Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
diadora
üzenetére
Hogyne lehetne. Csak az XML fájlban kell megkeresni a "capacity" sort és átírni az értéket. Én nem szoktam mondjuk, szeretek valósághű méretekkel játszani. Nincs semmi jó abban, hogy egy IFA-ra pölö beállítasz 25m3-t, holott mindenki tudja, hogy csak 5m3 megy fel rá. Nem valós adatokkal nem olyan jó érzés játszani, mert az az érzésem van, hogy csalok. Ha meg csalok, akkor meg semmi értelme sincs és nyugodtan letörölhetném a játékot, mert játékélményben azért vannak ennél jobbak is. Szóval csak ez menti meg, hogy még a gépemen van

Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest