Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
delacct
tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nos én nem próbálgattam a beta verziót sem vmware,se éles helyzetben szóval erről érdemben nem tudok mit nyilatkozni.
cca.24 óra használat után nem tudok konkrét hibát problémát emliteni.
vinyótekerést én nem vettem észre,megjegyzem előtte Vista volt ezen a merevlemezen,no ott volt tekerés.
összességében ez a disztribúció nálam jelenleg vezeti a mezőnyt,bár fizetős változatok közt a powerpack mandriva sem rossz.
Szerintem ha az emberek kicsit jobban ismernék ezt a disztribuciót akkor kevesebb
bubuntu juzer lenne,mert nagyságrendekkel stabilabb az unstable redhat mint az unstable debian.
Akinek esetleg kell egy fedora 9 és pesten a nyugati környékén van dobjon privit. -
Neil Watts
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
MOD:
Virt. gépben a DVD test után errort ír b***za meg...
Lehet én vagyok a hülye, de a release day az máj. 13ra van írva ugye?
A fedoraproject.org-on még mindig 3 nap van írva.... 14.-re lesz akkor meg vagy hogy?
MOD2: azt a számlálót ami a fedoraproject.org-on van azt be lehetne illeszteni a hozzászólásomba?

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest