Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Olyant válassz amelyikre rá lehet tenni a "Shadowed" (árnyékolt) módot. Az ad némi + lopakodáskor. Bőr és harci páncélnál volt ilyen módosítási lehetőség arra emlékszem, a többit passzolom.
-
xFreex
aktív tag
A szimuláció befejezésének egyik lehetősége, hogy segítesz a kis csajnak (felvigyázónak), a másik, hogy megszopatod. Van egy elhagyott ház a településen amiben tárgyak vannak elhelyezve. Kólás üveg, kerti törpe, rádió, üveg kancsó, beton tégla.... Ha ezeket a megfelelő sorrendben érinted meg egy dallamot játszanak és megnyílik a szimuláció biztonsági termináljához az út. Így "felszabadíthatod" a menedéklakókat az évszázados gyötrődésből amit a felvigyázó okoz nekik.
-
xFreex
aktív tag
válasz
csabaspecial
üzenetére
Ha túlélő nehézségi szinten kezdted akkor minimum 7 óra folyamatos alvás kell hogy a hp-d helyre álljon.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Melorin
üzenetére
SPECIAL szint kovetelmenye es majd karakter szint kovetelmemye is van a perkek szintjenek. Pl 3-as luck-al nem tudod kivalasztani az IDIOT SAVANT - ot, mert annak 5 luck kell az 1. szintjehez. Ha 5 luckkal rendelkezel akkor mar lvl 1-es karakterrel aktivalhatod az elso szintjet, de a 2. szintjehez mar lvl 9-es karakter kell.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Attól függ milyen harcmodort használsz. VATS-hoz nagyon hasznos a magas Agility, az "Action Boy/Action Girl" perk, a "Grim Reaper's Sprint" perk. Lőfegyverekhez a "Concentrated Fire" és a "Gun Fu". A közelharcihoz viszont elengedhetetlen a "Blitz".
VATS használatához hasznos még a "Better Criticals" kombinálva "Four Leaf Clover" perkkel.Legendary páncéloknál hasznosak a "VATS Enhanced" (-10%-al csökkenti a támadások akciópont költségét/páncéldarabonkén, teljes felszerelésben -50%) és a "Powered" (növeli az akciópontok regenerálását) hatásuak.
A fegyverek legendary hatásaiba meg most ne is menjünk bele. Iszonyat erős a VATS, ha rágyúr az ember és bejön neki. Én csak ritkán használom, teljesen más harcmodorra építettem a karaktert. -
xFreex
aktív tag
A település nem lép szintet. Bolt nyitáshoz neked kell a "Local Leader" perk 2. szintje (charisma 6 lvl 14) és kellhet még a "Medic" perk is.
Vezető nem kell... minden településnek te vagy a vezetője...
A boltok termelnek kupakot, amit a település bármely építőállomásából felvehetsz... (minél több bolt annál több kupak/nap.
Guberáló állomás nyersanyagot termel automatán. Nem sokat, csak pár darabot /nap... persze kell hozzárendelni telepest. Akárcsak a boltokhoz majd.
Vegyi laborban te tudsz szereket, speciális lőszert és robbanószereket készíteni a megfelelő nyersanyagokból és tudással. "robbantási szakértő" perk szintjeivel szabadulnak fel a gránátok aknák. "Kémikus" perkkel meg néhány szer. -
xFreex
aktív tag
-
xFreex
aktív tag
válasz
Interceptor
üzenetére
Dokit kell keresni. Van vándordoki meg állandó településen.
-
xFreex
aktív tag
válasz
MrPappa
üzenetére
A kereskedő bódék csak kupakot fognak neked termelni a munkaasztalba. Viszont a lomi kereskedőnél találsz shipment of steel-t ami sok vasat ad csak meg kell tőle venni. A felesleges fegyvereket, páncélokat és drogokat eladva rengeteg kupak összejön..
Sokszor csak azért veszek ilyen shipmenteket, mert a kereskedőnek nincs elég pénze hogy megvegye a cuccaimat.

-
xFreex
aktív tag
válasz
MrPappa
üzenetére
Robot workbenc-ben. Automatron DLC kell hozzá és a karavánnak segíteni kell hogy megkapd a workbench tervrajzát, utána tudsz építeni sajátot.
(#7802) Sanyi.mTs
Ha megvan a perk második szintje akkor a településeiden tudsz építeni boltokat. A boltokhoz embereket rendelve pénzt termelnek majd és boldogságot az adott településen. A rengeteg felesleges loot egy helyen történő eladásához tökéletes.
A beszélgetés opciót választva megkérdezheted tőlük hogy álltok egymással, de számosítva tudtommal nem.
-
xFreex
aktív tag
-
xFreex
aktív tag
válasz
Lacek89
üzenetére
Nem speciális karakter kell, bármelyik telepesed megteszi a célnak, viszont a Local Leader perk első szintjére szükséged van különben nincs meg az opció.
-
xFreex
aktív tag
Rendben, hogy pakolod a perkeket, csak mire? Azt sem minde 1.
PNG-k:
Középtávra a "nagyágyú" Iszonyat erős, pillanatok alatt szétkap bármit, pedig az explosive perket még nem is húztam.

-
xFreex
aktív tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Attől függetlenül hogy 33 vagy még kaphatsz kisebbet, csak nagyobbat nem. Én anno ezt néztem és stimmelt.
Ha csak az egyik patch nem nyúlt bele akkor passz.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
20-tól T51?
Tudtommal 15-től. 25-től már T60. 35+ meg már X1 is lehet. Nálam eddig így volt. 
Mondjuk az befolyásolja, hogy hányas szinten lép be az ember először arra a területre. Akkor generál a szinthez mérten egyet és az marad. Mese nincs.
Volt hogy T51-et mutatott kívülről, mikor beszálltam meg hopp T45...Na kösz...

-
xFreex
aktív tag
PNg-k:
Géppuska ként sem kutya bár szeret ugatni...

Át lehet alakítani .38-as lőszerre is de sok értelmét nem látom, mert akkor csak egyes lövést tud. Ha Automata lenne akkor még jó lenne valamire.

-
xFreex
aktív tag
válasz
Ryder62
üzenetére
Azt az emberkét kell megtalálni akivel először találkoztál. Sajnos véletlenszerü a megjelenése. Ahol egyszer már volt ott előfordul többször is, főleg települések környékén.
Nekem is csak 2 blökim van amit vettem. Pedig szeretnék minden településre egyet.
Vörös rakéta mellett futottam bele egyszer, másodszor meg az autósmozinál. Az óta sem láttam.
Én army fatigues-t használok combat armor részekkel, meg militari cap a fejre napszemcsivel.
Majd ha meg lesz a ballistic weave fejlesztés akkor még véd is valamit.
-
xFreex
aktív tag
-
xFreex
aktív tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Igen "vízmentes" lesz az egész. Belakják majd ráknevelő fosztóék akiknek a főnöke az lesz akitől a melót kaptad. Már nem lesz olyan barátságos.
(#5322) Nem. Van egy a Concord alatti csatornarendszerben is. Csak egy rákot néhány földikutyát meg csótányt kell lerendezni érte.
-
xFreex
aktív tag
válasz
bombibmw
üzenetére
A következőkben található
Aluminum Canister x1 Oil,
Aluminum Oil Can x2 Oil,
Cooking Oil x3 Oil,
Cutting Fluid x3 Oil,
Flip Lighter x1 Oil,
Fumigus Blowtorch x3 Oil,
Gas Canister x1 Oil,
Gold Plated Flip Lighter x1 Oil,
Industrial Oil Canister x2 Oil,
Inustrial Size Shortening x5 Oil
Lantern x2 Oil,
Mr. Handy Fuel x2 Oil,
Oil Can x4
Oil Canister x2
Paint Can x2 Oil,
Soap x1 Oil
Unused Flip Lighter x1 Oil,
Used Oil Can x1 Oil,
Yellow Pain x2 Oil,Ebből a Mr. Handy Fuel ből tudok fejből egy helyet ahol 4 db van belőle. Elég korán elvezérelnek minket Lexingtonba ahol van egy Super Duper Mart. A bejárat előtt ballra van 4 Mr. Handy Fuel.
A másik egyszerű megoldás ha craftolsz magadnak. A kémiaasztaloknál tudsz készíteni cutting fluid-ot, ha meg van minden hozzávaló, ami 3 olajat ad.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Ryder62
üzenetére
Fához a településeiden kell szétszedni a halott fákat, ágakat, gallyakat, ládákat, raklapokat,szétszedni. Sanctuary-ban a romos ágyakat és egyéb bútorokat is amik nem kellenek.
Lehet venni Shipment of wood -ot. 3 kereskedő van akinél kapható. 1. Graygarden az egyik robot. 2. Abernathy farm -on az egyik telepes. Náluk 50 wood-ot adó van. A 3. kereskedő pedig Diamond City-ben a baseballos csávó, Moe Cronin. Nála pedig 100-as van.
Ha összekötöd a településeidet akkor azok osztoznak a készleteken. Tehát ami az egyik településen van abból a többi településen is tudsz építeni, craftolni.Brahminnak kell letenni egy fürdőkádat. Az építkezésnél a kajás résznél az egyebek közt találsz egy fürdőkádat. Azt kell letenni valahova a településen és a jószág ott marad mellette. Arra kell figyelni, hogy a fürdőkád rövid oldala érintkezzen fallal, ha fal mellé tesszük, mert a hosszú oldalán fog állni a boci.
Igen a csík azt jelzi. Ha megtelik pirosra vált és a településen nem tudsz több tárgyat építeni. Lehet csökkenteni is. Én a felesleges fegyvereket, amit már eladni sem akarok, az adott településen a földre szórom majd az építős menüt előhívva szétszedem őket. Minden ilyen szétszedéssel kis mértékben csökken a település beépítettsége.

-
xFreex
aktív tag
válasz
pjohnny
üzenetére
Hogy elő jöhet-e még. Semmi sem lehetetlen.

Idézet:
"Fallout 4 1.4.124 Beta Update - February 22, 2016 "
"Fixed an issue with screen effects not clearing away properly after using a scope"Tehát elméletileg a beta patch már javítja.
Én még nem használom. Megvárom míg normál lesz. Ettől függetlenül nem kerül semmibe csinálni egy txt-t és bemásolni azt a néhány karaktert majd menteni. -
xFreex
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
A legjobb kimaradt:

Vagy inkább a badass változat:

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
xFreex
aktív tag
válasz
Gyula84
üzenetére
Ezeket a kacatokat keresd:
Antique Globe (1)
Carlisle Typewriter (4)
Classroom Globe (1)
Clean Globe (1)
Clean Pepper Mill (1)
Derby-Winning Toy Car (1)
Desk Fan (2)
Giddyup Buttercup (4)
Giddyup Buttercup Body (2)
Globe (1)
Handcuffs (1)
Hot Plate (1)
Hubcap (2)
Mini Nuke Stabilizer Fins (2)
New Toy Car (1)
New Toy Truck (2)
Office Desk Fan (2)
Pepper Mill (1)
Restored Desk Fan (2)
Screw (1)
Tongs (1)
Toy Car(1)
Toy Truck (1)
Typewriter (2)
Giddyup Buttercup (4) -
xFreex
aktív tag
válasz
littlemole
üzenetére
Max regelni kell. Ha jól emlékszem akkor 2 Mb alatti fájlokat bárki leszedhet, viszont a nagyobbakhoz tagnak kell lenni. A regisztráció is ingyenes.
-
xFreex
aktív tag
Gránátot először aktiváld a Pip-Boy-ban. Legyen előtte a használat jel. Simán katt rá és az lesz az aktív. Utána az Alt lenyomásával tudod eldobni. Ha fegyver van a kezedben akkor tovább kell lenyomva tartani, különben csak a fegyverrel fog ütni.
Pip-Boy-ban a fegyverre mutatva megnyomod a Q billentyűt. A megjelenő panelon kiválasztod melyik billentyűhöz rendeled.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tudtommal 15-től. 25-től már T60. 35+ meg már X1 is lehet. Nálam eddig így volt. 

Azt már láttam valamelyik videóban, csak még nem keveredtem oda.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)