Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nem csak az RTX-eket érinti, nálam, a 1050-en is ettől a beállítástól crash-sel(t) a játék.
-
Wasp91
aktív tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Úgy tűnik sikerült rájönnöm sok szarakodás után.
Egy bizonyos weapon debris funkciót kell off-ra rakni.
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/discover/283056/rtx-2080-and-fallout-4/ -
Wasp91
aktív tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Levettem mindent low-ra így sikerült bejutnom a menedékbe. Remélem nem így kell végigjátszanom.
-
PofaJenö
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Igen váltottam hdd-ről ssd-re és újra raktam a windows-t de előtte kimásoltam a mentést a c-ről
De ssd nincs ilyen mappa, azért durva hogy 79GB volt a F4 alap játék letöltése wifivel sokáig tartott . -
Hokunda
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Köszönöm, tényleg nem volt bonyolult dolog.

8 óra játék után nagyon berántott, karaktertervezőket találtam, de esetleg valaki nem tud ajánlani egy részletesebb leírást, ahol a perkek játékstílus szerinti elosztásában segítséget nyújtana? Valamiféle snipert szeretnék összerakni, eddig saját ötletektől vezérelve el is karistol, de közel sem biztos, hogy egy endgamre érni is fog valamit.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
BTW., az említett Outcasts and Remnants-hoz és a rá épülő Project Valkyrie tartalombővítő modokhoz hosszú idő után a napokban érkezett frissítés. (Csak úgy mondom, mert akkor sem volt semmi visszajelzés, hogy bárki próbálta volna őket.) Update checking a Vortexen belül sokat segíthet.
-
törölt tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Sebaj, most egész jól be vannak állítva a modok.
-
törölt tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
X1X-en tolom, nem tudom, arra elérhető-e. Köszi, megnézem.
-
törölt tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nekem ez magas.

Tegnap jött valami frissítés az unofficial patch-hez, le is frissítettem. Azóta nem működik rendesen a Green in the Commonwealth modom.
Azért elég türelemjáték ez a modokkal való pöcsöröészés, mit mi elé (alá/fölé érdemes tenni), pláne egy csont kezdőnek a játékban, mint én vagyok.
-
törölt tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Behúztam tegnap a GOTY-kiadást, így mindent letöröltem, és újratelepítettem. Minden mod, amit használok megy rendesen, nem kell frissítésre várni.
-
törölt tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Tegnap nekem is jött valami 1,2 gigás frissítés, csodálkoztam is, hogy ez most valami vicc csak, vagy mi?
-
LK
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére

Akkor lehet hogy inkább 50-ig várok. Csak szegény kereskedőket sajnálom.
-
LK
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Köszi. Megyek tovább a storyline-on kicsit. lvl 40 alatt értelme nincs visszajönni. Az első park első épületébe is majdnem belerokkantam. Egyszerűen gyenge a karakter ide. Ez nem egy DLC? Úgy csinálták meg hogy legyen kihívás.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Kiderült, hogy a Bitdefender sunyiban megint letiltotta a hozzáférést a mappához, holott a reinstall előttig engedélyezve volt, és utána se kérdezett rá.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Kellett, mert pár hete is előfordult ez, és minden mod offon se mentett. Csak akkor a reinstall megoldotta.
Viszont most az se segít, ezért fordultam közösséghez.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Juteszembe a szétszedésről: van ám nekünk Contraptions Workshop-ünk is! A DLC már a kezdet kezdete óta megvan (egyben vettem meg az egészet Steamen), de ezzel csak tegnap kezdtem el szórakozni. Workshop/Power/Manufacturing menüben pofás futószalagokat lehet építeni, aztán már áradhat is a junk. Vagy bármi más egyéb, ha épp gyártásról van szó.
-
nubreed
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nekem működött enélkül is.
-
LK
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ha már volt rá lehetőség.
Köszi. -
nubreed
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Armor modok. amiket nem használok azokat kiraktam a próbababákra.
-
nubreed
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
-
nubreed
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nekem ez a mod [link] megoldotta ezt a problémát is.
-
LK
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Már van
De annyi fegyóm van, hogy már a lakókat szerelem már fel.
2 dolgot akarok radawayt készíteni és boltot nyitni. Jó volt, hogy linkeltétek a webhelyet hogy mely perket hogyan kell megszerezni. Használom.
-
Chabe89
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ott nem igazán van lent és fent, csak kint és bent.😀
-
nubreed
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Rendben, köszi. Ki fogom próbálni.

-
Szabi®
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nem még eddig nem,az olyasmi lehet mint a skyrimnál a "boss" ? sorba rakja a modokat inditáskor stb ?
Ennyi mod biztos nem kell mint amiket felsorolt hisz ott olyan is van hogy "170hour savegame" stb,ráadásul legalább 150 mod van felsorolva.Senkinek nincs itt ezzel a moddal tapasztalata ? -
Szabi®
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Fontos lenne mert ez a mod a legemberibb testeket hozza el
De viszont képtelenség ennyit leszedni amit felsorolt a "requirments" alatt 
-
Ryu77
aktív tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
De ezért a játékért cseréltem le a GTX960-at mivel az is hasonlóan viselkedett, gondoltam kevés neki a gpu erő meg a 2GB vram. Erre tessék. Ja a RAM-ot is ezért dupláztam meg 8-ról 16-ra. Akkor mit cseréljek? XBOX One-on is megvan de ott gyalázat. 20-30 fps.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nos meglett: Annex the Commonwealth mod a tettes. Leírom, ha valaki moddol, ne kerüljön ebbe a csapdába. 75-ös szintű állásomat kellett "csak" kidobni és újrakezdeni miatta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Jövedelem
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De annyi fegyóm van, hogy már a lakókat szerelem már fel.