Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
válasz
westcoastog #2499 üzenetére
Olvastam a könyvet. Ez az alkalmazás annyiból szimpatikusabb, hogy változatosabb, többféle gyakorlat van benne. Viszont ugyanúgy nagyon könnyű gyakorlatokkal kezd. Van benne pl kezdő 10 hetes edzésterv. Minden mozgást videóval mutat be.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
A héten én is beálltam a saját súllyal edzők körébe.
Kellett már mert az utóbbi években rámszaladt 10 kiló. Valószínűleg egy egyszerű kontroll a táplálkozásomban is segítene,de sajnos nagyon édes szájú vagyok, így abból nem engedek
Sokat agyaltam, hogy milyen edzésmódszer alapján kezdjem el, hogy legyen sikerélményem és ne akarjam már az elején feladni.
Találtam egy tetszetős progit az Android playben (You Are Your Own Gym) és ez alapján belevágtam. Ismeri valaki? Jó, hogy ezzel kezdtem? -
SkyS1gn
félisten
válasz
Rabbitf_24 #2495 üzenetére
Bár réges rég óta stagnáltam 98-100 felé, nem voltam "kövér" sose, amióta edzek meg egyre több az izom, de akkoris akarok lefelé menni
-
SkyS1gn
félisten
válasz
kk831228 #2492 üzenetére
Igazából senki se hiszi el hogy nem vagyok napközbe éhes, de ha egész nap nem ennék se halnék bele!
(#2494) kk831228
Kóterba minden nap, este 6-tól 7 - fél8, 2-en vagyunk állandóak, de egy ideje már 3-an járunk le a szobából, edzeni már azthiszem 2éve toljuk, fegyencet meg 1éve!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Rabbitf_24 #2466 üzenetére
Ezernyi gratulációm! Meg a kitartásodért.
//
Nemtudom a harcos étrend miatt (basztatnak is eleget a kóterba "nem vagy ééhes miii?") De most 101Kg-ról 94-re ugrottam
1,5 hónapja kezdtem el a harcosok étrendjét, csak este eszek, 1-1 nap van hogy valami apróság délután lecsuszik.
Nem változtattam semmit, az étrend kivételével... ugyanúgy megy a heti 6 nap edzés, most már 5-5 egylábas guggolás is egyhuzamba, egyre több egykezes fekvő!
-
kolosanyi
veterán
válasz
kolosanyi #2484 üzenetére
Komolyan f@sz kivan már a droidos FF + Swype kombóval. Időnként eltűnik a hsz, amit írtam, nem tudom mitől van. Szóval ennél olcsóbb nem nagyon van és kiváló minőségű tápkieg. A tesztekben rendszerint veri a bigyóteket meg a szkájteket. Utóbbi nem is csoda, hiszen az egyik beszállítójuk pont a Myprotein %
-
westcoastog
veterán
válasz
kolosanyi #2484 üzenetére
Érdemesebb akkor azt venni?
Amúgy azon gondolkodtam hogy a télre berendezkedek tömegnövelő életmódra, ahhoz még többet kéne konditerembe járnom, és mellette is nyomnám a pár saját súlyos edzést, bár szarrá lennék hajtva az is biztos így necces.
Itt van a kertvégében az általános iskola, be van rendezve egy konditerem, csak nem tudom hány kiló súly van ott. -
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #2481 üzenetére
Nem ismerem, persze ettől még lehet jó, de én nem bíznék benne. Aki jó ár/érték arányút akar, az nézzen szét a Myprotein háza táján. Én most épp az 5 kilós ízesítetlen tejsavó cuccot fogyasztom bőszen és nagyon jó. 15 rugó volt, ennél olcsóbb nem nagyon van és kivál
-
RBJ
addikt
válasz
Rabbitf_24 #2479 üzenetére
Valami drasztikus étrendváltás is volt vagy csak simán edzés?
-
westcoastog
veterán
válasz
Oppenheimer #2481 üzenetére
Sosem hallottam erről a márkáról.
Az biztos hogy ha eljön az idő én a régóta kiválasztott scitecet fogom venni. -
Oppenheimer
nagyúr
Drakulálok Rabbitf_24-nek!
Mit gondoltok erről?
-
Jim-Y
veterán
válasz
Rabbitf_24 #2479 üzenetére
velem inkább majd más dolgukat piszkálják ne a fogukat, de ízlések és pofonok
-
Woodslave
félisten
válasz
nagyon jó és még sokkal jobb is lesz
-
duo
addikt
válasz
westcoastog #2476 üzenetére
-
koshmar
addikt
válasz
westcoastog #2464 üzenetére
Indulnék is, ha lány lennék.
-
kk831228
addikt
válasz
Rabbitf_24 #2473 üzenetére
Gratula!!
Csak így tovább!!
-
RBJ
addikt
válasz
Rabbitf_24 #2471 üzenetére
Gratula. Remélem már nem is akarsz visszahízni.
Kemény dió lehetett az elején ilyen súllyal edzeni. -
Rabbitf_24
addikt
válasz
westcoastog #2470 üzenetére
Kössz srácok!
Még sokat kell erősödnöm, de először a célsúlyt kell elérnem, aztán onnan majd szépen okosan tömegelek.
-
westcoastog
veterán
válasz
Azt a mindenit, nem semmit változtál.
-
duo
addikt
válasz
ez barátom igen szép teljesítmény.
így tovább.______________
Amúgy lenyomtam az első napra rendelt adagot. kellemesen átmozogtam a 100-asoktól. na nem nem ment egyszerre, olyan 30-asával toltam és igyekeztem a pihenőidőket minél rövidebbre fogni.
Na de a tabata a végén... ott azt hittem bokán fosom magam szolídan. fekvőtámaszban ilyen gyors lábcserét csináltam (nem tudom mi a neve)aztán fekvőtámaszokat, zárt lábbal szökdelést, jobbra-balra, és guggolásból felszökkenést. hát nem volt természetes a mosolyom a végére, de tartottam az ütemet (és az elején még azt gondoltam hogy majd így megismétlem. aha.)
55 perc volt az egész, de nagyon intenzív volt. ha kicsit adaptálja a szervezetem a terhelést és többet birok a tabatából akkor meg merem kockáztatni hogy a futást szükséghelyzetben ki tudja váltani. (mégegyszer ílyen durván nem akarok felfázni) -
Physicist03
senior tag
válasz
Ez igen, szép eredmények!
Csak így tovább
-
Tyer
őstag
válasz
Ebböl mi lesz... már könnyebb vagy, mint én
-
Rabbitf_24
addikt
Eddig ennyi történt...
Hátha valakit meg tudok motiválni vele. -
brownus
veterán
Táplálkozás – FAQ , jó cikk!
-
RBJ
addikt
válasz
westcoastog #2461 üzenetére
Fogjál asszonyt, barátnőt, esetleg barátot..
-
duo
addikt
válasz
westcoastog #2458 üzenetére
háá, de nagykirály vagy
hiába: 520
nézem őket. van vagy 4 tabata timer köszi!
-
RBJ
addikt
válasz
westcoastog #2458 üzenetére
Mindig egyedül edzek. Se hall se lát ilyenkor.
Edzeni megyek nem beszélgetni, ismerkedni. -
westcoastog
veterán
(#2457) RBJ
Az idő nekem sem lenne baj, csak az hogy egyedül. Bebuszozni a városba nem fogok hogy egyedül edzek, itt a faluban meg nem szívesen megyek ki a játszóra este, tudjuk miért. -
RBJ
addikt
válasz
westcoastog #2452 üzenetére
Én a mai napig kijárok. Tojok az időjárásba. Gond a setéttel van. Nagyon lehangoló tud lenni egy kivilágítatlan kondipark.
-
duo
addikt
válasz
Oppenheimer #2454 üzenetére
Remek ötlet köszi! máskülönben ok? ((másik kicsit off de sztem kompetens vagy. van-e wp-re olyan progi ami időzíthetó repetitív módon - rendszeres időközönként csipogjon vagy valami. (a szettek hosszát vagy a pihenőidőket kontrollálnám vele))
-
westcoastog
veterán
Amúgy most a télre jól felfog borulni az edzéstervem, a többiek most nem nagyon járnak már ki, mindegyik behúzódott konditerembe/otthonra, így a húzódzkodások megfognak ritkulni, bebuszozni meg nem fogok azért hogy egyedül nyomjam ott, lehet be kéne több konditermet iktatnom nekem is a télre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest