- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Az extension.gnome.org-on van bővítmény lista, használd azt, ami neked kell, eléggé felhasználó függő. Én kifejezetten szeretem magam átnevelni a rendszer használatához, és csak olyan bővítményt felrakni, ami nagyon kell, így frissítéseknél kevésbé érnek meglepetések. Témázni viszont imádok, szóval nekem a theme switcher extension alap volt, meg az accesibility icon eltüntető, mert arra nincs szükségem.
Az induláskori szolgáltatások belövése: system-config.-services (ha még van), parancssorból meg sysctl-lel lehet. Ha a gnome-mal együtt induló programokat akarod heggeszteni, akkor a gconf-editorral tudod, de nem tudom pontosan melyik kulcsot kell reszelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest