- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
A CentOS-ről sokat olvastam, de a legnagyobb probléma, hogy lassan frissül a hivatalos repó. Itt arra gondolok, hogy amikor már Debian-on elérhető volt rég (hivatalosan, és nem máshonnan) a PHP7, addig a CentOS-nél nem, várni kellett a következő verzióra. Én emiatt nem választottam. PHP7 és PHP5 között jelentős ugrás volt, amire szükségem is volt.
Viszont két problémába futottam.
1. Spotify klienset nem lehet feltenni, persze van egy 3rd party valami n-el kezdődik (most nem fedorán vagyok), de az nem műkődik, gondolom, mert az a webes player-re épített, ami 1 hete megváltozott. Webes player pedig nem műkődik, mert annak flash kell, azt pedig a repoból nem lehet feltenni. Érzékenyen érint, főleg, hogy előfizetésem van.
2. Chromium-nál néha egy weblap tartalma totál fekete, az egész lap, például a translate.google.com esetében történt ez... a többi weblapot egyelőre megjelenítette jól. Firefox alatt jó persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bioshock 2 Special Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest