúr

Én azért megvárom a rendeset. De köszi az ajánlásokat, ha ennyire meg akarjátok nézetni, olyan rossz nem lehet :D

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#31658) eeXaa


eeXaa
addikt

...a trailer alapján tényleg jónak tünik... nekem már megvan v. 1 hónapja valami riszrosz cam-osba, de nem vitt rá a lélek hogy megnézem...
..és ezt látta már valaki? [link]

(#31659) bAtt001 válasza eeXaa (#31658) üzenetére


bAtt001
addikt

hát aki már látta az tud valamit. a youtube videó alatt is figyel a következő sor : Release Date: 11 November 2011 szóval még nem látta sok ember :B

(#31660) eeXaa válasza bAtt001 (#31659) üzenetére


eeXaa
addikt

ohh.. :) asszem az utolsó pár másodpercről lemaradtam...

[ Szerkesztve ]

(#31661) Arnold2 válasza F34R (#31656) üzenetére


Arnold2
őstag

John Cena?
Amúgy grat hozzá :)

(#31662) Psychonaut válasza eeXaa (#31658) üzenetére


Psychonaut
addikt

Ennek a trailere mar moziben is EMF (ezmiafasz) kategorias volt nalam.

(#31663) Cthulhu Dawn


Cthulhu Dawn
őstag

A Golyózápor főhőse Chuck Norris, és John McClane meleg házasságából jött létre? Annyira laza volt a csávó, hogy végig a halálát vártam a film közben.

"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy

(#31664) eeXaa válasza Psychonaut (#31662) üzenetére


eeXaa
addikt

...hát én is nagyon kiváncsi vagyok... ha tettszet a 300 akkor sztem ez is... a képek akció, beállítások egy az egyben onnan vannak..

(#31665) huskydog17


huskydog17
addikt
LOGOUT blog

Egy újabb film-csomagot hoztam, ezúttal a legnagyobb kedvenceimmel:

Alfa és Omega (2010)
Kezdjük úgy, hogy ebből a filmből sokkal többet ki lehetett volna hozni, de nézzük mit raktak össze a Lionsgate műhelyében. A szereplők, legfőképp a főszereplők nagyon szimpatikusak, egyedül talán Kate anyja bosszantott egy csöppet az elején, de ez belefér. A történet nagyon jó, klasszikus, a film egy pillanatig sem ül le, vagyis egy percig sem unatkozik az ember, mindig történik valami izgalmas dolog. A poénok nem erőltetettek, tényleg viccesek és jópofák. Részletes elemzést nehéz spoiler nélkül írni, így aki nem kíváncsi a spoilerekre, az hagyja ki a következő bekezdést!

SPOILER!:
A leginkább az nem tetszett a filmben, hogy túl kevés a romantika a két főszereplő között. Ez legfőképp akkor bosszantott, amikor Kate megölelte a két segítőt, de Humphrey-t egyszer se. A végén ugyanígy éreztem, sokkal több érzelem kellett volna azokhoz a jelenetekhez. A másik dolog, ami nem tetszett, hogy nekem túl rövid volt a film. Gyakorlatilag ezt a két dolgot tudom felhozni negatívumként. A magyar szinkron korrekt munka. A zenék nagyon szépek, itt kiemelném az éjszakai vonyításokat, arról nem is beszélve, hogy két főszereplőnk eszméletlen gyönyörű ének-duettet adnak elő. Az animáció minősége szerintem hibátlan, az is teljesen korrekt munka.
SPOILER END

Összességében tehát egy remek alkotás, aranyos szerethető és nem utolsó sorban szép karakterekkel (Kate mellett Lilly is elképesztően gyönyörű farkaslány és emellett felfoghatatlanul aranyos, nem lehet őt nem szeretni:)). Sajnos nagyon kevés hasonló témájú filmet csináltak, így még inkább az átlag fölé emelkedik. Az animációs és rajzfilmek rajongóinak egyértelműen kötelező darab, valamint annak is, aki szereti a farkasokat! Nekem nagyon tetszett, várom a folytatást!
(A film Dennis Hopper-nek állít emléket, aki részt vett a szinkronmunkálatokban és az egyik farkasnak adta a hangját.)
9/10

Balto-trilógia:
Amint láthatjátok itt nem egy, hanem rögtön három darab rajzfilmet vettem elő. Ezt azért tettem, mert számomra a három epizód ad egy egész kerek történetet. Ez a rajzfilm 2004 óta a szívem legmélyebb bugyraiba zárta be magát a végtelenül szimpatikus és szép karakterek miatt. Na persze itt sem szabad elmenni a tény mellett, hogy megrázó, de valódi, megtörtént eseményeken alapuló történetet mesél el. Steven Spielberg szavaival élve: "Ez egy gyönyörű történet gyönyörű karakterekkel."
A második rész egy csöppet kilóg a háromból, ugyanis itt a készítők egy hangyányit elmentek a fantasy téma felé, de szódával elmegy. Ezen felül a második rész csak és kizárólag németül élvezhető. A magyar mellett még az angol szinkron is förtelmes lett. Alue karaktere pedig szerintem zseniális lett.
A harmadik epizódnál már teljesen rendben van a magyar szinkron, itt viszont úgy éreztem, hogy a főszereplők eléggé a háttérbe szorultak.
Ha mindhárom rész nem is, de az első rész mindenképp nagyon ajánlott az egész család számára, már csak a történet miatt is!
9/10

Bolt (2008)
Mindig is a kedvenceim voltak azok az animációs és rajzfilmek ahol egy kutya a főszereplő. Erre a produkcióra még hosszú évek után is részletesen emlékezni fogok az biztos. Egy gyönyörű történet aranyos és szimpatikus karakterekkel.
A főszereplő, Bolt nagyon szép kutya (német juhász) és a többi szereplő is nagyon szimpatikus benne. A zenéje szintúgy kitűnő.
A negatívumokról elég nehéz szólni, ugyanis valamit hiányoltam a filmből, de nem tudom pontosan hogy mi az, és 1-2 jelenetnél bizony nagyon meglátszott hogy nem Dreamworks produkcióval van dolgunk: festett hátterek rondák voltak.
A legnagyobb és számomra egyetlen negatívum benne, hogy szerintem Bolt és Penny túl keveset voltak együtt a filmben, főleg a végén én még el tudtam volna képzelni 1 vagy több vidám,örömteli jelenetet.
A film legnagyobb poénforrásai szerintem egyértelműen a galambok, valamint Dino szövegei! A német szinkron olyan szinten tökéletesre sikeredett, hogy ennél jobbat még csak elképzelni sem lehet! Magyarul viszont a film szerintem abszolút förtelmes és élvezhetetlen.

Összességében azonban azt kell mondjam, hogy a Walt Disney animációs stúdiója nagyot és maradandót alkotott ezzel a produkcióval és korhatártól függetlenül mindenkinek bátran ajánlom, mert gyönyörű történetet láthatunk benne!
A hiányosságok miatt vesztett egy egész pontot, de még így is a legjobbak között van!
9/10

Derült égből fasírt
Ez a film véleményem szerint igencsak egy érdekes rab, ugyanis semmi eget rengető vagy forradalmit nem tapasztaltam benne, ez alatt azt értem, hogy egy picit sablonos lett és több helyen azért könnyen ki lehet találni, hogy mi fog történni. Az animáció is érdekes, az emberek elég furán vannak benne megcsinálva, viszont a környezet – és itt legfőképp a vízre és az égi jelenségekre gondolok- szemkápráztató lett. Azonban nem emiatt tetszett leginkább a film, hanem a zenéje miatt, ugyanis a filmzenéről ez esetben csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, nincs párja, egyszerűen annyira szép zenét írtak ehhez, hogy az valami hihetetlen, az viszi szinte az egész filmet és csak emiatt került be nálam a legjobbak közé. Ha más miatt nem is, de a zene miatt mindenképp nagyon ajánlott megnézni, mert nem mindennapi! Eléggé alábecsültem ezt a filmet mielőtt megnéztem volna. Egyszóval a Sony Pictures megint nagyot alkotott, kötelező darab mindenkinek!
9/10

Kutyahideg (Eight Below)
Szerintem (számomra) ez minden idők legjobb, pontosabban legszebb élőszereplős filmje. Az egészben a legelképesztőbb, hogy igaz történet alapján készült. Erről a filmről nem igazán lehet rosszat írni, nekem csupán annyi nem tetszett benne, hogy még így is egy kicsit sokat szerepeltek benne emberek. :)
9/10

Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

(#31666) Kassadin válasza Tibiajax (#31644) üzenetére


Kassadin
addikt

Nincsen időm filmet nézni, mint egyeseknek, szóval szerintem maradok a kóstolgatásnál. ;]

Szerk: Na jó nem. A végén még megversz, ha esetleg összefutunk irl. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#31667) F34R


F34R
nagyúr

(#31661) Arnold2

az köszi ;)

(#31662) Psychonaut

miért nem olyan rossz az majd kiderül mit produkál .

(#31665) huskydog17

húú úgy látom te is most próbálod bepótolni a több évi elmaradást , én is így kezdtem. :)

(#31666) Kassadin

nekem se se most én is betáraztam 2 filmmel hétvégére. :DDD

(#31668) Gorneck


Gorneck
titán

Insidious - 10/6

Aszhem nekem nem szabad "horror" filmeket néznem. A hangok nagyon jóra sikeredtek, tényleg 1-2 jelenettől összerezzentem, de ezt leszámítva semmi se fogott meg benne, néha sablonos, néha kiszámítható és néha nevetséges volt számomra. Ettől még persze nem rossz darab.

Gorneck#1239

(#31669) mephi666


mephi666
nagyúr

insidious végét újranéztem: tényleg megéri nálam a 10/8-at :K

...ezen felbuzdulva beszereztem a poltergeist-et, mert ezt jó rég láttam és alig emlékeztem rá... újranézve kicsit gagyi volt és pár rész már inkább nevetséges volt, mint félelmetes, de 30 éve ez másként hathatott :K

az a véleményem, hogy rengeteg dolgot alapul vettek az insidusban a poltergeist-ből és a paranormal activity1-2-ből (jó, úgy is fel lehet fogni, hogy a paranormal activity alapja is a poltergeist lehetett), viszont az insidious a mai kornak megfelelő ütős film... a poltergeist pedig egy "klasszikus" a műfajban és anno ez is ütött :K de most már nem... anno megérhettem a 10/7-8 pontot, de most egy 10/5-re értékelem mai szemmel

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#31670) F34R


F34R
nagyúr

Votmá?

Don’t Be Afraid of the Dark

A majmok bolygója: Lázadás " fícsör" trailer

"must have" kategória nagyon bejön. :K

[ Szerkesztve ]

(#31671) Arnold2 válasza F34R (#31667) üzenetére


Arnold2
őstag

Egyik kedvenc pankrátorom, bár azt az egyetlen filmjét még nem láttam.

(#31672) F34R válasza Arnold2 (#31671) üzenetére


F34R
nagyúr

(#31673) TESCO-Zsömle válasza F34R (#31672) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

De az az egyetlen, amit (még) nem látott.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#31674) F34R válasza TESCO-Zsömle (#31673) üzenetére


F34R
nagyúr

melyiket :DDD ? nem tudom mikor volt ilyen sapiban a filmjeiben sztem egyikben sem am. meg már pirosat hord a magánéletben van ilyen cucca us army cap " u can't see me" ?

update: The Marine-ben van :))

[ Szerkesztve ]

(#31675) Arnold2 válasza F34R (#31674) üzenetére


Arnold2
őstag

Nem mindig, mert ha a sárga pólója van akkor lila satyóban jön be, de most már tényleg inkább piros kék szerkóban mutatkozik.
Ez a militarys satyós kép pedig a The Marine-ból van, mint ahogy írtad is.

(#31676) huskydog17 válasza F34R (#31667) üzenetére


huskydog17
addikt
LOGOUT blog

Ja nem, én ezeket már rég megnéztem, nem most tartok film maratont! Az értékeléseimet csak most osztottam meg ebben a topicban!

Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

(#31677) Xmodule


Xmodule
őstag

hali volt régen egy film amit még kis koromban láttam. Csak annyira emlékszem rá, hogy jöttek valami kis gomboc szörnyek nagy fogakkal és megettek mindent. Elkezdték megenni a világot, és volt egy csapat emberke valami reptéren és valahogy megmenekultek talan egy repulövel, nem tudom nagyon zavarosak es hianyosak az emlekeim. Esetleg valakinek beugrik?

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#31678) huskydog17 válasza Xmodule (#31677) üzenetére


huskydog17
addikt
LOGOUT blog

Nekem ilyen jellegű filmből csak a Critters (Rémecskék) ugrik be, ott voltak ilyen lények.

Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

(#31679) Xmodule válasza huskydog17 (#31678) üzenetére


Xmodule
őstag

Nem. Nem ez.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#31680) darál0w válasza Gorneck (#31668) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

én is a hangoktol fostam csak :D

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#31681) darál0w válasza F34R (#31670) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

mik ezek? kis koboldok? :D

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#31682) darál0w válasza Xmodule (#31677) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

[link]

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#31683) Tibiajax válasza mephi666 (#31669) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

így van, valahogy így kell látni az egészet..

az insideus a maga kategóriájában lett most szerintem egy baromi jó darab, most néztem meg ujra, annyira érződik minden pillanatában, a fényképezésében, hogy a rendező most akarja megmutatni, ami annyi ideig az agyában meg a képzeletében volt. ez egy horrorfreak film, igazábol csak egy szórakozás, egy fantázia, de a hangokat, az operatőri munkát, a szeánszot a maszkkal, az általa elképzelt sivár túlvilágot a lelkekkel úgy találta el, ami nekem baromira bejött és működött
ezért volt jó. teljesen felesleges belemenni az aprobb bakikba vagy abba, hogy na ezt meg azt azért már láthattuk.. egyre nehezebb már újat mutatni a filmekben, szinte tényleg már mindent lelőttek, aki ma tényleg egy totál újat képes tolni a vászonra és az még jó is, azt lassan tényleg felállva tapsolhatjuk. legalábbis én azt teszem

Számomra a legutolsó darab, ami ebben a témában maradandó és emlékezetes volt, megmondom őszintén, a Másvilág volt. Azóta láttam már nem egy nem kettő horrort, thriller, misztikus szart, szellemeset, a paranormális-okon át a tudathasadásos akárkikig, de most ennek a filmnek sikerült az Others után még egyet facsarni a gyümölcsből.
És ez a nem kis dolog

(#31684) Arnold2 válasza darál0w (#31682) üzenetére


Arnold2
őstag

Az lesz az!

(#31685) Xmodule válasza darál0w (#31682) üzenetére


Xmodule
őstag

ez volt az:D köszi! azert komoly hogy hetekig gondolkoztam ezen mi lehet ez itt meg pár perc alatt megvan a megfejtés:D

[ Szerkesztve ]

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#31686) darál0w válasza Xmodule (#31685) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

;)

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#31687) Xmodule


Xmodule
őstag

Million Dollar Baby

Basszus, nem értem eddig hogy nem láttam ezt a filmet! Clint Eastwood egyszerűen zseniális mint színész és mint rendező is! És persze Morgan Freeman is jót alakított! 10/10 nálam.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#31688) grabber


grabber
addikt

Hello!

Kéne egy kis film ajánló,mert nem találok semmi olyat,ami érdekelne.
127 óra nem jött be,igazából beletekertem,miután megsérült.
Chuck and Dale vagy mi.Hülyeség,nem tetszett
Bennfentesek nem rossz,de kicsit többet megtudtam volna.
Tron Legacy túl jó :)
Halálos iramban 5-öt nem merem megnézni.Eddig is komolytalannak tartottam.KB a Vas "film"-el egyenlő
Batman Dakr knight most néztem meg és mindig jó :K

Igazából vígjátéknak,akciónak esetleg komoly filmnek örülnék.

Hiányzik a Kidobós,Csontdaráló poénok,vagy a Gran Torino kaliberű filmek.Halálos fegyvert most láttam pár hete.Harry potter fogott meg,most töltöm az újabb részeket.Vagy marad a kidobós,rég láttam :U
Amiket még nem láttam és esetleg megfordult a fejemben:
-Kugfu panda
-Fargo
-Jackie Brown
-A nagy Lebowski
-Se7en

(#31689) mephi666 válasza grabber (#31688) üzenetére


mephi666
nagyúr

se7en alapmű, kötelező :K csontdaráló helyet pedig javaslom inkább a gépállat sc-t, mert a két film kb ugyanaz, csak a gépállat régebbi, vinnie jones van benne és fociznak :K ...a csontdaráló totál a koppintása, hollywood-i kivitelben, lófejű adam sandler-rel és amerikai focival (blöeeee)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#31690) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

A Gázoló (Highwaymen) 6/10
Nem egy nagy durranás, de még mindig tetszik. Sima B kategóriás film. Nincsenek benne ordas hibák, nem akar több lenni, mint ami. Ezért a 6-os. :))

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#31691) Xmodule


Xmodule
őstag

Insidious

Hát én nem nagyon szoktam megijedni filmek alatt, de ez uhh. Néha csak azt vettem észre, hogy görcsösen szorítom a hangfal távirányítóját. Basszus. Jó volt!

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#31692) madgie


madgie
titán

The dilemma

Gáz, gáz, gáz. Nyújtják, mint a tésztát, de lufi at egész. Semmitmondó párbeszedek, unalmas jelenetek, két óra helyett 40 percesnek talán elment volna. Pontozzam? Hármas, tízből.

(#31693) WonderCSabo


WonderCSabo
félisten

Első képek a Hobbitból!

És a trilógia bővített Blu-ray is 4 nap múlva jön!

Szerk.: És egy nagyon korrekt blog a készülő filmről.

[ Szerkesztve ]

(#31694) grabber válasza mephi666 (#31689) üzenetére


grabber
addikt

Köszi,akkor megnézem mindeképp :R

Source Code 8/10

Tetszett,nem volt unalmas.Vége még nem tiszta,de ehhez még át kell nézni egy párszor.

(#31695) Xmodule válasza WonderCSabo (#31693) üzenetére


Xmodule
őstag

"Első képek a Hobbitból!" biztos jó az URL?

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#31696) WonderCSabo válasza Xmodule (#31695) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Már igen, kösz a figyelmeztetést.

(#31697) Archer


Archer
őstag

Úgy látom még nem említettétek, elhunyt Peter Falk :( Sorra mennek el a legnagyobbak... Nyugodjon Békében!

[ Szerkesztve ]

Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

(#31698) tween


tween
őstag

Super 8 (mozi) : egy csipetnyi retro feeling... 8/10

(#31699) mephi666 válasza Archer (#31697) üzenetére


mephi666
nagyúr

:O egyik kedvencem volt... kb. 2 hónapja nem cigizek, ma viszont elszívtam egy szál jóféle kubai szivart... eszembe jutott "columbo" is, ahogy szívta mindig a kis szivarcsonkot... akkor még nem tudtam, hogy meghalt Peter Falk :( nagyon szerettük régen... anyukámmal mindig néztük és kb 20 éve egy farsangon különdíjat nyertem columbo jelmezben... volt ballonkabátom és műszivarom is... őszintén sajnálom...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#31700) darál0w válasza Archer (#31697) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

én nem csíptem. Colombot sem.

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.