- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:20 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
-
Apollo17hu
őstag
Elsőre 27-et tudtam csinálni. Az első két heti tervet kevésnek találtam, kicsit többet nyomtam mindig. Két hét után 36-nál jártam (ez +25%-os változás). A 3. hetet már úgy csináltam, ahogy le van írva. Szerintem lehetetlenség 6 hét alatt eljutni 100-ig, de a sorozatok közötti pihenőidő meg az ismétlések száma jó alapnak.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
már miért vágná szét? veszel egy fivefingers-t.
lassan 5 éve csak fivefingers-ben edzek, futok, mászok, teljesítménytúrázom és járok a városban. vezetni nem tudok benne, mert annyira tapad, hogy nem tudok kuplungot csúsztatni benne rendesen. soha egyszer sem vágtam szét a lábam sehol.
apollo:
igen, aszfalton is. csak ismerni kellene a mezítlábas futást és a láb anatómiáját. meg eldobni a társadalom által felállított fals normákat, mint azt, hogy cipőt kell húznod.
-
dokee78
félisten
-
aizen92
addikt
-
aizen92
addikt
bicepsz az nem fog húzótól annyira túlnőni. attól ne félj. a fegyenc/saját testsúlyosba inkább a tricepsz nő meg pikk pakk mivel csomó gyakorlathoz akarva/akaratlanul használod. én ezért is vettem most kézisúlyzókat mert hihetetlenül "elszabadultak" a tricepszeim és már kezdett aránytalan lenni pedig nem is csináltam semmi olyan koncentrált gyakorlatot rá.
-
Wa2x_
veterán
-
Wa2x_
veterán
-
aizen92
addikt
itt a 3. gyakorlat. nem tudom hogy hívják magyarul én NAVY húzónak hívom azok szokták csinálni

remélem 3 elég lesz. de az tuti hogy egymás után jó ha 2 gyakorlatot tudsz megcsinálni. Nekem már húzó után nincs erőm egy NAVYra vagy egy szűkre.
-
aizen92
addikt
saját testsúlyos edzésnél a húzódzkodás szűk, fordított fogáson kívül nem nagyon vágok. talán ez az egyetlen. esetleg felemás húzó még. ami hatékony az sajnos a kézisúlyzó. kalapács koncentrált bicepsz stb. stb. stb.
+ ami eszembe jut saját testsúlyra még az invertált evezés fordított fogással. ma próbáltam mindkettőt és a fordított eléggé kikezdte a bicepszemet. persze azt is szűkebbre fogva.
-
Wa2x_
veterán
-
Wa2x_
veterán
-
dokee78
félisten
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
Physicist03
senior tag
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
-
Wa2x_
veterán
-
westcoastog
veterán
-
brownus
veterán
-
dokee78
félisten
-
Ygg
senior tag
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
Wa2x_
veterán
-
koshmar
veterán
-
hoffman_
nagyúr
ha ropog az még hagyján, ha fáj az a gázos. a kettő nem feltétlen jár együtt, legalábbis egy darabig.
Tibii91:
az ízületeket is hozzá lehet szoktatni, csak elég hosszadalmas, ezért kell rásegítéssel kezdeni.
Apollo17hu:
persze, hogy jobban megy, be van melegedve minden, mintha a száraz csapágyat megfürdetnéd olajban
így is kéne elkezdeni mindig mindenkinek. nekem nem hosszú a combcsontom annyira szerintem, hogy emiatt legyen necces, merthogy nekem is elemelkedik a sarkam, egyszerűen csak nem hajlik eleget az ízület a kellő helyen. vagy a technikám se jó 
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
koshmar
veterán
-
Apollo17hu
őstag
Futnod kéne a kerékpár mellett. Vagyis ha annyira nincs kondid, akkor először csak tempós gyaloglás. Erősítésnek nincs sok értelme, tüdő nélkül pedig az sem megy. Nézz be a futós topikba, tomcicának egész jó edzséstervei vannak.
-
westcoastog
veterán
-
Coccolino_O
őstag
-
Coccolino_O
őstag
-
hoffman_
nagyúr
jaaa, hogy csak ez a baj! ugyan már, hát akkor nincs gáz
csak adj neki időt. ha rendszeresen rászánod azt az időt, akkor hamar gyerekjáték lesz az a 30 perc. ne az legyen a cél, hogy a lelket is kihajtsd a bringából meg magadból. az egyenletes haladós tempó legyen a cél, és próbálj a távra koncentrálni. itt észrevehetően hamar fog jönni a javulás. -
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
hoffman_
nagyúr
-
koshmar
veterán
-
westcoastog
veterán
-
hoffman_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Sony FDR-AX53 videókamera
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)