Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- Yutani: 20 év a Prohardveren
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
sérültet rárakni nem tudja a vázra, de a listában alul írja, hogy melyik gomb megnyomása után javítja. utána már engedi felrakni.
-
MrPappa
csendes tag
Hali!
Azokat a power armor páncélokat hol lehet javítani amiket rá se enged rakni a skeletonra amíg nincs javítva?
-
Sanyi.mTs
addikt
Egy csomó küldetés van a listámba. Már másodszor fordult elő, hogy fail-des lett az egyik, mert nem mentem megcsinálni. Honnan lehet tudni, hogy egy adott feladatot "időre" kell megcsinálni?
-
-
xFreex
aktív tag
-
Doki16
addikt
Aki már megcsinált a Cabot házas küldetést tőlük kérdeznék. Továbbiakban spoilerben írok.
A végén az elmegyógyintézetben végül melyik a legjobb döntés. Hagyjam életben Lorenzot vagy öljem meg? Nem lehet esetleg olyat, hogy mindenki életben maradjon? 
-
gejala
őstag
Igen, ősrégi probléma, hogy egyes régióknál crashel a játék a menüben, mert nem tud csatlakozni a Bethesda szerverhez. Szerencsére Magyarország is ilyen, egyes IP-kről megy, másokról nem. Az említett tűzfalban letiltás az egyetlen működő megoldás, amíg Bethesda nem javítja (erre nem érdemes várni
). -
jocee777
tag
Köszi a válaszokat!

"Azért nem tudsz mozogni, mert nem a WASD-ot használod mozgásra. Vannak „hard kódolt” billentyűk, amiket nem tudsz átállítani."
Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem! Vajon lehet valahogy mókolni ilyen szövegszerkesztős varázslattal? (Nem hiszem el, hogy mindenki wasd-ot használ!
)"abból lehetnek CTD-k"
Azmiaz?? Ehh....végül is mind 1, lekapcsolom a rádiókat aztán csak nem jönnek már annyian! 
Thx!
-
SaGa59
őstag
válasz
jocee777
üzenetére
Azért nem tudsz mozogni, mert nem a WASD-ot használod mozgásra. Vannak „hard kódolt” billentyűk, amiket nem tudsz átállítani.
Amikor nem vagy ott egy faluban és nézegeted a statisztikát, tud irgalmatlan hülyeségeket jelezni. Oda kell menni és helyben ellenőrizni, akkor az igazi helyzetet mutatja. Ha igaz, van valami olyan hiba, hogy ha korábban építettél ágyat (vagy már eleve volt), mint felhúztad a rádiótornyot, ami oda csalja a telepeseket, azt néha nem számolja bele és emiatt sipákol, mert hogy több a lakó, mint az ágy. Nem mindig, néha… Nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni, de a falvak statjait távolról sosem nézem, mert csak idegesítene…
Arra viszont vigyázni kell, hogy amikor közelít egy falu népessége a lehetséges maximumhoz és komoly építkezésbe kezdesz, abból lehetnek CTD-k. Ehhez persze az is kell, hogy legyen fönn valami mod, ami megnöveli a falu létszám maximumát. Nem bírja a játékmotor a „nagy tömeget” kezelni. -
jocee777
tag
Üdv!
Lenne pár kérdésem:1. Hogy lehet mozogni építkezős üzemmódban? Ha átváltok építkezésbe lecövekelek. Youtubon mindenki kedvére mozog, szóval nálam valami nem kerek.
(a játékban mozgásra a nyilakat használom nem a wasd-ot!)2. Kezd elegem lenni a barnából és a kékből!
Tud valaki olyan green modot amihez nem kell feltelepíteni még további kiegészítőt (pl.:vanilia, stb.)?3. A pipboy-ban a települések listáján néha megjelenik egy felkiáltójel látszólag teljesen indokolatlanul. Minden van: kaja, pia, nők, védelem, ágyak! Honnan a bánatos ......ból tudom meg, hogy mi bajuk van (már megint!)?
(A település építési módjában a felső sor mutatja az erőforrásokat és MINDEN zöld!)THX
-
Chabe89
addikt
Kijelölsz egy Provisionert (településenként egyet) és az járkál majd a településeid között. Meg lehet adni neki az útvonalat is, hogy merre mászkáljon. Azt hiszem Local Leader 2 kell neki, így érdemes magas karizmával kezdeni, ha mInecraftozni akarsz, mert az befolyásolja, hogy mennyi ember lehet egy településen.
-
Doki16
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Ohh, hogy még ilyet is lehet
Ilyet még eddig nem láttam a játékban, gondolom majd később vagy valami speckó perkkel elérhető. -
Doki16
addikt
Amúgy a helységek között meg lehet valahogy osztani a nyersanyagokat? Most állandóan cipelgetem a menedékdombok, a kastély és a gyémántváros között az alapanyagokat, hogy tudjak építkezni.
-
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Én az ilyeneket a szokásosan használt fegyver/páncél padnál szoktam hagyni, mert volt hogy később még visszatettem egy-egy modot (pl. módosítottam egy shotgunon, lefűrészeltem a csövét, és visszatettem a reflex scope-ot a short helyett), és olyankor nem kell újracraftolni.
-
-
Sanyi.mTs
addikt
Pipboy/inv/mods alatt lévő cuccokat kirakhatom? Ezek azok, amik nincsenek felhasználva?
-
Chabe89
addikt
-
Doki16
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Mit meg nem tudok rólad
Nem csak a kajában jó az ízlésed, hanem a játékokban is 
Nagyon szeretem én is a Fallout világát. Most, hogy belekezdtem a 4-be gyakorlatilag az egész napom eltelik csak úgy pár perc alatt

(#7767) micafighter: Ránéztem a WIKI-n,hogy ez végeleges. Na mindegy így jártam. Majd ha nagyon zavar akkor konzolból beadom.
-
Kivégeztem. Anno a Fallout 1-2-n szocializálódtam uh ez kötelező darab

MOD
Olyan mod van rá hogy pl rad suitban v power armorban nulla v 5% az esély a fertőzésre. Tuti van más is, csak keresni kell.
-
Doki16
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Te mindenhol ott vagy?
Malac létedre ilyen játékokkal is játszol? 
(#7764) micafighter: Hát az már nem opció, jócskán túl vagyok azon a részen. Nem gondoltam volna, hogy ez lehetséges. Tényleg van rá valami MOD amivel eltüntethető? Vagy ha már egyszer benyeltem akkor végleg marad?
-
-
-
Dawe5325
csendes tag
Sziasztok!
Tényleg ennyire nem jó az új Fallout játék??
Én meg vettem Xbox-ra digitálisan telepítettem de még idom nem volt rá hogy játszak vele! Csak folyamatosan a negatív kritikákat olvasom róla
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Nem régen vettem meg a játékot. A Fallout 3-al sokat játszottam régen, de ez egy kicsit eltér tőle. Már 29 órát beleraktam a játékba és jelenleg a 20-as szinten vagyok. Egy kérdésem lenne, hogy a zárfeltörés és a hackelelési képességeket hogyan lehet fejleszteni? Még mindig csak a kezdő dolgokat tudom kinyitni. Így már kicsit több mint 100 felfedezett terület után elég sok minden ott kellett hagynom

-
Sanyi.mTs
addikt
Egy talált fegyveren lévő módosítást át tudok rakni a sajátomra? (És ha még létre hozni se tudom a módosítást?)
-
hubai38
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek.
-
jocee777
tag
BUÉK!
Nekem pl. két bug is van.
Spoiler!
Az első, hogy megcsinálom Hancock széfes questet aminek a végén csatlakozni akar hozzám (köszideneeeem!). Ez idáig oké, de utána megcsináltam az Ezüst lepel questet is aminek a végén beszélni kell Hancockal. Erre nem reagál csak szajkózza, hogy velem akar jönni.A második, hogy kiszabadítom Buddy-t de a hotelbe menet kinyírták azok a kib...ott mutik. Nem tudtam feltámasztani hiába volt nálam robotjavító.

-
protegum
aktív tag
Nem, a saját karakter akad el és süllyed bele a textúrába a rosszul megírt grafikai motor miatt. Company-nál nem gond az ilyen, mert ha el is akadna vagy lemaradna valami miatt egy idő után vagy melléd "teleportál" vagy vissza haza. A kutya viszont előre jelzi az ellenséget, ilyenkor lekushad és morog.
-
woryz
senior tag
válasz
protegum
üzenetére
Mármint a követő tud elakadni?
Ez az oka, hogy nem akarok vinni magammal senkit.
Hogy nem halnak meg, és idegesítőek.
A survival modhoz meg szerintem gyenge lennék, főleg, hogy eddig szinte csak rakétás benzinkút utáni településig jutottam el.
Azszem, túl kritikus vagyok... :/ -
Sanyi.mTs
addikt
Kutyának mennyi a teherbírása?
-
protegum
aktív tag
Én egyetlen buggal találkoztam ami bosszantó volt, amikor beleragad a karakter a textúrába, de ez a hármas óta megvan és a console segít. Ez már nem az F3, ahol a társ csak töltelék volt. Ha nem survivalban nyomod még meg sem halhatnak. Mindegyik company taghoz tartozik egy quest és vannak olyan triggerek a sztori során amik csak akkor jönnek elő, ha az adott karakter veled van és párbeszédek is alakulhatnak másképp. Egyetlen idegesítő társ, Preston volt a seggnyalásával és mindenkit megtámadott idő előtt, ha kellett ha nem.
-
SaGa59
őstag
Ilyen hibákról nem tudok. Több mint ezeregyszáz órám van benne, de a modok összehangolatlanságának okából bekövetkezett hibákon kívül más problémával nem találkoztam… Játéktechnikai értelemben.
Az aranyos kutyuli-mutyulit felfoghatod úgy is, hogy nem akarod kitenni a világ veszélyeinek, inkább maradjon otthon és vigyázzanak a házra a robottal együtt, míg te megtalálod a gyereked és/vagy felépíted a biztonságosabb világot, ahová már szívesen kijársz megsétáltatni…
-
woryz
senior tag
Mondjuk - szerintem már írtam - az illúzióromboló kicsit, hogy a karakter az egyik percben még a "seggét csapkodja örömében a földhöz", hogy de aranyos kutyuli-mutyuli, majd a következő percben elküldi...
De kicsit elkanyarodtam a témától.
Az olcsózott season pass megéri-e, vagy sem? Mennyire bugos a játék? (pl. elakadó küldetések / karakterek és / vagy "Hadvar vs ló" stb.
) -
SaGa59
őstag
Ha találkozol is vele, azonnal el is küldheted. Egyetlen egy rövid időszak a fő sztori vonalon, amikor mindenképp veled lesz, nélküle nem megy tovább a történet. Mindegyik követőt érdemes felvenni, majd ha nincs kedved vele járni a világot, elküldeni. Akkor vagy ott fognak ácsorogni, ahol találkoztál velük, vagy ott, ahová küldöd. Pl egyszerű kétkezinek valamelyik faludba.
-
woryz
senior tag
válasz
jocee777
üzenetére
Én nem akarok segítőt, mert nem akarok bosszankodni miattuk... Inkább szívok egyedül.
De ha elviszem a robotot, akkor nem fog a kutya a lábam alatt sertepertélni? Nem rossz ötlet, nem rossz ötlet. 
Ez csak egy példa volt, hogy annyira bugos-e, mint a Skyrim.(#7739) micafighter:
Igen, tudom.
-
Pitterix
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Pedig jó z a kutyus, mondjuk Cait jobban bejön.

-
jocee777
tag
-
Sanyi.mTs
addikt
Melyiket érdemes csinálni az elején és miért?
- Sanctuary-ba küldeni a sheltereket minden másik helyről.
- Elosztani az embereket a telepek között.Még nincsenek karavánok a fő bázison. Kb 15 óra van a játékban és lvl 11 vagyok.
-
woryz
senior tag
Egy kérdés... Bár ismervén a Bethesdat, szerintem tudom is rá a választ... Ugyanolyan bugos a játék, mint a Skyrim? Párszor nekikezdtem, de a rohadt kutya nem tetszett (régi Falloutoktól függetlenül), most meg játszok a gondolattal, hogy megveszem a DLC-ket. Ha esetleg túl tudnék lendülni a kutyán, akkor lenne / lehetne még jelentős bogár termés?

-
Pitterix
őstag
Végre megtámadták az első menedékhelyemet. De mire elértem volna az ellent, leszedték az embereim, meg a tornyaim. Egy tornyot kellett összesen tatarozni a csata után, no meg összeszedni a cuccokat a robot "hullákból".
-
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Alapvetően igen, de van néhány frakció, amelyik a sztori előrehaladtával egymással szembe kerül - helyesebben eredetileg is egymással szembenálló elveket vallottak, de nem feltétlenül kellett döntened, hogy melyikük a barátod, és melyikük az ellenséged - ilyen esetben kénytelen leszel dönteni, hogy melyikük pártjára állsz, és akkor a másik frakció automatikusan az ellenséged lesz.
-
Sanyi.mTs
addikt
Lehetek egyszerre több frakció tagja?
-
Sanyi.mTs
addikt
köszi.
fegyvereket és ruhákat nem kell javítani, mint F3-ban? nem látok erre infót.
Power armor részegységeit hol tudom javítani? -
gejala
őstag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
SPECIAL alapból max 10, de Bobblehead felviheti 11-re, ha 10-nél veszed fel. De igazából felesleges 10 fölé menni. Viszont kezdésnek ne állíts be 9-nél többet semmire, mert rögtön a játék elején, a régi házadban van egy +1 SPECIAL könyv.
Junkot magától nyersanyagba konvertálja, mindet dobd be egy crafting workbenchbe egy settlementben. Alapból az összes ugyanabban a settlementben levő workbench látja, amit ott tettél be, illetve később a különböző settlementeket is összekötheted és akkor mindenhol megjelennek.
A játék elején dobj be mindent Sanctuary-ba.szerk.:
Na, megelőztek. -
SaGa59
őstag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Te 10-re tudod feltolni a special képességeket, erre még rátesznek a magazinok, ruhák, stb.
A junkból lehet nyersanyagot csinálni, de nem érdemes vele vesződni. Amikor valamelyikből felhasználsz valamit, azt automatikusan szétbontja összetevőkre és ami megmarad, beteszi a helyi munkapadok közös raktárába.
A szétbontható szemetet a településeid munkapadjaiba pakold le. mindegy, melyikbe teszed, az adott település valamennyi munkapadja hozzáfér a raktárhoz. Később, ha a falvaidat karavánokkal összekötöd, az alapanyagokat az összekötött települések közösen használják. Ez a "raktárba" benézve nem látszik de építésnél kiírja, mennyi van az adott alapanyagból és ott látod, hogy általában sokkal több, mint helyben. Fontos, hogy nem csak a közvetlenül, egy vonalban összekötött falvak használnak közös raktárat, hanem mind, amelyikhez az adott helyről a vonalak mentén el tudsz jutni. Ha valahol a vonal megszakad, ott szétválik a hálózat.
Fontos, a karavánok nem teszik közössé az egyes helyeken lerakott fegyvereket, ruhákat, csak az alapanyagokat.A ruhákat és fegyvereket vagy az adott munkapad mellett (ahol tuningolni is tudod), vagy a földre ledobálva "építő mórban" tudod szétszedni. Az utóbbi előnye, hogy az így szétbontott fegyverek és némelyik ruha is, csökkenti az adott falu "beépítettségi" csíkját, nem telik be olyan hamar.
Érdemes úgy építkezni, hogy nem egyből lebontani mindent egy-egy helyen. Csak annyit bonts, amennyi az aktuális építéshez kell. Amikor a "csík " (jobb felső sarok építő módban) már nagyon telik, akkor bontsd tovább a helyi alapanyagnak felhasználható cuccokat, azzal rövidül a csík is.
-
Sanyi.mTs
addikt
Legutoljára F3-at toltam végig. Most beszereztem (ps4-re) az F4 goty kiadást és elkezdtem vele játszani.
Van egy pár újdonság a játékban, az összefoglalót átolvasva volna pár kérdésem:
- SPECIAL-nak van max értéke?
- junkból lehet nyersanyagot csinálni? vagy így kell őket felhasználni?
- junk-okat tudom valahol tárolni? hol érdemes?
- ruhákat, fegyvereket szét lehet szedni nyersanyagokra? -
hubai38
aktív tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket minden kedves fórum társamnak!
-
Chabe89
addikt
válasz
Kender23
üzenetére
Ahhoz szerintem elég egy autoexec.
Ha mégse akkor próbáld ki ezt.
Sajnos sokan panaszkodnak, hogy a legutóbbi frissítés óta nem működnek ezek a modok, de egy próbát megér. Én NAC-ot használtam ami alapból engedélyezi a consolt survivalban is.
-
Kender23
aktív tag
Üdv.
Segítséget kérnék!
Eltűnt a consol a fallout 4 ben

Néztem videókat átállítottam a billentyűt Angolra is ... semmi .
Valakinek ötlet ?
-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én ezt nem tudtam.
Nekem még az a legutóbbi hogy 360ra is volt magyar felirat de ahhoz okosítani kellett a gépen az meg nemjátszik és így hagytam is. -
Ombre85
tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Szerintem is az a legjobb része, amikor még idegen az egész és próbálod megismerni, mit hogyan. Csinálsz sok hülyeséget, amin vérmérséklettől függően vagy nagyon jól mulatsz, vagy szétvered a géped (én jókat szoktam a hülyeségemen nevetni), de amikor már kitisztult, mit hogyan kell csinálni, kicsit veszít a varázsából az egész.
Persze annak, aki egyáltalán nem tud angolul, igen csak nehéz lehet így belejönni magyarosítás nélkül. -
válasz
MrPappa
üzenetére
Mert egyébként vannak magyaritások box játékokhoz?
Egyébként sokmindent kiír a játék mikor először rányomsz hogy mit hogy kell. De persze nem mindent.
Én ahogy haladtam mindig próbálgattam nézegettem milyen lehetőségeim vannak építésnél craftoládnál és szép lassan belejöttem. -
MrPappa
csendes tag
Sziasztok. Most csöppentem bele a játékba XBOX One-n, nagyon bejön.

Kérdésem lenne, hogy van e hozzá magyarosítás, ha igen hogyan?
Illetve hogy hol találok egy általános segítséget, használati útmutatót az egyes funkciók, feladatok végrehajtásához: pl.Body armor javítása, a faluban különböző szerkentyűk építése, stb... ( A téma összefoglalón kívül.)
Előre is Köszi. -
-
gejala
őstag
Elkezdtem armor modokkal foglalkozni, de valamit nem értek.
CBBE body-t használok, alapot, nem akarok vele bütykölni semmit. Viszont sok armorhoz van bodyslide fájl. Van, hogy opcionálisan letölthető, van, hogy alapból benne a van a modban.
Ezt nem értem pontosan, hogyan működik. A bodyslide fájlokat muszáj használni, hogy működjön az armor? Ha használom, akkor megváltoztatja az alap CBBE body-mat egy másik előre beállítottra? Ha nem használom, akkor mit csinál a mod?A próbáld ki verziót most nem szeretném megvalósítani, mert nincs kedvem véletlenül szétbarmolni a mentésemet.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Igen, páran itt félreértették ill. nem voltam én sem elég egyértelmű – nem a településmenedzsmentről írtam (azt régen elengedtem már
), hanem a Far Harborban a kockapakolgatásra. 
Az első két-három pálya bőven elég lett volna, addig még jópofa is volt a dolog, de utána már rettenetesen meguntam/felidegesített. Rettenetesen nehézkes volt az egész, plusz marhára nem ilyennel szeretném tölteni az időmet egy Fallout játékban.
-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ez a far habor dlc-s küldi mikor az adathordozó bogaraknak kellett utat csinálni?
Mert azzal én úgy voltam hogy belefér ilyen is, de a két utolsó pályán már nem voltam olyan lelkes. -
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én most játszottam végig nemistudom hanyadszor, és én sem szeretek legózni, de szerencsére csak minimális ilyen küldi van, amit megcsinálok, a többit nem kötelező. Ledobok itt-ott egy-két generátort meg beacont, ami nagyon kell, de ennyi, egyébként sz*rok a farmra.

-
gejala
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Na jó, de a tutorial (Sanctuary) után egyikkel sem kötelező foglalkozni.
Sőt, a First Step questet is kihagyhatod és akkor Preston se fog zavarni. A fősztoriban összesen 1 questhez kell építkezni, ahhoz is elég nagyon minimálisan. -
gejala
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ha ennyire nem tetszik, miért építed már az ötödiket? Teljesen kihagyható ez a része a játéknak.
Egyébként sok embernek tetszik és teljesen jól megcsinálták, főleg a DLC-kkel. Nem véletlen készült hozzá temérdek mod. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Na, pár hónap után újra elővettem a játékot és alig két óra kellett neki, hogy megint felbasszon – ha Minecraft-tel szeretnék játszani, akkor azzal játszanék. Falloutban rohadtul nem akarok kockákat pakolászni pályákon keresztül... Vajon melyik idióta gondolta azt, hogy ez szórakoztató lesz?! Egy vagy két pályányi még ötletes lett volna, de az ötödiknél már rettenetesen unom.
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
PappZ75
üzenetére
Akkor meg is van egy hiba:
A te kártyád 4.1-es shader modellt tud, a faloutnak minimum 5.0 kell.Használtan egy r7 260 vagy 260x is nagy előrelépés, ha az AMD vonalán maradnál. Ez utóbbin futott az asztali gépemen, nem fullon természetesen, de akkor is újabb és gyorsabb.
Az aprón látok 30 Mátyásért R9 380-t is. Ha futtatni szeretnéd, váltani kell a jelenlegiről.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Horgász topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem! Vajon lehet valahogy mókolni ilyen szövegszerkesztős varázslattal? (Nem hiszem el, hogy mindenki wasd-ot használ!
)
Tud valaki olyan green modot amihez nem kell feltelepíteni még további kiegészítőt (pl.:vanilia, stb.)?

De ha jól emlékszem úgy is össze lehet szedni