- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
delacct #1243 üzenetére
Igazából presztizsen kívül nincs sok értelme a nyitott mirrorokra vadászni, ugyanis a beta szerintem elég stabil volt hogy felmenjen bárkinek, onnan meg csak egy update, és gyakorlatilag kész vagy. Amit az előbb írtál, az unstable redhat meg debian vonatkozásában. hát, én elégedetten használom a fedorát, semmi bajom vele, de az egyik ubuntu júzer haverom állandóan cikiz, meghogy álljak át, és mindig van valami szerencséje... pont akkor dob a yum dependency error, múltkor a szkennert nem ismerte fel a 8-as fedorám, az ő ubija meg igen... namost én nem vagyok az az orraládörgölős, és nem szoktam neki azt mondani hogy nekem meg nem kell xorg.conf-ot túrni ahhoz hogy az ősi monitoromon értelmes felbontása legyen a gdm-nek, és ne lógjon ki 20 pixelnyit balra... Stabilitás meg :-) pont egy hete volt egy frissítés, ami úgy k*rta el a gnome-session -jét, hogy úgy kelle új júzert kendácsolni, meg átvinni a régiből az adatokat. namindegy, a lényeg, linux user ne legyen linux usernek farkasa, meg remélem ezt a térítést is kinövik az ubuntu userek, a redhat gyűlöletet meg a debian userek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest