Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Edéstervhez help,mert hülye vagyok.
Ezt a fegyencedzésből szedtem,gondolom ez kell nekem:Kérdéseim:
-Edzés előtt fussak kicsit? 1-7km?
-a 2-3 edzősorozat az 2 illetve 3x10?
-azon a napon az az egy alkalommal kell megcsinálni?
-elég ezen a 2 napon edzenem?
-Ezt nem értem--> "Ezt a programot-vagy valami ehhez hasonlót-akkor használd,amikor elkezdesz dolgozni a tíz lépésen.
Ha már mind a négy gyakorlatnál elhagytad a hatodik lépést,ideje,hogy a következő programra válts."
A "Jó magaviselet" a következő program?
-hány hétig csináljam ezt?Nem idegesítésnek szánom a kérdéseket,tényleg nem értem.
-
hoffman_
nagyúr
ha ropog az még hagyján, ha fáj az a gázos. a kettő nem feltétlen jár együtt, legalábbis egy darabig.
Tibii91:
az ízületeket is hozzá lehet szoktatni, csak elég hosszadalmas, ezért kell rásegítéssel kezdeni.
Apollo17hu:
persze, hogy jobban megy, be van melegedve minden, mintha a száraz csapágyat megfürdetnéd olajban
így is kéne elkezdeni mindig mindenkinek. nekem nem hosszú a combcsontom annyira szerintem, hogy emiatt legyen necces, merthogy nekem is elemelkedik a sarkam, egyszerűen csak nem hajlik eleget az ízület a kellő helyen. vagy a technikám se jó
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
A topikban korábban már én is felvetettem az egylábas guggolást. Nekem "menne" több is, de túl hosszú a combcsontom hozzá, ezért nem tudom szabályosan végezni (a sarkam elemelkedik a földtől).
A Margitszigetre szoktam kijárni futni, ott az Árpád híd felőli részen a játszótér mellett vannak "kondigépek", ahol az egyiknél kiválóan lehet guggolni: egy állvány két függőleges rúdját a vállnál kicsit szélesebben meg lehet fogni, ezáltal kivédeni a hátraesés lehetőségét. Viszont guggolás előtt jól be kell melegíteni, én azt figyeltem meg, hogy szigetkör után könnyebben megy a guggolás, mint előtte, nyújtáskor. -
domerator
veterán
válasz
#57919488 #329 üzenetére
Van egy ellendarabja, amit az ajtóba (ajtófélfába) kell csavarozni a használati szerint. Sokan csak befeszítve használják, akkor lesz baj. Nekem is engedett már el (ellendarab nélkül, csak befeszítve) de szrencsére csak fekve húzódzkodtam szóval csak 30-40 centiről kentem a gerincem a küszöbre.
-
Wa2x_
veterán
Nah látom létrejött
Örülök, lelkes tagja leszek én is azt hiszem.
-
koshmar
addikt
Az edzések mellé kell egy kis szórakozás is kell: [link]
-
hoffman_
nagyúr
egy nagyon-nagyon fasza edzéstervet találtam az előbb, lehet csemegézni. a-tól z-ig minden van benne, lefedi az egész palettát, természetesen nehézségi szintben is. jó alap, lehet belőle válogatni, nekem úgy tetszik az egész, ahogy van. persze a muscle up része nem megy még
és az ismétlésszámok se 15-ök nálam sem, pláne nem 5 szériával, de nagyon jól össze van rakva.
-
hoffman_
nagyúr
ezt gugliztam össze a napokban, hátha segít. még nem látogattam meg őket, cimbivel arra várunk, hogy elmenjen az eső, mert azért ezek nincsenek közel, szakadó esőben meg dzsuvában nem akarunk áttekerni a városon. a revicky utcai az elég katyavaszos, a gugli se nagyon találta. a második kép, amit linkeltél, pedig sajna mindennemű leírást nélkülöz, szóval ötletem sincs, hogy merre lehet. a városligetben is van egy, azt múltkor megnéztük, elég karcsú. gyak. csak rúd van, és annyi - de persze az is valami.
az 1.hsz parkkereső linkjét válogattam össze, csak hogy kb. merre lehetnek a helyek.
dokee78:
sosem késő, 35 meg pláne nem! szigorú szabályok nincsenek, a lényeg az, hogy ne erőltesd túl magad. célszerű elkezdened a fegyencedzés első kötetét, elolvasni az első 50-100 oldalt, megnézni a gyakorlatokat, és kipróbálni magad, hogy mi az a szériaszám, amivel el tudod kezdeni. akár falnál, akár rendes fekvőtámasz esetén, szintúgy guggolás meg hasizom gyakorlatok. arra számolj, hogy nagyon lassú lesz a haladás, cserébe biztos, szóval ez ne szegje kedved.
meg alkatfüggő is. én nagyon régóta sportolok, 30 szabályos fekvőt bármikor lenyomok röhögve, álmomból felkeltve, hóban is, vagy szériázok 5x20-at lazán - viszont húzódzkodni szabályosan 6-nál többet én sem tudok, pláne nem szériában, leginkább a súlyom miatt. az más kérdés, hogy hármakkal kezdtem, és pár hét alatt el jutottam 5-6 szép gyakorlatig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest