Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kódos
aktív tag
válasz
beyruth82
üzenetére
Akkor tekintsd magad szerencsésnek.Hallotam hogy valaki még nem is találkozott vele 400 órával.Én most 52-es vagyok és 1x találkoztam vele de nyilván miután megvettem a kutyát elmentem 15 métert egy super mutant helyre és le ba*tak egy fatman-el és a legutóbbi mentésem nyilván a junkyard trader elött volt
Kettévágott az ideg fél órán keresztül.#8198 alces
Mire gondolsz?Amit te írsz az maga az achivement,ugy hívják hogy "benevolant leader" benevolant leader perk nincs a játékba... -
Kódos
aktív tag
válasz
beyruth82
üzenetére
Szerintem játszanak vele,sokan,ahogy a skyrim-el is.Bethesda gameket a mai napig tolják.
Random összefuthatsz commonwealth-ben egy kereskedővel aki kutyákat tenyészt és eladja neked a Yunkyard kutyát ha megfelelő gazdának bizonyulsz,sehol máshol nem található meg csak random vagy össze futsz vele vagy nem.Ennek azért lenne köze annak amit szeretnék mert 80 happines elméletileg a base statokbol jöhetnek össze,viz,kaja,bed,defense.Majd erre jön rá nagyjából 10-16 happines a marketekből amiket te tudsz építeni a legjobb a bar/aztán a clinic,és itt jösz ki kb 94-98 happinesre elvilleg itt jönne képbe vagy a yunkyard dog,cat,gorrila állat amik mind adnak happines a settlementsekbe ballrol-jobbra haladva növekszik és a gorrila ad a legtöbbet.#8195 Sanyi.mTs Az addig rendbe van,az alapján csinálom,csak úgy tűnik mostanra hogy úgy tényleg nem lesz egyszerű ahogy te is mondod ha Kiegészítős contentek kellenek hozzá érted?Azt nem értem hogy lehet egy vannila achivement ez ha szinte biztos hogy 90>100 nem lehet petek nélkül megcsinálni?Baromi hülyeség 5-6 euro egy achivmentért...ha nem lesz más megoldás console comanddal be addolom vagy valami.
-
beyruth82
veterán
Vérprofi vagy. Ez amiket itt leírtál, nekem kínai. 😂
Én is most játszom a játékkal, most fedeztem fel magamnak a fallout világát de teljesen beszippantott. Jó olvasni hogy még van aki játszik vele manapság is. 😀
100-as boldogságot akarsz a településeidnek? Igazi maximalista vagy. Nekem 80 volt a max menedékdombnál. Most játszom 2x végig a játékot az elsőnél nem figyeltem oda a településfejlesztésre csak a fő sztorit pörgettem ki de most másodjára már minden apróságot fel akarok fedezni és kiélvezni.Szerintem már nem sokan játszanak evvel a játékkal, elég régi. Ezek szerint akkor a 100-as elégedettséget szinte lehetetlen elérni?
Mi az a yunkyard dog meg petek? -
Kódos
aktív tag
Sziasztok valaki tudna ötletet adni hogy lehetne a settlementbe felvinni a happiness 100-ra a steam achi miatt? Próbáltam már mindent de 90-fölé még nem ment....legutóbb felment 90-re majd hirtelen a semmi miatt csökkeni kezdett és lement 88-ra aztán megint növekedik....Komolyan mondom az egésznek semmi logikája...Az egy dolog hogy a költő ezt valahogy megírta, programozta de nem működik a valóságban.
Olvastam hogy peteket kell berakni de azt még is hogy tegyem ha egy dlc sincs meg?Yunkyard dog meg felejtős van aki 400 óra alatt még nem is találkozott vele. Igazából azt se értem hogy companiont mért nem lehet a kis eladó bódé mögé berakni,mert legalábbis nálam folyamatosan a velem tartasz-e opciókat dobálja fel ahelyett hogy a shopot adná be ahogy a setteleresnél is.
Jelenleg a bázisom:
25/24/24/20/75/25 Happines +89
9 scavanger állomás,11 large clinic market. suply line nincs,mert tudtommal az nem lehet befolyással a boldogságra. -
Desy
tag
válasz
Bosston5526
üzenetére
... miért? Nálad fut ez a tűzoltófejszés bohóckodás ami alapján ilyen a megítélésed?
-
Lendova
őstag
válasz
csabaspecial
üzenetére
Survival difficulty?
-
Bosston5526
csendes újonc
válasz
csabaspecial
üzenetére
Ha letöltötted ezt a mod-ot, akkor tuti hogy emiatt van.
"The Commonwealth Responders" -
csabaspecial
tag
válasz
Bosston5526
üzenetére
Vámpír? hogy hogy?
-
Bosston5526
csendes újonc
válasz
csabaspecial
üzenetére
Biztos te is vámpír lettél
Olyankor ki is írja hogy a fogyasztása 0 HP
Csak a stimpak és a vércsomag növeli az életenergiát. -
csabaspecial
tag
Sziasztok! Az miért van, hogy játszok a sima Fallout4-gyel, eszek valamit és az életenergiám nem emelkedik....Ez mitől van így?
-
jocee777
tag
válasz
Bosston5526
üzenetére
Fuhhh...akkor nem vagyok szenilis (annyira).
Egyébként mi a mod neve? Gondolom a nexusról van.
-
jocee777
tag
válasz
Bosston5526
üzenetére
Még mindig nem tudom, hogy melyik játékkal játszadozol!
-
jocee777
tag
válasz
Bosston5526
üzenetére
Hát....öööö.....valami játék amiben lehetsz vámpíííír meg varázsló, vadakat terelő juhász..... ja és vérfarkancs is bizony! A Fallout 4-ben nincs vámpír (szerencsére) ......vagy már rég játszottam vele és szenilis vagyok....
-
jocee777
tag
válasz
Bosston5526
üzenetére
Vámpííííírrrr???
Szerintem a szkájrimosoknál kérdezz rá! 
-
Bosston5526
csendes újonc
Mit kell tennem ha nem akarok vámpírá változni?

Vagy hogy tudok vissza változni? -
4264adam
nagyúr
válasz
Bosston5526
üzenetére
Hoppá
Mondjuk ennek a tudatában azonnal írtuk volna mi a gond. bocsiA játék motorja 120Hz felett képes szétesni, vagy pl: zárfeltörés, átvezető videók begyorsulni. Sőt mondok jobbat: saját esetemben vettem 2K felbontású monitort amit az első nap vissza is (165k) küldtem mert ezt a címet nem tudtam rajta futtatni csak mókolva és 60FPS-re fixálva. Nekem pedig kell a 100+Hz (FPS), mert ha a programkód droppol 50FPS-t akkor is a VRR tartományban maradjak (g-sync / Freesync).
-
Bosston5526
csendes újonc
válasz
istvankeresz
üzenetére
Sikerült rendesen elindítani.
Először virtuális gépet használtam és hibátlanul futott, de végül az unoka öcsém valahogy rájött hogy azért nem volt kép mert a játék nem támogatja vagy nem ismeri fel a 300Hz -es kijelzőt. -
istvankeresz
aktív tag
válasz
Bosston5526
üzenetére
Esetleg a videokártyádnak egy újabb vagy régebbi drivert adni, vagy a csak google-zd meg a "videokártyád típusa fallout 4"...hátha másnak is volt gondja ugyanilyen videokártyával.
-
Bosston5526
csendes újonc
válasz
Bosston5526
üzenetére
Sajnos semmi sem segített rajta, de köszi azért a segítséget!
-
Bosston5526
csendes újonc
válasz
istvankeresz
üzenetére
Köszönöm, megpróbálom...
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
Bosston5526
üzenetére
Próbáld meg ne teljesképernyőn futtatni, hanem ablakban ami ki van nagyítva majdnem teljes képernyőre. Van valami "borderless window" mód is, azt hiszem valamelyik ini-ben. Ebben a fórumban már kitárgyalták párszor. Keress rá és ott a pontos beállítás.
Próbálgasd esetleg a kompatibilitás módokat (Win7, Win8)
Jobb klikk, "futtatás rendszergazdaként" indítsd.
-
Bosston5526
csendes újonc
Sziasztok.
Kis segítséget szeretnék kérni.
A Fallout 4 az egyik kedvenc játékom, de az új laptopomon csak úgy indul el hogy hang van, kép nincs. A játék steam-es goty változata. Az asztali gépen semmi gond nincs vele és más gamer laptopon sincs probléma. A többi játéknál sem tapasztaltam ilyesmit, csak a fallout 4-nél.
A segítséget előre is köszönöm!
-
-
4264adam
nagyúr
válasz
Csendeske
üzenetére
Szia,
Igen 7.-re is jó a játék. Most 40-es szinten vagyok Nuka World-ben zsákmányolok.
Ha az intézet és Vasút kiiktatva akkor vége van a fő küldetésnek. Megtaláltad a Fiadat, kiiktattad az intézetet és az azt támogató Railroadot. A polgárőrség pedig végtelenik adogatja a küldetéseket. "Ments meg ezt a falut"
-
Csendeske
aktív tag
Sziasztok!
Örömmel látom, hogy azért még jópáran aktívak vagyunk ebben a játékban!
Segítséget szeretnék kérni! A 87-es szinten vagyok, és úgy érzem, hogy valami végtelen hurokba fordult a játék. Az "Intézet" és a "Vasút" már kiiktatva, de most csak mellék küldetéseket kapok, legalább is úgy tűnik. A "Polgárőrség" sokadszor küld ugyanoda, ugyanazzal a feladattal. Például valakinek a valakijét kimenteni, mutánsokat elintézni. Sehol nem látok egy fő küldetési szálat, hogy merre kellene tovább mennem?! Olyan vakvágányos az egész, nem látom, merre tovább?
Valakinek valami jó ötlete, hogy ne bolyongjak feleslegen?
Köszönöm előre is!
-
4264adam
nagyúr
Sziasztok!
Vásároltam 2K (1440p) monitort és ha natív felbontáson indítom a játékot 20FPS Lock-om van. Ha FHD-ban 165FPS. Miként tudom rábírni hogy 1440p-ben játszható legyen?
-
jocee777
tag
válasz
Silent Enemy
üzenetére
Üdv!
A hullámvasútnál és a laborban is van néhány. De lehet, hogy már megint bugzik.
-
válasz
Silent Enemy
üzenetére
Sajnos nincs tippem.
-
válasz
Silent Enemy
üzenetére
Abból egyet én is nehezen találtam meg. Valahol a sövény kacskaringós ösvényein leltem meg.
-
Silent Enemy
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már szó erről (ha igen, akkor bocsi), de belefutottam egy olyan bugba, ami miatt nem tudok továbbjutni. A Nuka World-ös kiegészítőben van egy küldetés, miszerint meg kell tisztítani különböző területeket az ellenfelektől.... a Safaris részen pontosan 21 Gatorclaw-t. 20 már meg is van, viszont sehol sincs a 21.-ik. Átjártam az egész területet többször is, átmentem más küldetésekre és vissza, de szintén semmi változás. Mentést visszatölteni nem szeretnék, mert azóta sok mindent megcsináltam. Valami ötlet, hogy ezt hogyan lehetne megoldani? Előre is köszi szépen a válaszokat.
-
-
-
-
-
-
-
-
Nos srácok, akkor ezzel együtt kell játszanom. De egy idő után nagyon idegesítő, hogy egyfolytában az a sercegő hang megy.
Ezt gondolom az újratelepítés oldaná csak meg....
-
jocee777
tag
válasz
Pitterix
üzenetére
Bárhol vagy folyamatos sugárzást kapsz?
Pl. Far Harbor elég rádióaktív de a többi részen csak a vízben és a nukleáris hordók közelében van sugárzás. (Kivétel persze a Ragyogó tenger.
) Nem emlékszem olyan használati tárgyra amitől sugárzást kaphatsz. (Kivétel az assaultron fejből készült pisztoly.
) Lehet, hogy bug?
-
Találtam egy 36. magot, úgyhogy nem kellett kínlódnom az energiával.
Az mitől lehet, hogy egyfolytában olyan hangot hallok játék közben, mintha folyton rádióaktív fertőzés érne. Ha pihenek, elhallgat, aztán pár másodperc és újra hallani. Talán köze lehet valami fegyverhez?
-
-
-
Már egy ideje ezzel a hülye csillagmagos Nuka World dologgal kínlódok. Az utolsóért csak nem tudok liftezni. Megcsinálta innen valaki?
-
De4d
őstag
Üdv. Hátha van valaki akinek sikerült megoldania egy többeket érintő hibát.
A fő szál sztorijában vagy egy olyan küldetés hogy meg kell építeni egy teleportot, ami elvisz a "robotok" (sintek) bázisárá. Miután megépítettem a teleportot és használnám lefgagy a játék. Több módszert is próbáltam ez ügyben. Feltettem egy modod ami ezen elvileg segít, de nem segített, néztem külföldi fórumokat, nem olyan jó az angolom, onnan is kipróbáltam azért egy két dolgot, de nem oldódott meg. Egy ideig félretettem a játékot, de sajna azóta se tudtam megoldani. Itt a magyar játékosok körében van valaki aki erre tudna fix megoldást esetleg? -
-
4264adam
nagyúr
-
-
Halihó.
Azt tapasztalom a játékban, hogy a zárnyitás, néha a lövöldözés, főleg épületekben piszok gyors. Elvileg nem állítottam el semmit. Ezzel lehet valamit kezdeni?
Évek óta játszok vele, de ilyent még nem tapasztaltam.
-
jocee777
tag
válasz
Melorin
üzenetére
Nahátakkor... ugye van 7 Special képesség mint a Strength, Perception, Endurance stb. Ezeket max. 10-es szintig tudod erősíteni és így az adott specialhoz tartozó perket megnyitni. Minden perken belül 3-4 szint van. A perken belül az első szinthez nincs karakter szint követelmény, viszont a többihez már van! Pl.: Luck Specival 10-es szintjén lévő Ricochet perk 3-as szintjét csak 49-es szint felett tudod aktiválni, előbb nem! Szerintem a pontokat tartogatásának nem sok értelme van. Még annyit, hogy a specialokat 9-es szintnél följebb ne told, mert Bobblehead bábu formájában egy ingyenes szintlépést kapsz! (persze ha megtalálod) Azt megkérdezném még, hogy a 10-es perkeket láttad már?
-
xFreex
aktív tag
válasz
Melorin
üzenetére
SPECIAL szint kovetelmenye es majd karakter szint kovetelmemye is van a perkek szintjenek. Pl 3-as luck-al nem tudod kivalasztani az IDIOT SAVANT - ot, mert annak 5 luck kell az 1. szintjehez. Ha 5 luckkal rendelkezel akkor mar lvl 1-es karakterrel aktivalhatod az elso szintjet, de a 2. szintjehez mar lvl 9-es karakter kell.
-
Melorin
addikt
válasz
jocee777
üzenetére
Köszi. Azt viszont nem értem, hogy amikor szintet léptem miért csak special pontra tudtam elhasználni a kapott pontomat, perkre miért nem? Azt írja a linkelt oldal, hogy: "This point can be expended on an increase in the rank of a primary SPECIAL attribute, or on one of the SPECIAL perks."
Szintkövetelménye is van akkor a perkeknek? Addig amíg elérem a szintet, érdemes tartogatni a kapott pontjaimat vagy toljam bele a specialokba? -
jocee777
tag
válasz
Melorin
üzenetére
Üdv Melorin!
Innen mindent megtudsz a perkekről: [link]
Melyiket válaszd? Attól függ milyen karakter akarsz! Milyen fegyvereket szeretsz? Milyen távolságról akarsz harcolni? Ballisztikus, energia vagy közelharci fegyvereket szereted? Használni akarod a V.A.T.S.-ot?
Egyébként ami szvsz alapvető az a zárfeltörés, pc hack, lőszer és kupak gyűjtögető perk. -
Melorin
addikt
Sziasztok. Most kezdtem el játszani a játékkal. Én úgy rudtam, hogy 60fps-re van lockolva mert magasabban bugzik, ehhez képest alapból nem áll meg 144-ig. Ez baj?
Nem egyértelmű az, hogy szintlépéskor mire kellene elnyomnom a kapott pontokat, mi lesz hasznos, mi nem. Ezeket honnan tudhatom meg mielőtt még elrontanám nagyon a karimat? Látom vannak perkek vagy mik. Ezek csak akkor érhetőek el ha a special valamelyik egysége eléri a 10 pontot?
Bocsi a láma kérdésekért de így elsőre eléggé kaotikus. -
miauut
tag
Fallout Northern Springs. Majdnem egy DLC.
[link] -
Sanyi.mTs
addikt
Fallout: Miami mod
Video -
Wasp91
aktív tag
Telepeseket ha megvédem az mindig sikerült eddig.
Magas fps-el játszol? Mert akkor kellene a High FPS Physics Fix nevezetű mod. -
De4d
őstag
Rengeteg időt belepakoltam már, a fő szálat tekintve pedig ez a küldetés "The Molecular Level"
De nálam rengeteg a bugos küldetés. Amikor segíteni kell ilyen telepesnek megvédei őket egy támadástól azok is, hiába megyek oda és ölök meg mindenkit semmi, nem fejeződik be, (annál ahol robotik termesztenek mutagyümölcsöt) Egy Acél testvériségi irnokot is el kell kisérni valahova hogy mefigyeljen harc közbe, az se lehet, mert felveszem a küldetést de nem jelenik meg semmi jelölés a térképen, de még a küldetés leírásba se, helyen megjelölve de hely nevet nem ír ki. Far Harbour fő küldetése is bugos, mikor megjelenik a 3 helyszín a térképen hogy derítsem fel a kódot a kulcsot meg Dima titkos orvosi helyét, bárhova elmegyek a többi hirtelen eltűnik a térképről, szembesíteni se tudom a korábbi cselekedeteivel, semmilyen párbeszéd opció nincs. és rengeteg ilyen van még és voltak korábban is. -
De4d
őstag
válasz
jocee777
üzenetére
Ez biztos nem vga meg rendszer hiba hanem játéké. Feltettem a nem hivatalos Patchet ugyanúgy kifagy. Konzol csalás nélkül jó lenne megoldani, illetve feltételezem ha használnám, akkor el is akad a quest mivel nem úgy jutok el oda ahova kell, így csak újabb hibát generálna.
Szörnyű hihetetlen sok a hiba a majd minden küldetéssel van valami. -
jocee777
tag
Üdv!
Ha steames akkor egy fájlépség ellenőrzéssel kezdeném. A videókártyánál sem ártana kikapcsolni az extrákat. Esetleg unofficial patch-et felrakni.
Ez az oldal sokat segíthet ha pl. questben bebugol : [link] Sok bug csak konzolparanccsal kerülhető meg.
Nekem pl. 5 (ÖT!!!) perces töltőképernyőim vannak.....pedig SSD-ről megy... játszhatatlan....
-
De4d
őstag
Sajnos szokás szerint megint rengeteg bugba belefutottam, küldetések helyei nem jelennek meg a térképen, vagy éppen eltűnnek stb, belefáradtam hogy 100x visszatöltsem korábbi mentéseket. Viszont a fő szálban is belefutottam egybe, mégpedig ha megépítem a teleport gépet amivel az intézetbe lehet eljutni, nos azonnal kifagy a játék és kidob a windbe. Olvasvas másnak is voltak itt ezzel baja. Megoldásnak olyanokat olvastam hogy ne használjak modokat. Nos semmilyen mod nincs fent, csak simán a GOTY verzió, inibe sincs semmi babrával mégis nem tudok beteleportálni. Van valakinek erre valami megoldása? Más is járt így?
Sajnos ez a játék egy bughalom, eléggé szomorú hogy egy goty verzió ennyire gáz. A 3-ban is voltak hibák de messze nem ennyi. -
-
Warton
őstag
-
De4d
őstag
válasz
batman91
üzenetére
Minden küldetés elején közepén végén mentek, mert ez nagyon nem jó. A fent említett hibát úgy tudtam kiküszöbölni természetes visszatöltés után, hogy a rádió adás által felveszem a feladatot, de úgy hogy velem van Danse paladin, így a végén le tudtam jelenteni hogy oda a 3 őrjárat és csak 1 élte túl akit elküldtem a léghajóra, de persze ezt se a Lovagnak tudtam lejelenteni hanem a kapitánynak és csak az után hogy teljesítettem azt a küldetést amikor egy "fegyvertárból" ki kellett füstölni pár mutaánst meg a helikopterből leszedni egy behemótot.
(Rohadtul nem értem mi köze egymáshoz a két küldetésnek) Azért egy GOTY verzióban jó lenne ha már nem lennének ilyen banális bugok. Semmilyen modot nem használok hogy még végletlen se akadjon semmi össze semmivel. Csak a magyar fordítást. -
-
De4d
őstag
Szükségem lenne megint egy kis segítségre, útmutatásra. Sajnos azt vettem észre rengeteg a hiba a játékban, és nem csak olyanok hogy grafikai, társak eltűnnek a textúrák között stb. Hanem a küldetésekkel is. Többször vissza kellett már tölteni ezek miatt is a játékot. De van egy olyan küldetés hogy az eltűnt őrjáratok az acéltestvériségnél. Nos megmenttem az utolsó lovagot visszaküldtem a "bárkára" mégse találom ott, és amig nincs ott nem kaphatom meg a fegyverét. Danse paladinnak se tudom lejelenteni hogy sikeres legyen a küldetés vele csak azok a párbeszédek jelennek meg hogy csatlakozik hozzám vagy elküldhetem és egyedül barangolok. A kapitánynak se tudok jelenteni mert ott csak a sintekkel való jelentéseket lehet csak leadni. A küldetést a rádió adás alapján vettem fel, mivel az említett 2 vezetőtől meg se lehet szerezni pedig minden adott volt. Más nem találkozott ezzel a hibával? Ha igen nem orvosolható valahogy?
-
protegum
aktív tag
A bázis menedzsment csak opcionális. Nyersanyagokat a közelben lévő roncsokból, romokból, kidőlt fákból tudsz kinyerni például.
Ahogy haladsz a story vonalon úgy jutsz el nagyobb településekre, de útközben találkozhatsz vándor kereskedőkkel is. Sőt ezek a vándor kereskedők a telepeidet is rendszeresen felkeresik.
A társak ebben a részben inkább a New Vegas companyra hasonlit kicsit tuningolt formában. Küldiket is adnak és néha a harcban is segítségek.
Mivel nekem a NV a kedvencem ezért az én sorrendemben a második legjobb bethesdás fallout
.
Minden hibája ellenére szerethető rész és sokkal több van benne mint amit elsőre mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kettévágott az ideg fél órán keresztül.
Egyébként mi a mod neve? Gondolom a nexusról van.

Na jó, világoskék.
.