Hirdetés

Aktív témák

• Zugi

aktív tag

válasz Kapitány #748 üzenetére

Fikázni könnyű, aki végigolvasta a topicot, tudja, alapvető különbségek vannak a 2 szolgáltatás műszaki háttere mögött, sokkal érzékenyebb a kábelnet, de nem rossz.

Már bocs, de ez kit hat meg? Ha annyival érzékenyebb a kábeles technológia, akkor ezt közöljék a szerződéskötéskor és adják annyival olcsóbban! Csak egyes a jobb minőségű ADSL szolgáltatók még olcsóbbak is, mint a Fibernet.

Továbbá vegyük az ügyfélszolgálatot. Egyszerűen lehetetlen volt hívni a Fibernetet. Folyton csak kicsöngött, de a dühítőbb az üzenetrögzítő bejelentkezése volt. Nem beszélve az sem volt mindegy, hogy mobilról, vagy vezetékes vonalról hívom, az egyikről nem is engedte a hibabejelentő számukat - ami utóbbit a honlapjukon úgy eldugtak, hogy meg szinte sem lehet találni. Röhej.

Mostani netszolgáltatómnál -szerencse csak a szerződéskötéssel kapcsolatosan és az aktíválás után hívtam őket kétszer, azóta nem voltam rájuk szorulva- ott kedves hangú, kiképzett szakemberek válaszoltak, és amíg foglaltak voltak, addig egy automata mondta be, hogy még hány várakozó van előttem a vonalban, ami kb. hány perc várakozást jelent.
    Szóval ez egy európai szintű szolgáltatás és nem amit a Fibernet művel. Ez pedig egyáltalán nem függ, hogy hol milyen minőségű átvett hálózatokat vett át.

Aktív témák