Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok. Fishville alkalmazásba hogyan tudok szomszédokat felvenni? MErt nem nagyon jövök rá Én csak azokat tudom meghívni akik az ismerőseim de állítólag van olyan megoldás is hogy nem kell hogy az én ismerősöm legyen mégis szomszédom a fishvilleben...Esetleg tud valaki infót mondani!?
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok..Azt hol tudom beállítani hogy az idővonalamat nem lássa senki? már ha lehetséges
-
Daniel Alves
őstag
válasz Mr.Csizmás #3659 üzenetére
Beállítottam hogy a "fogaskeréknél" hogy csak én... remélem így senki nem fogja látni!
de most ha posztolok valamit akkor azt az üzenőfalon mindenki látni fogja és csak az idővonalon nem fogja látni senki...?
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Készítettünk egy FC Barcelona Hungarian Fan Club klubbot.
Valaki készített már itt hirdetést. Szeretnénk fellendíteni a nézettséget!
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Van valakinek saját létrehozott oldala vagy csoportja...a mai napon egyik pillanatról a másikra már nem vagyok admin pedig én hoztam létre az oldalt...na milyenkor mi van?
-
Daniel Alves
őstag
válasz Mr. Elliot #4491 üzenetére
oldal
[link][ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Én csináltam az oldalt viszont van még mellette 4 admin! Nem hiszem ,hogy a 4 admin közül elvette tőlem a jogot! :S
Mondjuk azt nem tudom hogy ha készítek egy oldalt és adok valakinek admin jogot akkor ugyanazokat a dolgokat látja amit én és ugyanaz a felülete is? :S
Meg amúgy is...lehet ilyet hogy az alapító aki oldaltulajdonosnak volt megjelölve (én) egyszerűen elveszik az admin jogot?!
Kicsikét értetlenül állunk a dologgal kapcsolatban mert most az oldalnak jelenleg nincs adminja!...és természetesen csalódott vagyok mert sok energiát öltem az oldalba!Ugye régebben előfordult hogy hip-hop nem tudtam az accommal belépni valami ok miatt csak 2-3 nappal később...és ott sem kaptam még e-mail formájában sem visszajelzést a facebooktól..
Kezd a tököm lassan telelenni ezzel az egésszel![ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Igen közben már rájöttem hogy puccsot követtek el ellenem!
Esetleg tudna valaki segíteni hogy merre is induljak el!
ááá totál szar kedvem van! :SOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Na annyit tudtam tenni ,hogy jelentettem az oldalt!
Leírtam hogy én hoztam létre az oldalt, felvettem 2 admint viszont ők törölték az én admin jogomat így nem tudok belépni amit készítettem oldalra.
Reméljük foglalkoznak az üggyel de szerintem sz@rnak az egészre...Mellesleg az milyen dolog hogy én vagyok az oldal tulajdonos és admin jogot adva ők is oldal tulajdonosok lesznek... ha ezt így tudom senkinek nem adtam volna jogosultságot.
Pedig megint csak jószívű voltam illetve megbíztam az emberekben és tessék..mi lett belőle?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Valaki használta már a reklámozást a saját oldalán? Gondolkozok rajta hogy pár ezer forintot "beleölnék" a rendszerben.
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
A következő kérdéssel fordulok hozzátok.
A közeli ismerősök csoportba felvettem egy csomó ismerőst így azt is látom minden esetben ha valakinek kommentlnek a képéhez,lájkolnak valamit bla bla szóval minden tudni lehet róla.Viszont az elmúlt pár napban az egyik ismerősömről "se hír" semmi... viszont a normális üzenőfalon látom ,hogy lájkolgatja a képeket....
Ez mitől lehet?Valaki tud erről a dologról mert nagyon hasznos infó lenne.
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #7277 üzenetére
Senki nem találkozott ezzel?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs