Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
Interceptor
üzenetére
Dokit kell keresni. Van vándordoki meg állandó településen.
-
Interceptor
addikt
Hello,
Az lenne a kérdésem ha survival módban fertőzést kapa karakter, gyógyszerek nélkül is kigyógyul belőle idővel? Ha az nincs mi a megoldás? Köszi.
-
Ezt most csak úgy itt hagyom. coub warning
-
xFreex
aktív tag
válasz
MrPappa
üzenetére
A kereskedő bódék csak kupakot fognak neked termelni a munkaasztalba. Viszont a lomi kereskedőnél találsz shipment of steel-t ami sok vasat ad csak meg kell tőle venni. A felesleges fegyvereket, páncélokat és drogokat eladva rengeteg kupak összejön..
Sokszor csak azért veszek ilyen shipmenteket, mert a kereskedőnek nincs elég pénze hogy megvegye a cuccaimat.

-
joeetm
tag
válasz
MrPappa
üzenetére
Szerintem attól még nem lesz több vas az aktuális workbench-ben hogy vannak kereskedők, te tudsz velük kereskedni.
Scrapper perk-et ha kimaxolod sokat segít, illetve a science-et annyira hogy tudj industrial water purifier-t építeni, és akkor ha eleget felhúzol, dől a lé. (Azaz a purified water, amit könnyen pénzzé tudsz tenni) -
MrPappa
csendes tag
Vashiányban szenvedek, lomizásból nem sok jön össze, hogyan lehet aktiválni a kereskedőbódékat, mert már telepítettem a bódét, embert is rá, de nem folyik kereskedelem...
-
Sanyi.mTs
addikt
egy végigjátszással az összes achievement megcsinálható a választásomtól függetlenül (synt/brotherhood/minuteman/railroad)?
-
MrPappa
csendes tag
A "Mass fusion" sztoriban el kell döntened h hova tovább, Brotherhoodokkal vagy /Synth/ Fatherékkal mész tovább. Bármelyiket választom, a játék megy tovább csak külön szálon vagy melyiket érdemes? Lelkifurkám lenne ha a pont a fiamat árulnám el...

-
hubai38
aktív tag
Sziasztok,szép napot.A fall out 4-ben szeretnék egy textura módot berakni csak itt másképp van,mint a háromban .Ebben kéne segítség.Hogy tudom bemódolni?Előre is köszönöm a választ.
-
joeetm
tag
Sziasztok,
Alapjátékkal játszok, de minden indításnál visszaírja a konfigban a godrays beállítást low-ra, pedig mindig offolom. Semmi mást nem ír át, csak ezt. Tudok neki hekkelni valamit?

-
MrPappa
csendes tag
Kicsit elakadtam a sztorival: Institute-ban megtaláltam állítólag a fiamat, Shaun-t akit csak Father-nak hívnak, de miért is öregebb nálam? Vagy a teleportáló kapu egyben időgép is?

-
-
MrPappa
csendes tag
A "Meet up wit hte courser" küliben a X6-88-as ( a feka bőrzakós) folyamatosan csak lövi a társamat ( a Brotherhood kölök) és így nem is reagál a "talk"-omra, nem tudok vele kommunikálni. Vmi ötlet? Vagy hogyan tudom a kölköt lerázni?
-
Sanyi.mTs
addikt
Köszi.
(#7871) jocee777
ez nem működik, mert akkor ököllel akar ütni(#7872) Doki16
nem erre gondoltam, de ezt is jó tudni. én VATS-ban akarom eldobni (F3-ban talán lehetett), itt meg eldobod a gránátot, majd VATS-ban szétlövöd. -
-
-
frame>24
addikt
Fél- OFF és by the way, de:
GOG ma dobott reklámot többek közt erről:
tehát hogy FO1-2 "tribute". Kicsit olcsóbb lesz, veszem.
-
Sanyi.mTs
addikt
VATS-ban lehet gránátot dobni?
-
Doki16
addikt
Ki a legjobb társ a játékban akit a leginkább érdemes magunkkal vinni?
-
Chabe89
addikt
Random találod meg a világban NPC-knél, vagy különböző helyeken, de gondolom craftolni is lehet. Itt a lista.
-
Doki16
addikt
Feltettem ezt a Backpacks of the Commonwealth módot. Hol találom a hátizsákokat a játékban?
-
protegum
aktív tag
válasz
Chabe89
üzenetére
Nem is a "mentésekkel" van a gond. Habár van, hogy az ember elfelejt aludni vagy ide még elmegyek aztán alszom. Ha ilyenkor megölnek az az én hülyeségem. De általában scout karaktert építek. Mindenhova lopakodva érek el és az ellenfeleket is becserkészem inkább, aztán hangtompítóssal vagy késsel elintézem. A harc előtt mindig találtam párnácskát, de vadászat közben az nehezebb észlelhetőség miatt poziciót kell gyakran váltani. Na ilyenkor gyakran lehet textúrahibát találni. De ez az feature az összes bethesdás játékba benne van.
-
SaGa59
őstag
Erre elég nehéz a válasz. Illetve könnyű, rengeteg olyan mod van, ami jobbá teszi a játékot. Ami nehézzé teszi a választ, hogy nem mindegy, mit szeretnél javítani. nehezítenéd, rpg-sebbé tennéd, szépítenéd, javítanád az egyensúlyát? Ha az utóbbi, akkor milyen irányban és feltételek mentén.
A 2018-as évben gyakorlatilag csak a FO4-gyel játszottam, amikor épp ráértem, többszáz modot kipróbáltam, aminek több mint felét hosszabb-rövidebb idő után kiszórtam, újakat tettem fel, újrakezdtem. Ez is egy jó időtöltés. Próbálgatni olyanná tenni azt a világot, amilyennek te képzeled. Aztán vagy sikerül, vagy nem. -
micafighter
nagyúr
Lehet így is gondolkodni, csak sok mindenről lemaradsz. Bethesda játékokhoz több ezer mod van, ezek kvázi ingyen DLC-k. A játékot elképzelték valahogy a fejlesztők, aztán amikor közeledett a deadline akkor az elképzelések fele valószínűleg ment a kukába mert nem volt rá idő. Bethesdarol beszélünk, látjuk milyen állapotban adták ki a Fallout 76ot, ők nem tolnak el egy megjelenést csak mert munka lenne még vele.
-
SaGa59
őstag
válasz
MrPappa
üzenetére
Igen. Vagy bármelyik másik mod, ami rak be hátizsákot. Van néhány, csak azoknak nem az a fő profilja. Pl a The Mercenary - Pack is. Ennek mondjuk van egy hibája, a hátizsákja összeakad valamelyik teljes "páncélzattal", így felveszed, hozzáadja a hátizsák plusz terhelhetőségét, majd rögtön le is veszi a hátizsákot. De a terhelhetőségi bónusz fennmarad. És ez akárhányszor ismételhető, így ha kicsit nem figyelsz, akár egy-két tonnát is elbírsz.
Azt hiszem, csak egy páncéllal csinálja, most meg nem mondom, melyikkel, talán az NCR Ranger Veteran armorral.(#7839) Doki16
A készítők (sajnos) úgy találták ki, hogy majd a modderek javítják a hiányosságokat. Ez már az Oblivion óta így van valamennyi bethesda játékkal. -
Chabe89
addikt
Hát szerintem pont a modderek javítják ki a sok faszságot amit a készítők képtelenek voltak normálisan megcsinálni (vagy sehogysem). Persze ez nem azt jelenti, hogy minden fost fel kell pakolni, de azért vannak elég igényes alkotások. Küldön elfoglaltság ezek összeválogatása és a kompatibilitási hibák elhárítása (ha van).
-
protegum
aktív tag
válasz
MrPappa
üzenetére
Nem kell annyi fegyver. Én hármat használtam. Egy melee-t, egy sorozatlővőt vagy shotit és egy snipert.
Farmolni sincs értelme. Junk-ot meg érdemes inkább a telepek körül összegyüjteni és egyből lerakni. Piacozni sincs értelme, mert igen hamar összejön pár tízezer kupak és elkölteni se tudod nagyon lehet mire. Később meg a telepeket összekötni. Bőven 100 lvl felett végeztem a játékkal utoljára és survival szinten. Az elején nehezebb, de később meg sokkal könnyebb mint a legnehezebb normál. -
MrPappa
csendes tag
28as szinten vagyok, de ott tartok ha felveszek egy sima armor szettet (nem a powerest) meg néhány stukit, már rögtön 245/250 a terheltségem, nem bírok már lomizni meg új puskut gyűjteni... van vmi trükk?
-
Doki16
addikt
válasz
KissJoci1982
üzenetére
Van bármilyen mód telepítve? Eredeti a játék amúgy?
-
KissJoci1982
csendes újonc
válasz
micafighter
üzenetére
Igen, sajnos..
-
micafighter
nagyúr
válasz
KissJoci1982
üzenetére
Nem ezt kérdezte

Akkor mégegyszer: ha elgyalogolsz egy helyre, és UTÁNA próbálsz egy másik helyre fast travelelni, akkor is fagy? Ha elgyalogolsz egy másik helyre, csinálsz egy mentést, tovább gyalogolsz, és UTÁNA próbálsz gyorsítanzni, akkor is fagy?
-
micafighter
nagyúr
válasz
MrPappa
üzenetére
Nézőpont kérdése hogy jók -e vagy rosszak, ezt menet közbe el tudod dönteni magad is
Egy biztos, hátba támadni, elárulni nem fognak, az igazán a stílusuk, viszont elég szélsőségesek, hajlamosak elmenni a végletekig az eszméik miatt.Spoiler nélkül 4 nagy frakció van, ebből 3 elég szélsőséges, kvázi egy háromszöget alkotnak, a 4. egy semlegesebb, közép utat járó frakció.
-
MrPappa
csendes tag
Hali.
Most kerültem kapcsoltba a Brotherhoodokkal, mire vigyázzak velük? Miért mondják rájuk h habár jónak állítják be magukat valójában olyanok mint az ördög?
-
válasz
KissJoci1982
üzenetére
En meg arra kerdezek ra h ha fast travel helyett egyszer oda gyalogolnal , akkor utan is meg kifagy?
-
válasz
KissJoci1982
üzenetére
A konzolos parancsok után nem faszttravel hanem odagyalogolni egyszer?
-
válasz
KissJoci1982
üzenetére
"coc qasmoke" in the console, then "coc redrocketext" then tried fast traveling to Santuary - másoknak más segített, pl régi visszatöltés, vagy éppen gyalog mászkálás órákon át.
-
KissJoci1982
csendes újonc
Sziasztok!
Belebotlottam egy hatalmas problémába. Eljutottam a 32 szintig és innentől kezdve gyorsutazásnál kifagy a játék
Gondolom, a szintnek nem lehet köze hozzá, de ettől kezdve jelent meg a probléma. Ha régebbi mentést töltök vissza (pl. 12-es szint) akkor rendesen működik a játék. Szerintetek mi lehet a gond és lehet valamit kezdeni vele? -
MrPappa
csendes tag
Hali.
Az Armor workbenchben miért csak a Pipe boyomat látom? Nem tudok semmi páncélt fejleszteni 23as szinten :/ ?! -
Valami puskával néha azért durrogtat, ezért adtam neki tuning fegyvert, de még a lézer sem kell neki. Lehet lecserélem arra a nagy böhöm mutáns figurára.
-
-
-
SaGa59
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Tudtommal nem. Van rá valahol egy képlet…
Meg is van:There are apparently some quests and triggers (I don't have a list of all these triggers) that can force an attack, which will ignore everything I'm about to tell you.
A Settlement will only be attacked if it has at least one population.
A Settlement will not be attacked more than once every seven days.
Every day, there's a chance for your Settlement to be attacked:
base chance: 2%
resources add to that: (food + water) / 10 %
(note that food and water items in your workshop inventory count towards these totals. Thanks to /u/matzman666 for pointing that out.)
defense and population subtract from that: defense + (population / 2) %
chance of attack never goes below 2%Settlement with 50 food + water, 10 defense, and 10 settlers = 2 + 5 - 10 - 5 = -8 => 2% (min value)
Settlement with 200 food + water, 0 defense, and 2 settlers = 2 + 20 - 0 - 1 = 21%Ezek szerint az ágyak száma nem számít, a settlereké (a fele) igen. A kajának és a víznek meg a tizedével számol, de nem csak a termelés, a raktározott mennyiség is számít. A kaja növeli, a védelem csökkenti a támadási esélyt, de 2%-nál kevesebb sose lesz.
-
-
SaGa59
őstag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Érdemes jobb fegyvert adni és igen legalább egy tárnyi, meg még néhány lőszert is adj hozzá, akkor nem fogynak ki belőle. A náluk lévő alap fegyverhez nem kell lőszer, de azok általában elég gyengék.
Ha komoly védelmet akarsz, tessék automata fegyvereket lerakni, minél többet Ha magas a védelmi szint (több, mint a kaja termelés, víz termelés és ágyak száma összesen, akkor kisebb az esély a támadásra. És rakj a falu közepére is automata fegyvert, mert néha ott jelenik meg az ellen, nem kívül. -
Sanyi.mTs
addikt
a településeken lévőknek érdemes (jobb) fegyvert adni, mint amilyük van? használnák? gondolom töltényt is kéne nekik adni, nem?
-
Nemrég írtam, hogy a telepeimet még nem támadták meg. Csináltam két ketrecet, azóta folyamatosak a támadások, de minden településemen. Halálkaromtól elkezdve minden jött már ellenem, de ez idáig az embereim leszedték a nagy részüket. Vajon, ha leszedet a ketreceket, megszűnnek a támadások? Bár így mindig van +fegyver és miegymás.

-
xFreex
aktív tag
válasz
MrPappa
üzenetére
Robot workbenc-ben. Automatron DLC kell hozzá és a karavánnak segíteni kell hogy megkapd a workbench tervrajzát, utána tudsz építeni sajátot.
(#7802) Sanyi.mTs
Ha megvan a perk második szintje akkor a településeiden tudsz építeni boltokat. A boltokhoz embereket rendelve pénzt termelnek majd és boldogságot az adott településen. A rengeteg felesleges loot egy helyen történő eladásához tökéletes.
A beszélgetés opciót választva megkérdezheted tőlük hogy álltok egymással, de számosítva tudtommal nem.
-
Sanyi.mTs
addikt
1) Érdemes a Local Leader 2-t kifejleszteni? mennyire érdemes támogatni a többi telepet?
2) lehet ellenőrizni a relationship szintemet a társakkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Horgász topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.01
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azt el is felejtettem, hogy ebben a részében teljes szinkronnal rendelkeznek a párbeszédek. Szóval elég csak fülelni, hogy ha az ember nem akar olvasni.
ilyenre nem érünk rá ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Console sincs, mentés sincs csak alváskor, ami akkor kellemetlen mikor 4-5 óra trappolás után beesel a textúrába.