Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
Az biztos... ha nem lesz min. 4mbites net fél év múlva ezeknél a szerencsétleneknél akkor én is úgy ott hagyom őket mint a xart. Kezd nagyon elegem lenni belölük. Csak az a hűségnyilatkozat ne lenne
komolyan: életem legnagyobb hibája eddig az volt, hogy apám kérdezte és én igent mondtam a fibernetre... azóta csak szivunk vele. Esküszöm a szoba antennának a tvn tényleg jobb minősége volt 
Most ez a 2G-s vonal sem érint nagyon bennünket. ''Az új kuncsaftoknak kell'' . Mire emelnek addigra rég nem náluk leszek. Most a legjobb karácsonyi ajándék az lenne ha az t-com, upc, stb. összefogna és bevezetnék a digitális tv-t mindenhova + 4xnék az internet sebességét
. Azt menne csődbe ez az egész fibernet. Egyszer, de tényleg csak egyszer kéne valamiben elsők lenniük. Nem mindig utolsónak a többiek utána kullogniuk.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Iphone 16 pro 256GB natúr titán
- iPhone 12 64 GB független
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
komolyan: életem legnagyobb hibája eddig az volt, hogy apám kérdezte és én igent mondtam a fibernetre... azóta csak szivunk vele. Esküszöm a szoba antennának a tvn tényleg jobb minősége volt 
. Azt menne csődbe ez az egész fibernet. Egyszer, de tényleg csak egyszer kéne valamiben elsők lenniük. Nem mindig utolsónak a többiek utána kullogniuk.