- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silent Enemy
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már szó erről (ha igen, akkor bocsi), de belefutottam egy olyan bugba, ami miatt nem tudok továbbjutni. A Nuka World-ös kiegészítőben van egy küldetés, miszerint meg kell tisztítani különböző területeket az ellenfelektől.... a Safaris részen pontosan 21 Gatorclaw-t. 20 már meg is van, viszont sehol sincs a 21.-ik. Átjártam az egész területet többször is, átmentem más küldetésekre és vissza, de szintén semmi változás. Mentést visszatölteni nem szeretnék, mert azóta sok mindent megcsináltam. Valami ötlet, hogy ezt hogyan lehetne megoldani? Előre is köszi szépen a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OTP Bank topic
- Robotporszívók
- Autós topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 5 5600H RTX 3050 24GB RAM
- ÚJ Nothing Buds Pro 2 Bolti ár:22k INGYEN FOXPOST
- Creative Sound Blaster Pro 2 CT1600 Yamaha Chipes Retro ISA hangkártya
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H i9-14900HX RTX 4080 32GB RAM 1TB SSD BESZÁMÍTÁS
- AMD RYZEN 7 5800X/RX 9060 8GB/16GB RAM/500GB NVME
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs