Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
hát ezaz, kevés a hajtóerő. gyanítom ma ha valaki egy hét után nem dobja el a disztróját, az azt jelenti hogy hajlandó volt kijavítani pár nyűgöt, és használja egészséggel, és innen egyenes az út oda ahol te vagy én vagyunk, hogy elhiszem én hogy az is jó, de egy piszlicsáré kis hiba miatt nem fogunk teljes rendszert cserélni. ezért unom amikor egy bugra az a válasz hogy használjak ubuntut, vagy debiant, pláne akkor amikor mondjuk egy olyan komponens bugos, ami ugyanaz minden disztróban, vagy amikor a hibát a különböző hardver okozza.
-
Vladi
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Üdv a kék topikban! Honnan tudjuk, hogy az tényeleg ubuntus konzol részlet?

Egyébként mostanában pont fordítva van, a redhat a fedóra.
De megoldom én neked semmi perc alatt az apt-cache serach problémádat:su -c 'ln -s /usr/bin/yum /usr/bin/apt-cache'

Van fedórára is apt-get
családi perpatvar

Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest