Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
Sziasztok!
Tervezem, hogy elkezdem a fegyencedzést, egyelőre otthon. Amit kell vennem tuti, az egy húzódzkodó rúd, ehhez ezt néztem ki. Ez elég kezdésre?
Az első körben a pocakomat szeretném lejjebb vinni egy általános erőfokozás és alakformálás mellett.
Kérdések:
- elég-e, ha heti 3 alkalommal (hétfő-szerda-péntek) csinálom a gyakorlatokat
- táplálkozás terén mire érdemes odafigyelnem? -
duo
addikt
mámma return of the jedi bitches

-
SkyS1gn
félisten
-
RBJ
addikt
Jővő héten beindul a hetelős meló így valami edzés félét ki kell találnom.
aRRA gondoltam a szokásos mell t tudom hétfon csinálni , kedden elkezdek lábazni szerda pihi
csutortok mell , pénteken hazautazás akkor este biztos nem lesz kedv edzeni de kitutdja akkor elmegyek hátazni a terembe vagy szombaton. ennyi.
várom a tippeket.
-
RBJ
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
tízen akár hány éve gyúrtam de most nem érdekel. úgy is mondom, hogy makacs vagyok ezért se érdekel a súly, nesze nézzétek a terembe így is lehet testet építeni.
GOndolom én magamban a teremben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Annyit észrevettem, hogy a befőttes üveget pik pakk kinyitom. szinte kitekerem a nyakát.

-
RBJ
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Én is kíváncsi lennék azért, hogy mennyit bírnák számszerűsítve de nem érdekel, lehet csúfot csinálnék sok tápos gyúrósból, lehet nem. Ha abból indulok ki, hogy kezenállós kinyomást tegnap is toltam 5*7 t simán.
a magam 95-100 kilómmal. -
Rabbitf_24
addikt
Egy újabb bizonyíték arra, hogy a fegyenc elég erőnlétet biztosít. 8 hónap után ma lementem a termebe az egyik kollégámmal, aki segített végig. Fekve nyomást próbáltam, 100kg-ba tudtam 5-öt, 110kg-ba 2-t nyomni. Hatalmas érzés volt, úgy, hogy még javában zajlik a diéta.

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Szakbarbár
üzenetére
Az elöbb szedtem ki a szomszéd suzukiját az árokból

(#3785) Szakbarbár Hogyalóf...ba ne

-
SkyS1gn
félisten
Nemmerek kimenni húzódzkodni mer lefodulok a hintaállványról az ónoseső miatt..
but...
no excuses!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hétfőn ugyis leszabtam egy darabot az ujjamból

-
Hogyan lehet keverni jól a meztelen harcost a tornával, hogy a legjobb hatást érjük el?
Elkezdtem olvasni a meztelen harcos és nézegetek tornás videókat. Pavel ugye azt írja, hogy "olajozd a gépezetet", kevés ismétlés számot csináljunk és ne fáradjunk el, de a megtekintett tornás videók pedig kifárasztanak. Szeretném mind a két dolog előnyeit élvezni: az erőt, mozgékonyságot és az állóképességet. Az elmúlt 1-2 hétben ráébredtem, hogy muszáj tornázni, mert jót tesz az ízületeknek. Mindezek miatt szeretnék segítséget / információt kérni tőletek, hogy lenne a legjobb elindulni.
-
RBJ
addikt
Nem is tudtam, hogy ez az ember street workout ot nyomott. Sőt még arról se, hogy valaki ilyen balesetet szerezzen. Na ez a versenyszerű sport ára.
Vagy nem is olyan veszélytelen a calisthenics, fegyenc edzés?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kolosanyi
veterán
Nem nagyon, a tabata lényege a sok ismétlés. A tempóval tudsz variálni, pl egy pliometrikus időszak, egy középtempó, egy lassú (eseteg izometrikus gyakorlatokkal színesebbé téve). A variáció jó, az kifejezetten kell is, hogy ne adaptálódjon a szervezet annyira, de kifejezetten ciklikus edzést nem tudsz intervallum programba beilleszteni szerintem, legalábbis nem nagyon tudom elképzelni.
-
Mai adag.
Fél óra szökdelés, különböző feladatokkal, box, gyors taposás, térd felhúzás stb.
Majd 1 fekvő, 1 felülés és lábfelhúzás egyszerre, 1 homorítás hason fekve, 1 guggolás, majd egy kis kocogás. Ezt fel 18-ig majd vissza. Összesen 324 mindenből.
(32 perc alatt)Majd fekvőtámaszok plusz súllyal.
Most pont jó...
-
kolosanyi
veterán
-
brownus
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz
Szakbarbár
üzenetére
Pihenj egy kicsit. Én ezért szeretem a periodizált edzést. Wade (vagyis a szerző) szerint hülyeség, mert csak a versenysportolóknak kell csúcsformát időzíteni, meg a koxosoknak teljesítményt növelni a kúra alatt, amit aztán csökkenteni kell utána, de szerintem meg ez a marhaság. Teljesen nyilvánvaló, hogy az év 365 napján nem tud ugyanolyan intenzitással edzeni az ember. Az erőemelők/súlyemelők ezer éve kitalálták a lineáris periodizációt, például 2 hét magas ismétlésszámú edzés, 2 hét közepes, 2 hét alacsony és 2 hét a maxok fejlesztésére. Ha ez megvan, akkor egy hét szünet mondjuk és kezdődhet elölről. Aztán ezt össze-vissza lehet variálni, akár egy héten is nyomhatsz ilyen mikrociklusokat (teljes testes edzés esetén), a lényeg, hogy ne mindig egyfélét csinálj, változtasd az intenzitást és a volument. Nyilván magas intenzitáshoz alacsony volumen illik és fordítva. Ez ugyanígy érvényes a saját súlyos edzésre is, hiszen ott is csak ellenállást kapnak az izmok.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
krónikus fáradtság: pipa
nem javul a teljesítmény: pipa
könnyen megbetegszel: a fejfájás annak számít?
Ezek szerint hiába edzek keveset, több pihenőnap kell."Annak a fogyókúrás receptnek meg kb annyi köze van a testzsír csökkentéséhez, mint a terhestornának az izomépítéshez."
Mehetne az aranyköpések közé 
-
kolosanyi
veterán
válasz
Szakbarbár
üzenetére
Túledzettség: krónikus fáradtság, nem javul a teljesítmény, hanem stagnál, rosszabb esetben romlik, könnyen megbetegszel stb.
Annak a fogyókúrás receptnek meg kb annyi köze van a testzsír csökkentéséhez, mint a terhestornának az izomépítéshez. Az ilyenektől tök jól el lehet hízni amúgy. Drasztikus kalória és tápanyagcsökkentés miatt kiéhezik az ember szervezete és amikor már nem bírja tovább, szétzabálja magát. Ez amit felsoroltál, jó esetben éppen eléri az 1000 kcal-t (bár így ránézésre még azt se), ami nagyon vérszegény, ráadásul kb nulla fehérje van benne, ami miatt meg fog indulni a fogyás, csak éppen izomvesztés lesz a zsír helyett.
-
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
A túledzettségnek milyen jelei vannak? 3 nap kihagyás után ma sokkal könnyebben tudtam megcsinálni az összes gyakorlatot, mint amikor csak 1-1 napokat pihenek. Bár nem hiszem, hogy amit csinálok az nagyon megerőltető lenne
Szoktam olvasgatni fogyókúrás recepteket, a családban sajnos sok emberre ráférne.
"A napokra lebontott heti terv hétfőjén például egy keménytojást, fél csésze banánt és ha lenne egy csésze epret lehetne venni, majd tízóraira jöhet a egy fél csésze mandula és egy barack. Az ebéd pulykamell egy paradicsommal, egy fél avokádóval és lehet hozzá salátát legelni. Uzsonnára következhet egy alma feldarabolva, amihez 2 kanálnyi mogyoróvaj dukál, vacsorára pedig lehet enni két csésze kelkáposztát fél teáskanál olívaolajjal leöntve, hozzá egy kis citromlét. Édesség helyett egy csészényi szőlő engedélyezett"
Basszus ezt kellene ennem, délben már összeesnék az éhségtől, nemhogy még tornázzak mellé

-
brownus
veterán
gyengülsz....
mi van Veled? 
én tegnap köredzést toltam:
fekvőtámasz (szűk kéztartással és vállszélességben) 5*15
teljes guggolás 5*15
kézen állva falnál fekvő (ebből csak 3x5 ment ki, régen csináltam már és ennyi ment csak ki sajnos. utána csak kézenállás volt ameddig bírták a vállaim) ~ 2 perc
konc. bicepsz (2x10kg) 5*12
nyújtott lábbal lábemelés (hanyatt fekve) 3*20, felülés 2*10kb 60 perc volt. ja, a végén még húzódzkodtam párat, asszem 3*10, széles fogással.
-
duo
addikt
40perc hólapátolás intenzíven (tkp jégkaparás, mert le volt taposva)
pár perc pihenő után meg
8 kör jumping jack
8 kör sprint helyben
8 kör guggolásból felugrás
8 kör tolódzkodás két szék közt
8 kör elülső hídtartás
8 kör nyújtott lábemelés fekve
16 kör fekvőtámasz
________
elég volt... -
punish3r
aktív tag
Berendeltem egy gyűrű szettet. Már csak a szülőket kell megbékéltetnem a tudattal hogy rögzíteni fogom a plafonra

Eddig kijártam a kertbe a kis létesítményemhez, de míg nem lesz jobb idő addig itt a szobában folytatom a húzó edzéseket. -
westcoastog
veterán
Ma voltam gyurmázni, lightos rövid, de legalább megy.

3x10 42kilóval fekve nyomás, 65 kilóval 5-4-3-2-1 ismétléses sorozat, 20kilóval bicepsz abból is kb 3x6, meg mellé 6 vállszéles fekvő 20 kilóval, utána 30 kilóval 4 ismétlés szélesebben, meg egy kis tárogatás. -
kolosanyi
veterán
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
bocs, nem láttam az akciót, 50.000-et láttam csak, 90k az már egy korrekt ár.
-
psycroptic
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
87.000.-HUF az olcsónak számít az ilyen kerékpároknál? 50.000.-re van leakciózva. 43% kedvezménnyel.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
ezeket nem ismerem, túl olcsónak tűnik...

-
psycroptic
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
-
psycroptic
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Köszönöm! Meglesem őket.

Szerk.: Tyűha! Nem olcsó mulatság.

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
mágnesfékes legyen, Bremshey, Kettler elég jó páros.
Nagyobb súlyt is bírjon el. Nekem Bremshey BE5 van, elégedett vagyok vele.
Szobabringa mellé kiegészítésnek jó az ugrókötél, én is így tervezem. -
Deck
titán
válasz
psycroptic
üzenetére
Akkor marad a szobabicigli mivel kinn most nem lehet

-
Deck
titán
válasz
psycroptic
üzenetére
Szerintem ugrókötél. Olcsóbb, jobb

-
psycroptic
őstag
A saját testsúlyos edzés mellé kardiónak jó ötlet lenne egy szobabinyigli? Ha igen, akkor mit kellenne, hogy tudjon a gép amiről jó ha információt közvetít felém?
-
petipetya
nagyúr
Értem.

-
Predator2
addikt
Tudom, hogy a neten fent van, de nem szeretek pc-n "könyvet" olvasni.
Így még mindig keresek Fegyencedzés 1-2 könyveket. Természetesen hibátlanul reális áron.
-
Predator2
addikt
Helló
HA valamelyikőtök átolvasta és továbbiakban nincs szüksége a Fegyencedzés című könyv első és második részére és megválna tőle az keressen meg pm-ben.
THX
-
RBJ
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Azért bemelegítő krémek sokat tudnak segíteni. Pl én chilis lóbalzsamot használok a könyökömre mindig.
Igaz már kiette a bőröm fehérre de akkor is jó.
-
enginev3.0
félisten
válasz
kolosanyi
üzenetére
Tudom már! Nem tudok úszni

Egyébként a könyököm, kicsit fáj néha, egy egy gyakorlatnál, és ha pl tolódzkodni akartam akkor belenyilalt a fájdalom. Régebben kaptam ilyen könyökvédőt, illetve vettem is piacon 200ft-ért, tegnap felhúztam, és tökéletes. Nem mágneses meg semmi, csak egy sima felhúzható könyökvédő, de annyira megtartja a könyököt, hogy szinte egyáltalán nem fáj, és simán tudok tolódzkodni, de persze azért odafigyelek, hogy ne hogy rosszul menjek le. Viszont nagyon örültem neki

-
kolosanyi
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
+ RBJ
Így van, játsszon labdajátékokat, fusson, biciklizzen, ússzon (sok felnőtt sajnos nem tud úszni, gyerekkorban a legkönnyebb megtanulni), másszon át akadálypályákon, fel a fára stb. Na meg zenéljen, rajzoljon, tanuljon... Szóval fejlődjön normálisan. Aztán ahogy mondtam is, serdülőkorban el lehet kezdeni szépen lassan erősíteni. Nagy hiba a magyar sportban, hogy hamar kezdik el a nagy intenzitású edzéseket, ezért mire profi lehetne az ember, teljesen kiég. Én se jutottam tovább soha NB1-nél, tele voltam sérüléssel addigra meg már nem is szerettem úgy, mint rég. Nagy a lemorzsolódási arány, 18-20 évesen már kész játékosokat akarnak az edzők, de ez baromság, nagyon sokan teljesen elhasználódnak már addigra. Helyette hosszú távon kellene gondolkodni szerintem. A csúcsformát 30-35 éves kor előtt nem érdemes megszerezni, pedig addigra már abba szokták hagyni. Ha fiatalon vigyáznak a játékosokra, egy egész életet végig tudnának sportolni, és 40 évesen még mindig aktívak lehetnének. Gyakorlatilag jó 10 évvel meghosszabbodna a pályafutásuk a sportolóknak a mostanihoz képest és utána még mindig a sportág közelében maradhatnának, mint edző, fizikai felkészítő stb.
Ehhez persze nagy hangsúlyt kellene fektetni a tökéletes technikai képzésre fiatalon már, a prevencióra (ugye kedves sportorvosok, nem csak megmérni a testsúlyt meg a magasságot, szemvizsgálatot csinálni meg EKG-s marhasággal fárasztani a gyereket, hanem teljes mozgásszervi kivizsgálást végezni, speciális, egyedi igények szerint összeállított prevenciós tornát, gyógytornát összeállítani a hiányosságok kiküszöbölésére stb). Na de itt még nem tartunk sajnos...

-
RBJ
addikt
Az ilyen gyerek le merem fogadni nem fog 160 cm től nagyobbra nőni. az ilyen erősportok csak visszafogják őket a fejlődésben majd serdülő korukra.
-
enginev3.0
félisten
válasz
kolosanyi
üzenetére
Kiskorában focizzon, bár nekem az olyan semmilyen sport. Nincs vele bajom, szerettem én is, futni a labda után, mivel gólt sosem tudtam kb lőni
de valami ilyesmi bőven elég kiskorában
Viszont mivel én elég sokáig nagyon vékony voltam (és még most sem vagyok sehol sem) így az én "hibámból" tanulva, nem szeretném hogy ő is beleessen. Persze nem tudom milyen alkatú lesz ha lesz, de az biztos, hogy nem hagyom sem hogy hasasodjon, sem hogy elfújja a szél. Legyen jóképű meg izmos (Y)
! 
-
kolosanyi
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Sportoljon kicsi korától, az jó, én is korán kezdtem. Viszont ennyi idősen még a készségfejlesztés a fontos, nem az erőedzés. Erőt ráérünk fejleszteni 12-13 éves kortól szépen fokozatosan. 15-16 éves koráig megtanul helyesen, biztonságosan kivitelezni olyan alapgyakorlatokat, mint a fekvő, húzódzkodás, kézállás (nyomás még nem), kötélmászás stb. Ha ezek már mennek, akkor a kamaszkor közepétől, mikor emelkedik a tesztoszteron szint és elkezd férfiasodni, akkor mehet a keményebb edzés. Súlyzót pedig csak akkor adnék a kezébe, mikor megállt a növésben, olyankor már elég erősek az ízületek ahhoz, hogy ne legyen ebből gond. Jó, van aki még 21 évesen is nő, akkor legyen mondjuk egy 18-19 a határ, előbb szerintem még nem kell. Bőven elég erős tud lenni anélkül is, ha fiatalon már megtanulta az összes komoly saját súlyos alap erőgyakorlatot.

-
enginev3.0
félisten
válasz
kolosanyi
üzenetére
Sose csinálnék ilyet ...
Edzen, mondjuk 14 éves korától, de túl sok rosszat hallani, hogy ilyen fiatalon nem épp a legjobb egy gyerek számára. Játsszon meg autózzon, de ne legyen kigyúrva. Nem lesz annyi "lehetőségem" hogy megtudjam, hogy igazak a hírek hogy nem tesz neki jót vagy sem. Mindennek megvan a maga ideje. Viszont ha egyszer lesz egy fiam, az biztos, hogy valami sportot fog űzni, és keményen. Remélhetőleg workoutot és velem
-
kolosanyi
veterán
Kisgyerekek és a calisthenics. Ki vannak durrantva.

-
kolosanyi
veterán
Nem edzettem, pihenőnapot tartok.

Azonban itt egy jó kis abcúg progresszió és mozgás analízis: első rész, második rész, harmadik rész -
RBJ
addikt
Na megvolt a rendes, komoly edzésem a múlt heti tespedés után. Nem volt gond nyomtam rendesen teljesítmény nem változott viszont volt levegő kapkodás rendesen és kellemesen elfáradtam most.

Holnap hátazást meglátom, hogyan lesz a kis túlsúllyal. -
Rabbitf_24
addikt
blog frissült képpel.

-
kolosanyi
veterán
Köcsög hav, nem tudok kimenni kardiózni, a koliban meg nincs elég belmagasság az ugrókötelezéshez. Na mindegy, majd alkotok valamit.
-
Deck
titán
1,5éve fegyencezek, edzek.
Az lenne a kérdésem, hogy napi 1 sörrel nincs gond nem? Mert, jól esik azért iszom. Megsem érzem szinte.
-
törölt tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ahha, ertem

Mar azt hittem, hogy Jockey Ewing modjara vegzed majd a szalkazast
-
törölt tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Az alkohol elvonja a szervezettol a vizet. Kb. mint a fogyokurak elso par heteben tortenik es sokan azt hiszik, hogy ennyire konnyu
. Ez normalis de a magas szenhidrat tartalmuk viszont uti a szalkasitas tervet.
Szalkasitas alatt semmi pia
Szerintem amugy nem a szalkasitas vagy az izomtomeg szerzes a nehez hanem az elert allapot megtartasa, na az a kemeny
-
bagyulajuve
addikt
am ha szálkásodni akar valaki, akkor a legjobb, ha jól berúg, én most 3 kilót "fogytam" az este alatt és mintha valami kockák jelentek volna meg hastájékon így reggel

-
RBJ
addikt
Egy kis otthoni gyakorlatok. Nem tudom mi lesz a jövő héten. Ha valami kis szobába leszek elszállásolva 4 emberrel hülyét kapok. akkor tényleg nuku edzés.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
psycroptic
üzenetére
Ja, ezt az enyém is tudja. Kb egy hétig bírja penészedésig. De ha csak a külsején van 1-2 pici foltban, akkor azt levágom, megpirítom és még úgy is simán ehető. A bolti fehér kenyeret meg kb fél nap alatt belepi a penész.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Szakbarbár
üzenetére
Na, akkor addig lépj, amíg nem késő. Engem nyáron porckorongsérv miatt akartak eltiltani a mozgástól, azóta Bene Máténak hála szinte teljesen regenerálódtam. Terhelhető a hátam, ugyanúgy futok, ugrálok mint előtte. Egyedül nehéz súlyos guggolást és felhúzást nem tudok csinálni, valamint a Kettlebellt kellett abbahagyom. Más minden mehet. Itt az említett szakember honlapja, rengeteg információt ingyen közzétett: www.porckorong.hu Beszél a kialakulásról, megelőzésről, gyógyításról, hogy milyen sportokat lehet csinálni ha már kialakult stb.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
Ó, bőven messze vagyok a 40-es kartól, nemhogy nyárra legyen olyan. A bringa tényleg fájdalmas, főleg hogy országútival megyek, az ráadásul hasalós. Általában 2-3 óra után kezd el fájni a derekam, ezért hogy úgy mondjam prioritást élvez a hát erősítése. Csinálnám a hídtartást is, de azt meg a vállam nem bírja.
A bolti szeletelt kenyér nálunk már 3 nap után penészes.
Régen talán még majdnem egy hétig is jó volt. -
kolosanyi
veterán
válasz
psycroptic
üzenetére
Azért kíváncsi lennék arra, hogy mi van a bolti cuccban, amitől penészedik.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Szakbarbár
üzenetére
Még a strandfazon, meg a 40-es kar is meglehet, az sem elérhetetlen, csak dolgozni kell érte. Sokat.

Viszont ha fáj a hátad, akkor a bringa problémás lehet. Ott is ugyanabban az előregörnyedt pozícióban ülsz, mint nap közben amúgy, ez a gerincnek nem kedvez. Ha szeretsz tekerni, akkor érdemes nagy hangsúlyt fektetni a hát edzésére, illetve a homorító gyakorlatokra.
------------------------------------------------
Én meg hátaztam. Lassú húzódzkodással kezdtem, (2-1-3) ebből az első sorozatnál 6 megölt, utána csak 3 ment, majd pár perc pihenő után csináltam még két sorozatot, ugyanolyan lassan, csak 13 kilóval nehezítve, érdekes, ebből is 3-3 ment. A következő gyakorlat renegát evezés volt, mindkét karra 2*1 perc, tehát valójában 4*1 volt, mert 1 db súlyzóm volt ( ez egyébként 20 ismétlést jelentett), hát ez nagyon megölt. Utána már csak 2 sorozat híd-döntött törzsű oldalemelésre maradt erőm. Vége a hátamnak megint.

-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
psycroptic
üzenetére
"úgy sokkal tovább megtartja a frisseségét"
Ezt hogy érted?
A szavatosságát meddig őrzi így meg?(#3707) duo
Jó bizony.
-
duo
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
vissza is

@fi:zi'k: ez is jónak tűnik. szabadságaim idejére megvan a program

-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
Tulajdonképpen én 3 okból kezdtem el ezt a saját testsúlyos edzést csinálni.
1. Elegem lett abból, hogy itt fáj - ott fáj (főleg a hátam) mert nem mozgok semmit.
2. Jelenleg nincs munkám, legalább valamivel lefoglalom magam délutánonként.
3. Hideg van a bringázáshoz :-)
Nincsenek olyan céljaim, hogy a strandszezonra kockás hasat akarok, vagy 40-es bicepszet. A súlyommal sincs gondom (62 kg, 170 cm magassághoz) inkább tényleg csak a jobb közérzet és egészség miatt csinálom. Meg az sem árt, ha nem szakadok meg egy kisebb súly cipelésénél. Családi ház, valami nehéz tárgy mindig rossz helyen van
-
kk831228
addikt
Jó az néha... Egerszalók nincs messze tőlünk se... Bnőm is ott van az egyik szállodába. Mondtam már neki hogy miért nem megyünk oda wellness-re ahol dolgozik, nem igazán tetszett neki...
Ezek az Egerszalók+Demjén inkább éjszakai fürdőzésre valók ,ha közel lakik az ember. Meg ha jó hideg van + esetleg még esik a hó is ,akkor az igazi a szabadtéri medence. 
-
RBJ
addikt
válasz
kk831228
üzenetére
Hát így könnyű. Még az állítólagos edzőtermek is megirigyelhetnék ami itt van.
Én itt vótam, [link]hogy vagizak de többet nem megyek ilyen punnyadós helyre. Asszony szereti az ilyeneket én inkább csak felmérgelem magam, hogy amit elértem eredményt most belerondítottam. Az idő se volt jó egész héten szakadt.
Azért karácsony óta + 5-6 kg nem igazán víz.
-
kk831228
addikt
Mi itt voltunk... Középen vannak a kis képek nézd meg!!
fitness terem -
kolosanyi
veterán
"Pl hátazni sehol nem tudtam de még kint se egy játszótér a gyerekekne stb."
Nem volt egy kézisúlyzó, amivel csinálhattál volna evezést, de még egy törölköző se volt, amit valahol átbújtatva megint lehetett volna evezni? Vagy végső esetben padló, ahol könyöknyomást csinálhattál volna?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- Lenovo L13 Core i3-10110U / 4GB DDR4
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De már úgy is hagyom, hogy tudjak húzodzkodni, mivel direkt úgy állítottam be őket 

. Ez normalis de a magas szenhidrat tartalmuk viszont uti a szalkasitas tervet.