Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
delacct
tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nos én nem próbálgattam a beta verziót sem vmware,se éles helyzetben szóval erről érdemben nem tudok mit nyilatkozni.
cca.24 óra használat után nem tudok konkrét hibát problémát emliteni.
vinyótekerést én nem vettem észre,megjegyzem előtte Vista volt ezen a merevlemezen,no ott volt tekerés.
összességében ez a disztribúció nálam jelenleg vezeti a mezőnyt,bár fizetős változatok közt a powerpack mandriva sem rossz.
Szerintem ha az emberek kicsit jobban ismernék ezt a disztribuciót akkor kevesebb
bubuntu juzer lenne,mert nagyságrendekkel stabilabb az unstable redhat mint az unstable debian.
Akinek esetleg kell egy fedora 9 és pesten a nyugati környékén van dobjon privit. -
Neil Watts
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
MOD:
Virt. gépben a DVD test után errort ír b***za meg...
Lehet én vagyok a hülye, de a release day az máj. 13ra van írva ugye?
A fedoraproject.org-on még mindig 3 nap van írva.... 14.-re lesz akkor meg vagy hogy?
MOD2: azt a számlálót ami a fedoraproject.org-on van azt be lehetne illeszteni a hozzászólásomba?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Tesla topik
- Fogyjunk le!
- eBay
- Gép beárazási segítség nyújtás!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Villanyszerelés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest