Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rabbitf_24
addikt
Tudom, hogy segíteni szeretnél, mi másért írna ide az ember.
Vázolom, hogy honnan indultam és hová tartok:
126,5 kg-al kezdtem, eddig 72 (vagy 73) nap alatt fogytam 21 kilót.
Minden nap tekerek, kajám be van lőve rendesen. (Nem eszek szemetet, de mindenből eszek eleget.)
Fegyencezek, valahogy a kondizás már nem hoz lázba, ki akarok próbálni valami mást is.
Erősödni erősödök én is. Első nap még lógni se tudtam az állványon (jún. 8), mindenki azt mondta a fórumon, hogy talán majd karácsonyra fel tudom magam húzni 1x. Jelenleg 5x2-t húzok. Hasonló volt a helyzet a tolódzkodással is, most már 5-6-7-6-5 szériát csinálok belőle.Kalóriabevitel 1/3-át edzés után viszem be. (túró, hús, gyümölcs)
Szénhidrát visszatöltés nálam heti 1x van, különben próbálom minimumon tartani a CH-t.Tanácsokat szívesen fogadok.
-
Oppenheimer
nagyúr
Ez tényleg önsanyargató étrend. A helyében megpróbálnám a Harcosok étrendjét. Biztos vagyok benne, hogy lefogyna tőle.
Harcosoknak: a tegnapi túlevést megint elrontottam. 19:15-kor ettem, de csak hajnali 2kor tudtam elaludni. Viszont 0:30-kor már ágyban voltam. Ha így elnyúlik a túlevési szakasz, akkor mi van?
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Rabbitf_24
addikt
Igazából a sportot nem akarom abbahagyni. Mást nem nagyon fogok enni mint amit most, csak nagyobb adagokat. (Több csirke, több saláta, több túrós cucc stb..) Remélem így meg tudom tartani a súlyomat, ha majd elérem. (kb 80kg a cél.)
Tolódzkodáshoz a szűk fekvő sokat segít, de majd a profik eligazítanak.
Dumas:
-
kolosanyi
veterán
Ismétlésszámokról. Beugrott, mikor olvastam a hsz-ed, gondoltam talán van, akinek hasznos a topicban.
--------------------------------------------------------------
Egyébként belekezdek egy lassú progresszióba. Célom a technika tökéletesre csiszolása és az állóképesség maximalizálása. A 100 fekvőtámasz programot viszem végig a classic fekvőtől indulva. Ha elértem a százat, váltok a fegyenc következő lépésére, ott megint elkezdve a programot. Mire eljutok az egykezesig, nagy ismétlésszámban leszek képes dolgozni minden variációban. Kíváncsi vagyok, mire megyek ezzel. Természetesen be fogok számolni itt a topicban az eredményekről. Ugyanezt fogom csinálni a húzódzkodással is, arra a 25-ös programot használom. Lassú lesz és utálni fogom, de nem baj. Az lebeg a szemem előtt, hogy jó legyek. Sokkal jobb, mint most.
-
SkyS1gn
félisten
Énis lecövekeltem 100on már 1-2 éve. Fegyencet tavaly októberben kezdtem, azóta is 100, az oké látom hogy izmosodok és haladok de valahogy fogyni is kéne, akármennyire keveset is eszek stb meg nem moccan.
Most 4 napja elkezdtem a harcos étrendet, eddíg semmi különös, szóval idővel kíváncsi leszek változik-e valami.
Az utóbbi 1hétben meg nemtudom de megvagyok lőve, ment az egykezesből is már jópár fekvő, most nembírok csinálni, húzózkodás se megy annyira.. front van vagy wtf
90 fasza lenne.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Oppenheimer
nagyúr
E jónak tűnik! Barátságos a heti menü.
Harcosok: szerintetek lehet izmot építeni a harcosok étrendjével, vagy ez csak fogyásra jó? Mert nekem igazából sok fogynivalóm nincs, 178 centi mellé vagyok 72 kiló. Viszont szeretnék szálkásabb és valamivel izmosabb lenni. Valami ilyesmi a célom. Ehhez még több izom (főleg vállba és karba) és kevesebb zsír kéne.
(#1697) Cris99: A baconkifli hogy alacsony glikémiás indexű?!
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
kolosanyi
veterán
Ez teljesen így van. Én is küzdök az egész családdal, hogy rávegyem őket a mozgásra, majd eljön az idő, amikor kedvet kapnak hozzá. Ezt elsődlegesen magunkért csináljuk, hobbiból, annak megfelelően kell kezelni. Ez nem azt jelenti, hogy ne dolgozd ki a beled edzésen, meg ne vedd komolyan a kaját. Ez annyit tesz szerintem, hogy reális célt tűzz ki magad elé. Hiába tisztelem a profi sportolókat, nem akarok egy Mr. O. szintet elérni. Egy hétköznapi ember nem főállásban foglalkozik edzéssel meg étkezéssel, ott a meló/suli, család, egyéb feladatok, ami mellé biztos, hogy nem fér be egy profi sportoló napirendje. És akkor ott az anyagi ráfordítás is. Én egyetemistaként pl. marhára megéreztem most a kilós fehérje árát is. Hol van ez még akkor egy profi kajálásától kiegészítőitől? És akkor még a genetikáról nem is beszéltünk. Szóval igen, a lényeg, hogy csinálja az ember, legyen következetes és örüljön minden kis fejlődésnek, amit elért.
-
atillaahun
veterán
Na és nálad milyen érv győzte meg a mutert? Mert az enyémnek is van minden baja, így tuti nem ér még az átlagéletkor közelébe se. Bár nem is ez a fő baj, hanem az életszínvonal, vagy esetében talán már helytállóbb a betegségszínvonal.
Ő hallani sem akar bármiféle mozgásról, mert dolgozik eleget, és így is elég fáradt, és így is egyre nehezebben bírja - legalábbis ő így érvel. Eddig még nem voltam képes elmagyarázni hogy ugyanez az öngerjesztő folyamat működik visszafelé is, tehát minél többet edz annál jobban bírja majd a munkát meg egyáltalán elviselni saját magát. De nála ez már egyenesen a baromság kategória hogy hogy lesz ő az edzéstől egyre kevésbé fáradt...
Pedig általában jó vagyok a vitatkozásban, de úgy érzem hogy ő kizárólag akkor gondolna csak egyáltalán bele a dologba ha valamelyik szomszéd vagy barátnő is megmozdulna, de hát sajnos pont nem az a társaság.Barátnőt meg nem nyaggatni kell, meg sexmegvonni, hanem lecserélni. Legalábbis szerintem ez a legjobb motiváció ha ezt sikerül elhitetni.
(#1785) Rabbitf_24
Nem lesz ... már.[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
-
Dumas
csendes tag
Ha nem alszol egy idő után edzeni sem fogsz tudni. TV-t pedig nem nézek. Természetesen vannak olyan "üres szakaszok" a napokban mint pl a jelenlegi, hogy melóban felnézek ide és írkálok, esetleg lefekvésnél elindítok egy filmet a gépen. De lássuk be, előbbit a főnök nem veszi észre, ha viszont a két szekrénysor között elkezdenék tolódzkodni, vagy mondjuk fekvőzni az iroda közepén, az elég feltűnő lenne. (Bár elismerem, kíváncsi lennék a kolegák arcára. Főnökére már kevésbé ) Értem én egyébként, hogy ezzel nem belénk akarsz belénk kötni. Szimplán csak tovább viszem a gondolatot, mert szerintem érdekes. Teszem azt olyan egy körül sikerül elaludnom, előbb nem igazán szoktam. Ha még erre ráhúznék reggel egy órát, azaz 5-kor kelnék, nem lenne az az edzés ami felfrissítenie, lehet, hogy kislány vagyok, de akkor vállalom a gyengeségem.
Hogy ne legyen annyira off, ajánlanék még valamit az edzéssel kapcsolatban. Kell egy haver aki kb veled egy szinten van, és pl páros gyakorlatokat csináljatok (Pl, lefekszel a földre, talpad a földön, a térded felhúzva. Haver föléd áll, két kezében megkapaszkodsz egy kézzel, és felhúzod magad addig, hogy a tested párhuzamos legyen a földdel, a térded pedig derékszöget zárjon be), vagy lehet azt amit mi is szoktunk, hogy egyikőtök kitalál egy gyakorlatot és ő határozza meg, hogy meddig csináljátok, amikor vége a másik is kitalál valamit és így tovább(Nálunk ez pl úgy zajlott, hogy én mondtam, hogy láncütés (kb 4-5 percig) aztán haver: Kitartás (Csak annyi, hogy szétteszed a két kezed, mint egy nagy T betű, pár perc múlva ez is elég brutál tud lenni), aztán én erre, mondjuk köríves rúgás (Ezt lehet egymásra is). Ez több okból is jó (szerintem).
1. Nem olyan unalmas az edzés monotonabb része sem.
2. Megvan a kihívás, mert ez nálunk úgy szokott menni, hogy amíg a másik nem rakja le a kezét addig te sem akarod.
3. Ebbe aztán tényleg bele keverhetsz mindent, a boxtól kezdve, minden küzdősporton át a harcművészetekig bármit.(Bocsi, ha túl hosszú lett a mondandóm, ígérem tovább nem írom.... Na jó, ez az utolsó sor, de ezt már tényleg nem húzom tovább...)
Látjátok, tényleg nem... Hopp
-
kolosanyi
veterán
Az is jó cucc, szintén szeretem. Az a legjobb ezekben a boltokban, hogy nem drágább a többinél, de talán jobb minőségű kajákat árulnak. Csak sajnos Budapesten kevés van, azon a környéken egyáltalán nincs, ahol tanulok/lakok. Mindenhol csak a CBA meg a Spar. Ott nem jók a kaják, de cserébe drágák is.
(Megoldásként otthonról viszem fel.) -
westcoastog
veterán
Nem éppen ez számít, tudom milyen csajt keresek (nem kirakatba való bábut)
csak gondoltam ez hátha dob rajta valamit... Nincs ismerettségi köröm így ergo csajokat sem ismerek csak azt a 2-3-at akik a legjobb haverjaim és vannak pasijaik akik szintén a legjobb barátok.
Szóval megvagyok bacva. Jövő februárban 21 leszek és még semmi.[ Szerkesztve ]
-
tatabánya
senior tag
őszinte legyek ők se tűnnek nagynak... meg a fekákat ne soroljuk ide, a sportokhoz kiváló a genetikájuk.
az előző videón remélem nem sértek meg senkit, de én csak lendületből való rángatásokat látok, nagyon kevés izommunkát... viszont találtam valami barkingdogz-os videókat ott egész jól leírja és végre is hajtja szépen a gyakorlatokat[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
én is csináltam ilyen intervallt... de mint ha nem nagyon fejlődnék... most olyat ccsinálok hogy: 2x15 normál fekvő, 2x15 szűk,2x15 széles,2x15 hindu vagy dive, 2x15 meg egyik oldal másik oldal a testsúly. ( nem tudom hogy hívják)
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Jim-Y
veterán
nem jó is volt, de akkor
1: jártam rendes edzésre, funkcionális edzésre
2: keményen tartottam a diétát -> 86kga mostani forma egyébként hasonló, csak a legújabb kép az ilyen szempontból szarabb, most ugye 5 kilóval több vagyok, a kezem erősebb mint akkor, meg talán a hátam is.
nincs más hátra, mint előre.. pamparamparam
-
tatabánya
senior tag
-
Pala
veterán
Ez azért érdekes kérdés, mert én is 7-8 alkalommal eszek egy nap (kb. kétóránként), "közepes" mennyiséget, és én tömegnövelési szándékkal csinálom. 3 hónap alatt 68 kilóról felmentem 85-re, napi szintű edzés mellett. Nagyanyám nem ismert rám, mikor legutóbb meglátott. Egy kis felesleg nekem is rámászott a hasamra, így dolgoztam le: [link]
Nálam bevált, bár egy kicsi még mindig van....[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
Huh, nehéz erre okosat mondani, nem igazán vagyok szakértő.
Gondolom endomorf alkat lehetsz, bár azt nem írtad, milyen magas vagy.
Sajnos vagy szerencsére, én pont az ellenkezője, nehezen hízok és könnyen fogyok. Az egészen biztos, hogy valamilyen formában muszáj lesz kevesebbet enned. Olvasd el ezt itt: [link]
-
Jim-Y
veterán
Ezt biztos nem csinálnám, oké, hogy gyorsítsunk az anyagcserén, de ha másfél óránként eszel akkor folyamatosan dolgozik a bélrendszered, ami szerintem nem túl előnyös. Inkább egyél 3 óránként keveset, jó kajából, mellé aerob edzés, meg amit eddig is csináltál, és akkor előbb utóbb lesz eredménye.. A lényeg ha fogyni szeretnél, hogy minél kevesebb ch-t vigyél be, ha bírja a szervezeted. Illetve, hogy égesd a zsír az edzéssel.. Ezen felül csak idő, idő, és idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest