Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
Használható az epel. Lényegében a core 6 csomagjait viszik tovább. A cent 5 meg ugye a core 6 reinkarnációja. Viszont simán nem nagyon mennek a core6 csomagok cent5-ön, csak az epelen keresztü. Próbáltam.
De nincs benne sok érdekes csomag. Többnyire libek. Inkább akkor az atrpm.forgatni is nehézkes rá, mert régiek a csomagok benne. De régebbi forráskód fordul. Én pl: az audaciousszal szenvedtem egy sort. az 1.3.2 lefordult.
Desktopra akkor kiváló, ha mondjuk egy cégnél van 15 gép, meg 3 szerver. A gépeken kell vagy 5 féle progi. e-mail ilyenek. Na akkor nincs jobb választás.
szerk: most nézegetem az epel csomikat.
Nagyon kevés cucc... pedig az elképzelés jó és szükséges. Van viszont kívánságfal. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Garmin fēnix 6 Pro Solar 51 mm használt 6 hónap garancia
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest