Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• McEacrhan3

tag

Sziasztok.
    Több kérdésem, kérésem is lenne felétek. Remélem segítetek majd ;)

1.Valaki próbálkozott már birkákkal?Mit kell nekik enni adni?Mivel kell elszállítani a ,,bundájukat,,?Jól fizetnek?
    2.A biogas-os üzlettel az a bajom, hogy csak egy 400.000-es gép képes előállítani a szükséges cuccot. Valaki tudna betenni egy olyan linket ami egy jó kis kombájnt rejt ami képes erre kisebb árért, persze nem nagy probléma ha a teljesítménye is kisebb valamennyivel, csak szecskázzon.
    3.A másik meg hogy valaki tudna olyan kombájnt betenni ami magától megy szecskázás közben, és nem kell mögötte vagy vele szarni az időt?
    4.Valakitől olvastam hogy be lehet állítani, hogy a permetezés, trágyázás, renderelés stb. amit csak saját magunk csinálhatunk, ahhoz munkást felvenni valami moddal. Valaki tudna nekem segíteni ebben?
    5.Nem tudom ti hogy vagytok vele, használjátok-e vagy nem de ez a courseplay vagy mi nagyon jól hangzik csak sajnos, nekem sehogy sem akar előjönni a menüje a játékban. Valaki tudna nekem egy rövid utasítást adni, hogy hogy működik, és egy kipróbált működő linket ehhez?
    6.Ez a munkás segítő program mire való?Valaki tudja használni?
    7.Szívesen kipróbálnék olyan módokat/programokat amik segítenek gyorsabban és könnyebben irányítani a farmom. Valaki tud ilyeneket? Olyanokra gondoltam mint az ,,állatszemmeltartó,,(hány tojás van nálam, mennyi a tyúkfarmon).

Egyelőre ennyi kérdés gyűlt fel bennem. :D
    Még az utolsó kérésem az lenne, hogy akik válaszol majd a kérdésekre, a válasza elé kérem, tegye oda azt a számot amelyik kérdésre válaszolt. Csak hogy később másoknak is segítséget nyújtson.

Előre is köszönöm a türelmeteket, hogy végigolvassátok, és remélhetőleg válaszoltok majd rá. :D

Új hozzászólás Aktív témák